Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

canim benim her ay 4 gün geri gider. gecen ay 26-27si olmustum
bu sefer 22sinde olmam gerekirdi
8-9 gün gecmis....
ve ben su an fark ediyorum

anammmm hemde 8-9 gün geçmişş,,kız nasıl farkedemedin,,,,valla keşke bizde öle olabilsek,unutsak regl olacağımızı:2::2::2:

anammmm hemde 8-9 gün geçmişş,,kız nasıl farkedemedin,,,,valla keşke bizde öle olabilsek,unutsak regl olacağımızı:2::2::2:

ne bileyim canim fark etmedim iste. dikkat etmem ki ben pek. bu sefer cok iyi hatirliyorum cünkü kocamin yaninda gitmeden önceki hafta olmustum.

canim ya sen istemiyordunya... eger hamileysen istersin simdi ama degilmi

ay ben bi kocisi ariyayim. panikledim. görüsürüz canlar yarin
ebrucum yarin icin bol sans

anamm tamda yumurtlamada gitmişşsin hadi hayırlısı

güle güle canımm,,,görüşürüz,,,:87::87:

saol cnm, hayirlisi olsun insallah

inşlhh sonuçlar temiz çıkar canım yaaa

insllh cnm
sen naptin, hala uzayan akintin var mi :26:

kızlar şu kuaförlerin kullandığı sir ağda setinden aldım sonunda ,ama daha denemedim,cesaret edipp

saol cnm, hayirlisi olsun insallah

insllh cnm
sen naptin, hala uzayan akintin var mi :26:

evet canım bugünde devam etti,o uzayan akıntı,bugün 11. gün değerlendirecez inşlhh
7-9-11-13-15 çalışçam,,,7-9 çalıştım bugünde 11 . gün bugün tehlikeli yaniii,,,inşlhh tutarr yaaa
yoksa ay sonu bizde dr ye gidiyoruz

hadi insllh tutarda sizin bari doktora gitmenize gerek kalmaz insllh

güle güle kullan canim bacaklarami

sağol canım,,,ilk etapta bacak ve kolda kullanıcam,daha sonra duruma göre başka yerlerde de uygulayabilirim,acımasına bağlı,zamanla alışıyosun ,azaltıyo tüyleri filan diyolar sir ağdanın:13:

hadi bakalım inşallahh dualarımız seninle

ağda deme bana ben makinayla alıyorum valla canım tatlıdır biraz

bende bacaklarda ve kollarda makina kullanıyordum,en pahalısını aldım braunun,ama batık yapıyo,,,ve beğenmiyorum pek,hemen çıkıyo,
bunu deneyecem inşlh memnun kalırım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…