• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Aman Allahım bu yorumlarda ne boyle şoklardayım..iyi o zaman konu sahibi çok seviyor aşık diye gitsin birlikte olsun adamla..Karısı,çocuğunuda bıraksın!!!
Arkadaşım arkadaşımmm kendine gel bu dunyada Aşktan daha onemli duygularda var, şeref-namus-onur-haysiyet gibi!!!!

Ayrıca insanları ayırma şehirli,köylü diye..şaka gibisin!
Bana gore asktan ote birsey yok.niye bu kiz uzulsun neden bu?birakin bu isleri ya..kim severse o bilir icini...yorumum konuyaydi kimseyi ilgilendirmez.siz sormadan soyleyeyim hayatim boyunca evli biriyle birliktelik yasamadim....hemen simdi kendide evli birine asik ondan boyle konusuyor demeyin..

Bana gore asktan ote birsey yok.niye bu kiz uzulsun neden bu?birakin bu isleri ya..kim severse o bilir icini...yorumum konuyaydi kimseyi ilgilendirmez.siz sormadan soyleyeyim hayatim boyunca evli biriyle birliktelik yasamadim....hemen simdi kendide evli birine asik ondan boyle konusuyor demeyin..

yok ben oyle bişey iddia etmiyorum sizin için..Tabiki yorumunuzdur ama sizin yazdığınız nasıl bizi ilgilendirmez oluyorsa,e bırakın da bizim yorumlarımızda sizi ilgilendirmesin o halde.. Eşitlik demokrasi?

Ayrıca ısrarla yineliyorum bu dunyada Aşktan bile daha onemli uzuvlar var..Gurur,onur,haysiyet,namus,şeref gibi...Bir masumun yuvasını yıkmak misal bir çocuğun babasını ayartıp da o çocuğa bunu reva gormek Aşk değil olsa olsa ....... Neyse siz anladınıZ.. Yemişim Boyle aşkı!!! (ayrıca bu cumleyi konu sahibi arkadaşa yazmadım genel yazdım)

• Beğen
Reactions: anu
Benim aşka sevgiye saygım sonsuz.
Hatta sevenleri kimse ayırmasın diye hep dua ederim içimden yada sesli..Ama ortada bir evlilik ve çocuk varsa arkadaş, aşkından cayır cayır yansanda gömecen kalbine..yanacan o acıyla kavrulacan ama eyleme donuşturmeyecen gem vuracan duygularına.

Rabbim cumlemizi şaşırtmasın.

• Beğen
yok ben oyle bişey iddia etmiyorum sizin için..Tabiki yorumunuzdur ama sizin yazdığınız nasıl bizi ilgilendirmez oluyorsa,e bırakın da bizim yorumlarımızda sizi ilgilendirmesin o halde.. Eşitlik demokrasi?

Ayrıca ısrarla yineliyorum bu dunyada Aşktan bile daha onemli uzuvlar var..Gurur,onur,haysiyet,namus,şeref gibi...Bir masumun yuvasını yıkmak misal bir çocuğun babasını ayartıp da o çocuğa bunu reva gormek Aşk değil olsa olsa ....... Neyse siz anladınıZ.. Yemişim Boyle aşkı!!! (ayrıca bu cumleyi konu sahibi arkadaşa yazmadım genel yazdım)
Iyide siz alinti yaptiniz bana cevap hakki dogdu.insanlarin hayatlarini yargilamak bize dusmez.olmaz dedigin sey basina gelir...cocuk niye babasız kalsin ..baba oluyir mu...huzursuz mutsuz bir ailede yetismesi daha mi saglikli...mantiga gel....

Iyide siz alinti yaptiniz bana cevap hakki dogdu.insanlarin hayatlarini yargilamak bize dusmez.olmaz dedigin sey basina gelir...cocuk niye babasız kalsin ..baba oluyir mu...huzursuz mutsuz bir ailede yetismesi daha mi saglikli...mantiga gel....
konu sahibi madem bu kadar seviyordu niye savaşmamış,kaçmış.niye sevdiiği adamı başkasına itmiş de şimdi vahlanıyor.o zaman olmayan ne oldu da şimdi olura döndü.

Benim aşka sevgiye saygım sonsuz.
Hatta sevenleri kimse ayırmasın diye hep dua ederim içimden yada sesli..Ama ortada bir evlilik ve çocuk varsa arkadaş, aşkından cayır cayır yansanda gömecen kalbine..yanacan o acıyla kavrulacan ama eyleme donuşturmeyecen gem vuracan duygularına.

