ay evet benim annemler uzakta,burdan gönderemedim dahhaa,,,k. validemle de limoniyizz,akşama arar kutlarım sadece napayımmm
benim kayın valide geçen yıll vefat etiii alalh rahmet eyleisnn annemee de blander alddımmm
ilk günde sayılıyo tabii,,,evet 10 unuda sayıcann şekerim
nisan 10nunda adett oldumm canımm senn ,,bu ayy mayısss en geç 12 side olmam lazımmm işteee inş olmammyızzz kızlarrrrrmelis hangi gün adet olduysan onuda sayiyorsun ha... ama bi türlü inanamiyorum bugün 29. günüm oldugunu, zaman ne cabuk gecmis yaaa :97:
suan 71 kiloyum canim aksamlari biraz aliyorum yine ama sabah ac karna 71 cikiyom eski kiloma 16 kilo var yaaa
[
ev işii bitmiyorrkiiii 24 saatt çalış çalışşşşpofffffff:95:
ahh keskeeeama canim prolaktinim yüksek ciktigi icin hic ihtimal vermiyorum yani hic sanmiyorum hamile olabilecegimi, olamam yani bu prolaktinle
olsun canım,sen ekmeği kes,yada kepekli ye,bak nasılda kilo veriyonn,,,
nisan 10nunda adett oldumm canımm senn ,,bu ayy mayısss en geç 12 side olmam lazımmm işteee inş olmammyızzz kızlarrrrr
nisan 10nunda adett oldumm canımm senn ,,bu ayy mayısss en geç 12 side olmam lazımmm işteee inş olmammyızzz kızlarrrrr
evet yaa,,,ev işi tam sporr bence,,,ama kilo verdirmeyen sporr ,bu nasıl işş anlamadım,,,
canım ölede,ama tüp bebek yaptıracak olanların bile bazen mucize eseri doğal yolla hamile olduklarını kk dan okuyorumm ,olur mu olurr
ekmegi cok az yiyorum aslinda, ya bide bu tiroidle kilo vermem biraz zor:97:
ama ekmegi bundan sonra hic yemiyim bari, sulu yemekler ve yesilliklerden yiyim
insllh yavas yavas zayiflarim
ay canım Allah rahmet eylesinnn,bende bi arayımda sevinsinn kaynanacıkk,,,bayramdan sonra hiç konuşmadık,bendeki kine bakın heleeee
inşlhh olmazsın canım,sanırım 30 günde 1 döngün,,,off benimde 26 gündü,geçen ay ilk defa 29 günde geldii,,,benimde döngümün şaırmasından korkuyorummm:18::18:
ayyy öylemi dersin :26: ama iste adi üstünde, mucize:97: bakalim hayirlisi olsun ya, aslinda hamile olmamam daha iyi, tiroidle hamile kalmak istemem cnm ya önce bi su tiroidi halledeyimde ondan sonra insllh hamile kalirim Allahin izniyle, yoksa hamilelikte tiroid pekte iyi degilmis
evet yaa,,,ev işi tam sporr bence,,,ama kilo verdirmeyen sporr ,bu nasıl işş anlamadım,,,
gerçekten ama okadarr iş yapııyoruzz hiçç gram gitmiyorr nebiçim işş yahu:88:
canım ölede,ama tüp bebek yaptıracak olanların bile bazen mucize eseri doğal yolla hamile olduklarını kk dan okuyorumm ,olur mu olurr
canım 29.ğünümüzde bizim yumurtlamamız yani ovelasyon tam oratsıı aslında ayın 14.ğünü hamiş kalmak için ideailmişşşbiliyorum 10 nisanda adet oldugunu, ben 10 nisanida say diyorum yani bugün seninde 29. günün
inşlhh canımm,,,akşam 6-7 den sonra hiç bişi yeme meselaa,,direkt kilo yapıyoo,eşim o yüzden hep kilo aldı
ay canım Allah rahmet eylesinnn,bende bi arayımda sevinsinn kaynanacıkk,,,bayramdan sonra hiç konuşmadık,bendeki kine bakın heleeee
inşlhh olmazsın canım,sanırım 30 günde 1 döngün,,,off benimde 26 gündü,geçen ay ilk defa 29 günde geldii,,,benimde döngümün şaırmasından korkuyorummm:18::18:
ya bende öyle cnm ya, gece saat 11-12de büyük boy pizzalari götürüyodum
hep gece gece yemekten oldu zaten
simdi dikkat ediyorum ama en gec saat 7 de yemegimi yemis oluyom
[ ara araaasana bişe diyimiii bende kızdıgımaa böyle yaaprımm sesini duyamak istemiyorum
inşşş canımmmsende ebuşda çoçuk istyen herkezz hamiş olsunn
ay bu troid ne illet bişiymiş ölee,inşlhhh biranönce tedavi olursun başlarsın çalışmalara,,
bende dr ye gidecez diye seviniyorumm varyaaa,,,,
hiç beklemeyecektik aslındaa,hele sennn,sen niye okadar bekledin ebru ,ah ahhhhhhhhhh
ya kızlar kociş bana süpriz yapmış,erken çıkmış dersten,geliyomuş ,benim çıkıp yemeği yetiştirmem lazım,yoksa kapının önüne koyulacammmm
öpüyorum sizi canlarım,hoşçakalın,sonra yine görüşürük,
kadeerrrrr piss:))nirden çıkardınnntipik terazi burcu
kaçtım ben by
ya kızlar kociş bana süpriz yapmış,erken çıkmış dersten,geliyomuş ,benim çıkıp yemeği yetiştirmem lazım,yoksa kapının önüne koyulacammmm
öpüyorum sizi canlarım,hoşçakalın,sonra yine görüşürük,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?