selam kızlarr kimse varmı huuuuuuuu
selam kızlarr kimse varmı huuuuuuuu
ben burdayım canım şimdilik.....nasılsın bebişimm,,,,
ben bugün soğan suyuna başladım ,şifa niyetine dedim ve bir dikişte hüplettim
günde 2 kez 15 gün uygulayacam,,,
sen kaç günde regl oluyodun tatlım,,,
regl düzeninde değime oldumu bu kürü uygularken
şuan ne durumdasın,çalışmalardamısın
ben burdayım canım şimdilik.....nasılsın bebişimm,,,,
ben bugün soğan suyuna başladım ,şifa niyetine dedim ve bir dikişte hüplettim
günde 2 kez 15 gün uygulayacam,,,
sen kaç günde regl oluyodun tatlım,,,
regl düzeninde değime oldumu bu kürü uygularken
şuan ne durumdasın,çalışmalardamısın
slm melis bende burdayım naber bakalım
as ebrucum nasılsın napıyım birazdan yemek yapcam domates çorbası bide dolma biber
hoşgeldişn ğüzel paylaşımlarKızlar ben bugün katıldım aranıza.daha önce böyle bi siteye üye olmamıstım hıc 3 4 tane cevap yazdım ama kimse beni tınmıyorr
Kızlar ben bugün katıldım aranıza.daha önce böyle bi siteye üye olmamıstım hıc 3 4 tane cevap yazdım ama kimse beni tınmıyorr
[
as ebrucum nasılsın napıyım birazdan yemek yapcam domates çorbası bide dolma biber
canım ben dilekiyi yapmışsın ben yaptım yemeğimi. yufka böreği yaptım sarma falan var biraz. çayla yada ayranla gider benimki çok seviyo. ya bu aralar benim hiç iştahım yok ne oluyo bana anlamadım. çok yerdim ama bu aralar zorla yemek yiyorum aç kalmamak..
canım yemek istiyo ama
[
canım ben dilekiyi yapmışsın ben yaptım yemeğimi. yufka böreği yaptım sarma falan var biraz. çayla yada ayranla gider benimki çok seviyo. ya bu aralar benim hiç iştahım yok ne oluyo bana anlamadım. çok yerdim ama bu aralar zorla yemek yiyorum aç kalmamak..
canım yemek istiyo ama
ay kusura bakma ebruyla avileriniz benxiyorr yaa dilekk oo canım çektii yufka böregi sarmaa senmi yaptın hepsinidee ohhamiş olmaa iştahsızlık oyüzden se
slm kadercim senden naber? iyi yapmışsın soğan suyu çok iyi diyorlar. allah şifa versin bakalım inş. bebiş de
Kızlar ben bugün katıldım aranıza.daha önce böyle bi siteye üye olmamıstım hıc 3 4 tane cevap yazdım ama kimse beni tınmıyorr
iyim ama çok hapşırıyorum nezle gbiyim burçtaşımsabahları ve akşmalrı iç aç karnına daha iy olurr ılıt ama ilk 5ğünden sonrası beyaz akıntı oluyor sonrada adetlerini düznliyor ben 28 güne birr rengin olmuyodum kist vardı bide bende karnım küp gibiydi buu içince 16 .gün oldum çok şükürrrrr şuaN normal yoldan kalmya çalışıyorumö her ay bekliyorum işte.. sogan suyunu beazn şğfa niyetine içiyorum şu arlarda ama incir kürüne başlıcam canım
ay kusura bakma ebruyla avileriniz benxiyorr yaa dilekk oo canım çektii yufka böregi sarmaa senmi yaptın hepsinidee ohhamiş olmaa iştahsızlık oyüzden se
önemli değil canım olur arada öyleben yaptım canım yemekleri. özendirdiysem kusura bakma ya valla aklıma gelmedi. sen hamile değilsin demi. bende inş. hamileyimdir de ondandır iştahsızlıgım
iyidir canım nolsun,inşlhh faydasını görürüm yaaa,,,,çok sağol bebişimmmm,hepimizin göbüşü bebişle dolsunn
inş. canım. inş.
canım napsakii bu nezleye ya hapşırık elerim üşüyorr sen bitki çayı içiyomususn balım ,,adet düzenlimi senin sadece proklatini düşürcen demiii ama benim o yüksekte olunca adet olam-ıyodun ,,amin hepimize şifa olsunn bebeişler gelsin bu yazzzzzzhoşgeldin aramızaa,,,,,,
hadi yaa bu mevsimde bende hapşuruyorum,allerjim vardaa,,,:2::2::2:
dikkat etmek lazımm,,,toza,polene karşı
canım benim önceden akıntım şeffaftı ,şimdi rakı renginde genelde,bakalım bu soğan suyundan sonra ne renk olcekk:44::44::82:
benim regl zaten düzenli,inşlhh bozmaz düzeni,
zate soğan suyundan sonra incire geçiliyormuş tatlım,hemen geç sende
şifa olsun ,yarasın inşlhhhhhh
önemli değil canım olur arada öyleben yaptım canım yemekleri. özendirdiysem kusura bakma ya valla aklıma gelmedi. sen hamile değilsin demi. bende inş. hamileyimdir de ondandır iştahsızlıgım
yok cannmm afiyet olsunn bakma bana sen azcık pis bogazım tipik terazii:))deilim dilek hamile
sen bence hamilesin içme dogdu:))
inş. canım. inş.
senin durumun ne alemde şekerim,reglin ne zaman,,,,benim adet bitti,çalışmalara devam,
senin durumun ne alemde şekerim,reglin ne zaman,,,,benim adet bitti,çalışmalara devam,
bwnimde adet bitiiii balım yaa bende aynı çalışmalara devam ediyoruzzzzzz
canım napsakii bu nezleye ya hapşırık elerim üşüyorr sen bitki çayı içiyomususn balım ,,adet düzenlimi senin sadece proklatini düşürcen demiii ama benim o yüksekte olunca adet olam-ıyodun ,,amin hepimize şifa olsunn bebeişler gelsin bu yazzzzzz
yok cannmm afiyet olsunn bakma bana sen azcık pis bogazım tipik terazii:))deilim dilek hamile
ayy hadi dilek inşl hamişsindir,bari sen bekleme,daha yeni başladın çalışmalara,şurda 2 ay olmuş daha,hadi inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ay inş. içine doğru doğuyodur yaaaaa keşkeee keşkeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?