Rabbim cumlemizi şaşırtmasın.
O kisiyi baglar....gem vurup vurmamasi...

konu sahibi madem bu kadar seviyordu niye savaşmamış,kaçmış.niye sevdiiği adamı başkasına itmiş de şimdi vahlanıyor.o zaman olmayan ne oldu da şimdi olura döndü.
Unuturum sanmis unutamamis demek ki..ayrica ben bu kizin araya girecegine inanmiyorum...kiza ezerim vururum patlatirim deneyin bosa.kendi hsyatinizla ilgilenin...kime ne ya...elinizden gelse sokaga cikarip dovuceksiniz.italyan filmi vardi melena.o filmi izleyin....benzerlerinizi göreceksiniz.kimse yahu benim kocam benle rica minnet yanimda kaliyorsa defolsun gitsin beni sevmeyen baskasi icin içen aglayan adami istemem demiyor.yok yuva yikma yok onursuz olma..onursuzluk sevmedigini bildigin adama yamanmaktir bence...

Konu sahibi ile bir akrabalığınız falan mı var? Yoksa 2.uyelik falan mı? Nedense boyle bir his oluştu içimde..Bu kadar savunmanız tuhaf..Yada sizde boyle bir durumun içindesiniz yada yaşadınız ki bu kadar savunma yapıyorsunuz? Ayrıca benim fikrim beni bağlar mantığaaa geeel diyerek dalga geçmeyin. Saygı illede saygı..

• Beğen
Unuturum sanmis unutamamis demek ki..ayrica ben bu kizin araya girecegine inanmiyorum...kiza ezerim vururum patlatirim deneyin bosa.kendi hsyatinizla ilgilenin...kime ne ya...elinizden gelse sokaga cikarip dovuceksiniz.italyan filmi vardi melena.o filmi izleyin....benzerlerinizi göreceksiniz.kimse yahu benim kocam benle rica minnet yanimda kaliyorsa defolsun gitsin beni sevmeyen baskasi icin içen aglayan adami istemem demiyor.yok yuva yikma yok onursuz olma..onursuzluk sevmedigini bildigin adama yamanmaktir bence...
Adamin kizi sevmedigi konu sahibinin iddiasi. Kimse bu devirde sevmedigi bir kadinla hayatini birlestirmez ustune bi de cocuk.yapmaz. Hele ki baska birini severken. Adam eski heyecanini ariyor. Konu sahibi de evli bir erkegn karisina ragmen kendisini unutamamasi algisina kapilip gururunu oksuyor. Cetrefilli, genis meseleler..

Onu kimse bilemez ama konu sahibinin anlattığı gibiyse o adam karisini sevmiyor...bu gercegi kimsw degistiremez..

Adam karısını sevmiyor hmmm onu zorla tutan yok o kadının yanında oyle değil mi? Sevmiyorsa çoktan ayrılırdı bu defteri kapardı..Adam kendini kandırıyor olmasın karımı sevmiyorum diye..?

zerrin arkadaş sana bir soru sorucam ama samimi cevap ver gerçekten..Sen konuda geçen adamın eşi olsaydın misal? Eşin unutamıyor eski sevdiğini senin yanında bunu belli ediyor ama sen hamilesin? Uzuluyor kahroluyorsun..Herşey gozunun onunde ayan beyan.. Yine bu kadar sakin sakin şunu diyebilir miydin?? "Eşim beni sevmiyor işte napayım o kıza aşık unutamıyor valla ne yapsada haklı kocam hatta hamileyim ben amannnn boşver çocuğumuzu o aşk herşeyden onemli,oyle ya aşktan ote bişey yok " deyip aralarından çekilir miydin???? Kendini o kadının yerine koyup bir cevapla çok merak ettim sahiden....çunku olaya hep konu sahibesi açısından bakıp cevaplıyosun bide diğer kadının yerine koy kendini?

zerrin arkadaş sana bir soru sorucam ama samimi cevap ver gerçekten..Sen konuda geçen adamın eşi olsaydın misal? Eşin unutamıyor eski sevdiğini senin yanında bunu belli ediyor ama sen hamilesin? Uzuluyor kahroluyorsun..Herşey gozunun onunde ayan beyan.. Yine bu kadar sakin sakin şunu diyebilir miydin?? "Eşim beni sevmiyor işte napayım o kıza aşık unutamıyor valla ne yapsada haklı kocam hatta hamileyim ben amannnn boşver çocuğumuzu o aşk herşeyden onemli,oyle ya aşktan ote bişey yok " deyip aralarından çekilir miydin???? Kendini o kadının yerine koyup bir cevapla çok merak ettim sahiden....çunku olaya hep konu sahibesi açısından bakıp cevaplıyosun bide diğer kadının yerine koy kendini?
ben ne ikinci uyeyim nede evli bir adama asigim.zaten yorumumu okuduysan bunu yazmıştım...sizden neyi saklicam asik olsam asigim derdim....siz kimsiniz ki sizden korkayim.ikinci uyelik degilim iftira atmayin.bu sitede taninan biriyim...zaten uzun zamandır uyeyim..neden cevap veremeyince iftira atiliyor anlamadim..ben konu sahibinin uzerine cok gittiginiz icin üzüldüm onu korudum.yok kirarim yok doverim vs ne oluyoruz siz kimsiniz dedim..soruna gelirse beni sevmeyen erkek icin mücadele vermem...on cicugum olsada farketmez...

