• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Dün yaşanan olayı anlatmak istiyorum. Yengemle dışardan geliyorduk o da annesine uğradı dönüşte eski sevgilim ve karısı da ordaydi bende kapıda bekledim yengemde gorumcem kapida bekliyor gidiyorum dedi eski sevgilim karisinin yanında o içeri girsin ben odaya geçiyorum dedi . Yani sinir olmamak degil ister istemez hep görmek zorundayiz
senin durumundaki birinin o sahsin annesinin evinde ne isi var? Yengen zaten durumu biliyor. pisti olma ihtimalini goz onunde bulundurup yengene daha sonra ugramasini soyleyebilirdin. Karsilasmak istedigin icin firsat kolluyorsun

Arkadaşım benim hayatta en sevmediğim en anlam veremediğim kadın tipidir "adamın başkasını sevdiğini bildiği halde yinede adama sırnaşıp onu bırakmayan pek gururlu kadınlar (!) Ama hadi kadın bırakmıyor yakasından duşmuyor yahu bu erkek ne yapıyor ?? Red etsinn,yuz vermesin,muhatap olmasın (eski sevdiğiniz adama diyorum bunları) istemem arkadaş ben sevmiyorum evlenmem desin alkolun etkisinde kalıp da o kadınla birlikte olmayıversin..

sizde istememiş hep red etmişsiniz diğer bayanada ortam açmışsınız meydanı boş bılmuş bakın bir şekilde adamla bir olup evlenmişler.
Bence 3 unuzde hatalısınız.. Siz vazgeçmişsiniz,adam pess edip başkasıyla olmayı kabul etmiş,red etmemiş,hanımıda kendisini sevmeyen bir adamın yakasını bırakmamış!!
tek masum doğacak olan yavrucak bence

.

uzak dur sende aynı ortamda bulunma..
Erkekler ikiye ayrılır bence..Gercekten bir adam sevmişse başka kadına dokunmak bile istemez..(ben boyle erkekleri takdir ederim)
ama çoğu erkek de uçkuruna oyle duşkun ki; kadın olsun da tatmin olayımda ne olursa olsun..karşısındaki kadını seviyormu sevmiyor mu adamın umurunda olmuyor işi gorulsun yeter!!!!! (iğrençççç erkek tipi) boyle erkeklerde var bu dunyada..

Ben zaten eve girmedim yengem annesinden birsey alicaktı kapıdan uğradı bende asagida bekledim onu yengem gorumcem asagida diyince eski sevgilim "gelsin ben odaya girerim" dedi anlam veremedim yani ne hakla benim girip girmeme karışıyor hemde yanında eşi varken

Ben zaten eve girmedim yengem annesinden birsey alicaktı kapıdan uğradı bende asagida bekledim onu yengem gorumcem asagida diyince eski sevgilim "gelsin ben odaya girerim" dedi anlam veremedim yani ne hakla benim girip girmeme karışıyor hemde yanında eşi varken
hiç bir şeye anlam yükleme,hiç bir şeyde anlam arama kısaca umursama.:KK66:ayrıca sen aşağıdayken dediğini nasıl duyduno_O

Annesinin evinin önünden geçerken hızlı hızlı geçip gitmek yerine bir de aşağı da bekledim diyorsun . Bence sen bahaneler üretiyorsun birşeyler olması için . İstemesen bu karşılaşmalar konuşmalar olmazz bu çok net . Yengen başka zaman uğrasaydı vs vs .

• Beğen
Reactions: anu
Erkekler ikiye ayrılır bence..Gercekten bir adam sevmişse başka kadına dokunmak bile istemez..(ben boyle erkekleri takdir ederim)
ama çoğu erkek de uçkuruna oyle duşkun ki; kadın olsun da tatmin olayımda ne olursa olsun..karşısındaki kadını seviyormu sevmiyor mu adamın umurunda olmuyor işi gorulsun yeter!!!!! (iğrençççç erkek tipi) boyle erkeklerde var bu dunyada..
Yuzde doksani baskasini sevse bile baska kadinla iliski yasayabilir.Sonucta bu kiz birakmis gitmiş.erkek icin asik olmasi gerekmiyor birlikte olmak icin..

Yuzde doksani baskasini sevse bile baska kadinla iliski yasayabilir.Sonucta bu kiz birakmis gitmiş.erkek icin asik olmasi gerekmiyor birlikte olmak icin..
Ayrica bence bu konuyu kapattir..bu ne ya onu yapma bunu yapma..burdaki insanlar mi sekil vericek hayatina...kime ne..bu tur konularin burda acilmasina karsiyim.herkes namus dersi vericegine kendine baksin..

bırakıp giden,vaktinde adam gelip yalvardığı halde adamın aşkına karşılık vermeyen konu sahibi.o zaman ailesi üzülecekti de şimdi mi üzülmeyecek.şimdi daha rezillik ki ortada bir de bebek var.konu sahibi ne olursa olsun uzak duracak.benim hayallerimi yaşıyorlar diye ahlanıp vahlanmayacak.:KK66:

bırakıp giden,vaktinde adam gelip yalvardığı halde adamın aşkına karşılık vermeyen konu sahibi.o zaman ailesi üzülecekti de şimdi mi üzülmeyecek.şimdi daha rezillik ki ortada bir de bebek var.konu sahibi ne olursa olsun uzak duracak.benim hayallerimi yaşıyorlar diye ahlanıp vahlanmayacak.:KK66:

