Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kaderrsendemi teerazisinn yoksaaa

kızzlar bende çıkıyorumm görüşürüzz genee öptümm hepiniziiii

ebuşş

kaader

kader nerden alıyon kız gözlükleri. hangi siteden :) bende almayı düşünüyorum ama fitayları pahalı geliyo çarşıda falan.

kader nerden alıyon kız gözlükleri. hangi siteden :) bende almayı düşünüyorum ama fitayları pahalı geliyo çarşıda falan.

şekerim googla daybuyday diye yaz o siteye baktım,ben beğendim ordan alıcamm,fiyatı kargo ile beraber 100 tl

Son düzenleme:
evet canım baktım güzel gözlükler var hemde fiyatlrıda iyiymiş. ama tek sorun deneyememek ben ufak suratlıyım :) her gözlük olmuyo işte

valla canım googledan yüz şeklini yazarsan ne tarz gözllükler sana uygun anlarsın,ben bide bu tarz gözlükleri hep mağazalarda denemiştim,mesela benim beğendiğim model,bende güzel duruyodu mağazada denediğimde,pahalı diye almamıştım,mağazalarda 150 tlnin altında pek uygun fiyatlı yok

hııı ben bi bakayım dediğin dogru aklıma gelmemişti sağol canım. bende gezdim çok pahalı magazalarda ya güzeldi ama . neyse netten alırım olmadı. :103:

:79::79::79:
nasılsınız bakalım

ebrus gıttınmı doktora??

canimmm iyyim ya sen ??

dr ye gittim, kan verdim bide ultrasyonla tiroide bakti, tiroid korkulacak kadar degilmis, iyi dedi...

Carsamba sabahi tekrardan gidicem sonuclari ögrenmek icin, herhalde artik ilacimida verir :97:

ha bide bu sabah adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…