Adam karısını sevmiyor hmmm onu zorla tutan yok o kadının yanında oyle değil mi? Sevmiyorsa çoktan ayrılırdı bu defteri kapardı..Adam kendini kandırıyor olmasın karımı sevmiyorum diye..?
Adam sevse heralse baskasi umrunda olmaz...kiz buna yuz vermemus diye hirsla gitmiş evlenmiş sonra pişman olmus..

Hepinize teşekkür ederim tavsiyeleriniz için kötü konuşanlara baştan beri cevap vermedim okudum gectim çünkü kimse ya empati yapamiyor yada beni anlamak istemiyor. Biz sadece birbirimizi çok sevdik dedim benim ayrılmam onu sevmediğimi mi gösteriyor psikolojim çok bozuluyordu artık ilişkimizden ailelerimizden. Bende unutmam uzaklasmam iyi olur dye düşündüm hala öyle istiyorum unutamadim onun için yardım bekliyorum anladigim kadariyla o da unutamadi yani bilemiyorum o kız yerine de kendimi koyuyorum ama işin içinden çıkamıyorum unutamyorum her yer hatıra ve hep onun adı geçiyor üstüne birde bana unutamams gibi davranması beni daha da uzuyor çünkü zaten zor bir de böyle kendimi çok sucluyorum. Zerrin arkadasi da tanimiyorum ama kendisine çok teşekkür ederim benim ne dediğimi iyi anlamış ve saygisiz yorumlara cevap vermiş sadece ben cevap vermiyorum kendisinin de boşuna onlarla ugrasmasini istemem Allah kimseyi kinadigini yasatmadan oldurmezmis hep böyle düşünürum beni sadece acı cektigim ve unutamadigim için yargılayanlar varsa buyursun yazsin

Adamin kizi sevmedigi konu sahibinin iddiasi. Kimse bu devirde sevmedigi bir kadinla hayatini birlestirmez ustune bi de cocuk.yapmaz. Hele ki baska birini severken. Adam eski heyecanini ariyor. Konu sahibi de evli bir erkegn karisina ragmen kendisini unutamamasi algisina kapilip gururunu oksuyor. Cetrefilli, genis meseleler..
Seven adamda baskasi icin aglamaz heralde.umrunda olmaz.yanıliyorsun bir ibsan piskolojisi bozukken hayatiyla ilgili yanlis kararlar alabilir.insanlar bunalimdayken kendini bile öldürüyor.sn neden bahsediyorsun.konus sahibi gitse senle iliskiye girmek istiyorum dese bu kizlada yasar..erkekler icin farketmez...cocuk yapmak icin illa birini sevmek zorunda değilsiniz...hayat kadiniylada oluyir erkekler onlara asik mi oluyor..

Hepinize teşekkür ederim tavsiyeleriniz için kötü konuşanlara baştan beri cevap vermedim okudum gectim çünkü kimse ya empati yapamiyor yada beni anlamak istemiyor. Biz sadece birbirimizi çok sevdik dedim benim ayrılmam onu sevmediğimi mi gösteriyor psikolojim çok bozuluyordu artık ilişkimizden ailelerimizden. Bende unutmam uzaklauzaklasmam iyi olur dye düşündüm hala öyle istiyorum unutamadim onun için yardım bekliyorum anladigim kadariyla o da unutamadi yani bilemiyorum o kız yerine de kendimi koyuyorum ama işin içinden çıkamıyorum unutamyorum her yer hatıra ve hep onun adı geçiyor üstüne birde bana unutamams gibi davranması beni daha da uzuyor çünkü zaten zor bir de böyle kendimi çok sucluyorum. Zerrin arkadasi da taniniyorum ama kendisine çok teşekkür ederim benim ne dediğimi iyi anlamış ve saygisiz yorumlara cevap vermiş sadece ben cevap vermiyorum kendisinin de boşuna onlarla ugrasmasini istemem Allah kimseyi kinadigini yasatmadan oldurmezmis hep böyle düşünürum beni sadece acı cektigim ve unutamadigim için yargılayanlar varsa buyursun yazsin
Burda insanlar empati yapmaz.kendi hayatlari mükemmel...hemen linc ederler neden çünkü kendileri bir gun esimi biri gelir alir elimden diye korkuyorlar bence..ama ben şuna cok kiziyorum.kimsenin hayatini kimse yargilayamaz..vururum kirarim falan...haddini bilecekler yok oyle..allah sana yardim etsin kardesim cok üzüldüm..

Back