Egem doğru dedin..Aynı boyle ahlanıp vahlanan erkekde olabiliyor hayatta.. Kız zamanında sevmiştir erkeği elinden gelen mucadeleyi vermiştir ama erkek red etmiş istememiştir elinin tersiyle itmiştir kızı başka hayatlara,değerini bilememiştir sonrada yıllar geçer pişman olur, ahh ben mutluluğumu kendi ellerimle itmişim,ah çocukların benden olabilirdi,ben nasıl hata yapmışım deyip kızın ruhunu dunyasını yaralamıştır.. Zamanında bileceksin değerini sevginin,değerin..Elinin tersiyle itmeden mutlu olma fırsatını iyi dusunecek kadında erkekte...

Iyide kardesim size ne ya.yapma deyince siz yaomayacak mi sanki..ne cok buyutuyorsunuz ...bu konularin burda acilmasi daha sacma.isteyen istedigini yasar sonucunada katlanir...hos degil dersin yanlis der gecersin.yapmayacak etmeyecek size mi sorucak ya..uff abarttiniz

Haklısın %10 u boyle değildir erkeklerin ama %90 çok olduğu içinde istisnalar kaideyi bozmuyor ne yazık ki...

Iyide kardesim size ne ya.yapma deyince siz yaomayacak mi sanki..ne cok buyutuyorsunuz ...bu konularin burda acilmasi daha sacma.isteyen istedigini yasar sonucunada katlanir...hos degil dersin yanlis der gecersin.yapmayacak etmeyecek size mi sorucak ya..uff abarttiniz
konu açılmış,bize fikrimiz sorulmuş,söylüyoruz.uyar uymaz kendi bilir:KK59:

konu açılmış,bize fikrimiz sorulmuş,söylüyoruz.uyar uymaz kendi bilir:KK59:
Yollarim parcalarim diye yirum yapiliyor.siz degil baska bir kac uye.kim ki bunlar kimi yoluyor.kiz burda icini acmis.kalbine sevme desede sever.ask bu.zannetmiyorum bu kizin o adami sevmek istedigini.elinde olsa ceker atar icinden..ama seviyorsa seviyor dur.bu ulkede gecmiste menderes in sevgilisi bile cikti evli ama sevdim dedi herkesin icinde.kimsede agzini acamadi...siz kimsiniz yargiliyorsunuz kendi basiniza gelir diye mi bu hirs.bence bu kiz unutmali baskasini bulmali yoluna bakmali zaten.ama yok vururum kirarim yolarim bu ne be..

Hayir bide bunu anlamiyorum.bir insan birinle evlendi diye hayati boyunca onla evli mi kalmak zorunda..ah alma falan arabesk geliyor bana.sonucta bu kizda seviyor cocugu.bu kizin sucu ne?baskalari mutlu olsun diye bu niye yansin.arkadasim sen kalbinin sesini dinle...

Benim bir arkadasim var.kiz çocuğu cok seviyordu cocukda.bir gun kavga ettiler fena kustuler inat yaptilar birbirlerine.sonra cocuk gitti köyünden bir kizla evlendi.kiz cocugu bastan cikardi bekaretini vermis evlenmeden.evlenmek zorunda kaldilar.benim arkadasim bir cenazate döndü ..intihara tesebbus etti.kizda bunları bile bile arkadasimi arıyordu sizi ayirdim bak ben daha guzelim gencim diyordu...arkadasim o gece intihara tesebbus etti...olmedi allahtan.bir kac yil sonra cocuk hatasini anladi kizdan bosandi arkadasimla evlendi bir kiz cocuklari oldu.bu durumlar oluyor yani.hayat akan giden bir süreç.kimse kimsenin tapulu mali degil.seni sevmeyen erkekle nikahli olsan ne yazar.cok mu onemli...kizlarimiz birini bulayim ksncayi atayim calismayayim evde para yiyeyim derdinde oldukca bu durumlar cok olucak...arkadasim okumus çalışan kültürlu iki dil konusan yurt disinda yasamis bir bayandi..o kiz sa köylü bir kızdı...ne cesaretle onla yarıştı hala pes diyorum.m

Aman Allahım bu yorumlarda ne boyle şoklardayım..iyi o zaman konu sahibi çok seviyor aşık diye gitsin birlikte olsun adamla..Karısı,çocuğunuda bıraksın!!!
Arkadaşım arkadaşımmm kendine gel bu dunyada Aşktan daha onemli duygularda var, şeref-namus-onur-haysiyet gibi!!!!

Ayrıca insanları ayırma şehirli,köylü diye..şaka gibisin!

Hepimiz Aşık olduk,kara sevdaya tutulduk ama kader ayırdıysa bizi o aşktan ; yollar ayrıldıysa gömüp yola devam etmesinide bildik..Yureğe gömülmüş nice cenaze vardır..Hortlatmak sadece kişiye ve ailesine zarar verir
.. Kaderde yokmuş kısmetim değilmiş deyip gömecen yüreğe!...ne kadar çok sevmiş olsanda gömecen..Tabi bunu yapmak için de cesur ve dirayetli olmak lazım..Herkez çok sevdiği halde öldürüp de yüreğe gömemez..

Back