hadi gözünüz aydın olsunn,,,çok sevindimmm,sen adet oldun mu kız,sordum ama cvp vermişmiydinnki:26:
kızlar bu arada çokk güzel bişey olduu kocişin genetik testi temizzz çıktı doktorumu aradık şuan il dışındaymış haftaya salı gelin mutlaka görüşelim dedi bakalım artık
güllüüüüü böyle güzel bi haberi niye simdi söylüyosuuunnnkizim süper bisey bu yaa.. yani tüp bebek tedavisine baslayabilirsiniz simdi degilmi
hadi gözün aydin canimmmm:92::92::92::92::92:
hoşbuldukkk
mecburi diyet yapıyorum şuan yutkunamıyorum zorla çorba falan içiyorumm
bide adet olucam ya şişkinliği var baya
yok canım daha olmadım yarın veya öbürgün olmam lazım ama baya ağrı kesici içtim inşallah gecikmezzz
evet tatlım başlayabilirizzz:92:
ben bu ay rapor işini halledersem eğerr hazirandaki adetımde belkı başlarızz
ama bakalım doktorumuz ne diycek ama oda sevındı baya sonucun ıyı cıkmasına
kızlar gözlüğüm 1 hafta içinde taaaaaaa gelecek,meraktan ölüyorum,ya uymazsa yüzüme diye,
herkes diyoki nasıl cesaret ettin internetten almaya,yüzüne takmadan filan
bide yakışmazsa varyaaaaaaaa,iadesiyle hiç uğraşamam,
ohhh cok sükür canimm kim sevinmezki buna:92::92:
haziranda demek ha ay iyi bari yaa hemen öbür ayy, gözü acip kapayana kadar gelip gecer zaten,
hadi insallah tedavin cok iyi gider canim insallah hemencecik hayirlisiyla hamile kalirsinda tosun gibi bi oglan dogurursun
inşalla istediğin gibi çıkar canım, ya bende bikaç şey almıştım internetten süpürge falan aynısı çıktı ama tabıkı giyim,ayakkabı falan cesaret edemıyorum çünkü bazen vitrinde beğendiğim bişey bile denediğimde hoşuma gitmiyo
inşalla istediğin gibi çıkar canım, ya bende bikaç şey almıştım internetten süpürge falan aynısı çıktı ama tabıkı giyim,ayakkabı falan cesaret edemıyorum çünkü bazen vitrinde beğendiğim bişey bile denediğimde hoşuma gitmiyo
vitrindeki mankenlere bile daha güzel yakisiyor bazi seyler yahu
kızlar ben kaçtım ,öpüyorum sizi,görüşürüz
anam benımkı takmış ikize
diyorum bitaneyı buldukta ikincisi kaldı diyorum
oğlan kız farketmez vall
güllüüüü kadeeerrr canlarim ya Allah gönlünüze göre verir insalahhhhh, en icten samimiyetimle diliyorum bunuuu
hepimizin canım benimmmmmmmmmmm
bak sende başlıyosun tedavine herşey güzel olucak inşallah,
ebrucum senin kociştende istedilermi test bence yaptırın canım en azından emın olursunuz
canim ya onuda konustuk, sende baktir dedim esime hic yoktan icimiz rahat eder, yoksa sonra benim tedavim biter ama bu seferde esimin tedavisine baslariz en iyisi dedim sende baktir
ev doktoruma sorduk o da kadin doktorunuzla konusun bunu dediiste bi ara tel acalimda randevu alalim yine esimde baktirsin
evet mutlaka baktırın ihmal etmeyın, bu arada benımkıne keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriyorum başta mide bulanıyodu ama şimdi alıştıinşallah faydası olur, incir ceviz falan yiyor iyi bakıyorum yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?