Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

öncelıkle mıyom amalıyatı geçirdım 10 gun oldu çok yenı .mıyomu malum cocuk olsun dıye amelıyat oldum..şimdi sorum şu olacak size rahım nezaman toplar kendını ve nezaman çocuk yaparm bılen varmı???:26::26:

ya bu prolaktin varya bende de kesin vardır ,düzenli adet görenlerde oluyomuşş,,,
ben şimdi bu ay regl olursam adetin 3. günü kesin baktırayım,merak ettim bende şimdi
streste bu hormonu etkiliyomuş ebru,ilaçları kullanmaya başlayıp,kafandan atıyosun herşeyii
yepyeni tem,z bi sayfa açıyoruzzz,bende adetten sonra katılıyorummmm,
güllüde tüp bebeğe başlıyorrr,

gecmis olsun
acikcasi bizde daha yeni yeni doktora gidiyoruz bizlerdede sorun cikiyor ama seninkini bilemicem :26:

bi doktora sor istersen en güzel cevabi o verir :44:
veya forumdaki doktorlara sor istersen

aynen canımmm,maraton şimdi başlıyor asılll

streste etkiliyor canim evette ama bendeki tümördende kaynaklanan bisey olabilir, nette baktim sanki ondan gibi geliyo bana ama...:26:
evet evet adetin 3. günü kesin baktir sende
bende kafamdan atiyorum ok
ayyy hadi kadercim dedigin gibi yepyeni temiz bir sayfa aciyoruzzzzzz

geçmiş olsun canım,bu konuda benimde bir bilgim yokk,,,,

ayy valla yan gelip yattık hep,şimdi icraata geçme zamanı,,,inşlhhh canım bizimde bebişlerimiz olucakk,,,

bundan sonra herseyyy daha güzel olacakkk....
güllü tüp bebekle
ben prolaktin ve tiroidle
sende artik baktirincaaaaaa tüm bu sorunlari yenicezzz vee

ollleyyyy kim tutarki biziii,,,,ben inanıyorumm olacak olacakkkkkkkkkkkkk:82::81::101::119::119::119::119::118::118::118::118::132::132:

ollleyyyy kim tutarki biziii,,,,ben inanıyorumm olacak olacakkkkkkkkkkkkk:82::81::101::119::119::119::119::118::118::118::118::132::132:

kimse tutamaz artik biziiiiiiii
kocislerde bu sayede yola geliyo su keciboynuzu pekmezini bende iciyim artik tekrardan,,, cok bosladik canim ya artik tekrardan ama bu sefer daha fazlasiyla ugrasmak gerekiyoo

gecmis olsun
Acikcasi bizde daha yeni yeni doktora gidiyoruz bizlerdede sorun cikiyor ama seninkini bilemicem :26:

Bi doktora sor istersen en güzel cevabi o verir :44:
Veya forumdaki doktorlara sor istersen

doktoru haftaya pazartesoye kadar beklıycem kontrolum ozaman bılen varmı dıye sordum çok tşk ederım arkadaşlarım

kadercimmm ben kactim tatlim bugün yemek yapmaya gec kaldim bi kosu halledivereyim sonra tekrardan girerim

görüsürüz :80: güllüyü görürsen selam söyle

kadercimmm ben kactim tatlim bugün yemek yapmaya gec kaldim bi kosu halledivereyim sonra tekrardan girerim

görüsürüz :80: güllüyü görürsen selam söyle

bende kaçtım canım yemeğe başlasam iyi olacakkkkkkkkkkkkk
kociş bide elmalı pasta istedi ondan yapacammmm daha

geçmiş olsun canım üzülme ya. inşallah ilaçlarını kullnınca iyileşirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…