öncelıkle mıyom amalıyatı geçirdım 10 gun oldu çok yenı .mıyomu malum cocuk olsun dıye amelıyat oldum..şimdi sorum şu olacak size rahım nezaman toplar kendını ve nezaman çocuk yaparm bılen varmı???:26::26:
normal degeri 30mus, bakalim benimki kac ayy cok merak ediyorum :18:
hadi kadercim bundan sonra hem biz hemde kocisleri doktora götürücez asil simdi basliyor maraton
herseyi bi düzene sokalimda insallah en kisa zamanda hamilede kaliriz Rabbimin izniyle
ya bu prolaktin varya bende de kesin vardır ,düzenli adet görenlerde oluyomuşş,,,
ben şimdi bu ay regl olursam adetin 3. günü kesin baktırayım,merak ettim bende şimdi
streste bu hormonu etkiliyomuş ebru,ilaçları kullanmaya başlayıp,kafandan atıyosun herşeyii
yepyeni tem,z bi sayfa açıyoruzzz,bende adetten sonra katılıyorummmm,
güllüde tüp bebeğe başlıyorrr,
öncelıkle mıyom amalıyatı geçirdım 10 gun oldu çok yenı .mıyomu malum cocuk olsun dıye amelıyat oldum..şimdi sorum şu olacak size rahım nezaman toplar kendını ve nezaman çocuk yaparm bılen varmı???:26::26:
aynen canımmm,maraton şimdi başlıyor asılll
streste etkiliyor canim evette ama bendeki tümördende kaynaklanan bisey olabilir, nette baktim sanki ondan gibi geliyo bana ama...:26:
evet evet adetin 3. günü kesin baktir sende
bende kafamdan atiyorum ok
ayyy hadi kadercim dedigin gibi yepyeni temiz bir sayfa aciyoruzzzzzz
ayy valla yan gelip yattık hep,şimdi icraata geçme zamanı,,,inşlhhh canım bizimde bebişlerimiz olucakk,,,
bundan sonra herseyyy daha güzel olacakkk....
güllü tüp bebekle
ben prolaktin ve tiroidle
sende artik baktirincaaaaaa tüm bu sorunlari yenicezzz vee
ollleyyyy kim tutarki biziii,,,,ben inanıyorumm olacak olacakkkkkkkkkkkkk :82::81::101::119::119::119::119::118::118::118::118::132::132:
gecmis olsun
Acikcasi bizde daha yeni yeni doktora gidiyoruz bizlerdede sorun cikiyor ama seninkini bilemicem :26:
Bi doktora sor istersen en güzel cevabi o verir :44:
Veya forumdaki doktorlara sor istersen
kadercimmm ben kactim tatlim bugün yemek yapmaya gec kaldim bi kosu halledivereyim sonra tekrardan girerim
görüsürüz :80: güllüyü görürsen selam söyle
canimmmmevet yaaa sorma... iste saat 15:30da aradim doktorumu... bana hormonlarin cok iyi ama prolaktinin yüksek dedi ve tiroid dedi
bende ,,evet zaten prolaktinden süpheleniyordum,, dedim, nerden biliyordun dedi bende gögsümden sivi geliyor dedim, evet iste o dedi... yarin doktoruma gidip bi kagit alicam ve o kagidi ev doktoruma götürücem o da bana gerekli ilaclari vericekmis... prolaktin icin olan ilaci 2 ay kullanmam gerekiyormus,, 2 ay sonra tekrardan kan testi yapilacak düsmüsmü düsmemismi diye bakicakmis oooffff
neyim yokkiprolaktin, tiroid, stres, umutsuzluk, cocuksuzluk
ollleyyyy kim tutarki biziii,,,,ben inanıyorumm olacak olacakkkkkkkkkkkkk :82::81::101::119::119::119::119::118::118::118::118::132::132:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?