biz fazla ısrarcı olmadık çok ara ara aylarda denedik kasık ağrım oldu günümün geçtiği oldu ama sonunda yine kırmızıyı gördüm :97:bu sene yaza doğru inş sürekli bakacağızartık zamanı geldi çevre olmuyor diye laf sokmaya başladı inş utandırırız..sizlerede rabbim versin zaten normal yolla 1 sene en az denemek lazımmış sık sık.. olmuyor demek için.. kafayada takmamak lazımmış takmayın..olur inş..
aslında bebiş olmadığında ben bir hayır vardır diyorum geçen sene hamiş kalsaydım istediğimde şimdi çok sıkıntı olacaktı eşim işşiz kaldı bayağı bi zaman çünkü.. daha yeni yeni toparlanıyoruz..
aslında bebiş olmadığında ben bir hayır vardır diyorum geçen sene hamiş kalsaydım istediğimde şimdi çok sıkıntı olacaktı eşim işşiz kaldı bayağı bi zaman çünkü.. daha yeni yeni toparlanıyoruz..
bugun hesapladık baya masraflı olacak bu tüp bebek işi eşimde diyorki kız olursa başlık parası alıcam, almadan vermem
bende dıyorum evlendırmemkı çalışsın baksın bize
bugun hesapladık baya masraflı olacak bu tüp bebek işi eşimde diyorki kız olursa başlık parası alıcam, almadan vermem
bende dıyorum evlendırmemkı çalışsın baksın bize
benim kocişte gelmek üzere kızlar çıkayım ben yarın görüşürüz artık
dua edin banada yarın hastanede işlerim kolaylaşsın
iyigeceler :79::79:
evet ya şu dizilerde olmasa vakıt gecmek bılmıyor
benım var bırsuru ama en cok öylebir geçer zamanki yi sevıyorum
Ali'ye laf saydıkça stres atıyorumm
kızlar selamm
bugun doktora gıttık rapor için, sorun cıkarırlar diye korkarak gittim ama çok şüküür doktor olumlu konustu testlerı yaptırdıktan sonra kolayca alabılırsın raporu dedıyarın sabah sağlık kurulu için gidicem, bakalım inşallah hayırlısı olur
inşllah canım,,,hayırlısıylaa tabiii,
iyiyim bende ne olsun canım işte,ablamlardaydım,geç geldim,,,yemek filan derken,anca girebildim
kociş yarın izinli canım ,yarın hiç giremeyebilirim:86:
sen naptın,ebru nerde,oda pek uğaramamışşş:89:
hmm ne güzel hasret gıderdın ablanla
bende evdeydım butun gun oturdum tembel tembelyarın sabah erkenden hastaneye gıdıcem sağlık kurulu için
şimdide kocişe keçiboynuzu kaynatıyorum gelince içicek
ebru gece kuşubugun ugramadı hiç
valla doğru demiş zor allah yardımcın olsun cnm
neyse arkadaşlar çıkıyorum ben. geç oldu. iyi geceler hepinize... öpüldünüz :79: byeeee yarın görüşürüz..
cok sevindim cnmmmmoh ne guzel cok iyi olmuss insallah herseyin hayirlisi olurr
kizlarrr hic sormayin ya zaten dünde hic gözüme uyku girmedi
kedimiz 7 aylik oldu ve kisirlastirma zamani gelmistiii, maalesef burda kisirlastirmadan evde kedi beslemek cok zor, idrar kokusu yüzünden, ciftlesemeyecegi icin, v.s v.s bir sürü sey iste yüzünden veterinerden randevu almistik, kac kere kararimdan vazgectim kiyamadim ama veterinerim bu onun icin daha iyi olacagini , hastalik falan kapmaz falan ömrü uzar gibi seyler söyleyine aglaya aglaya gittim artik vete ve gözümün önünde narkoz verip uyuttular sonrasindada kisirlastirdilar kedimi yaaa cok kötüydü ama onun icin yaptim
suanda narkozun etkisi hala üzerinde, sarhos gibi kedicigim benim yaaa
bakmaya kiyamiyorum cok üzgünüm kizlarkendimi cok kötü hissediyorum
hadi yaaa,kıyamammmm,üzülme bebişimmm,,,,onun iyiliği için yapmışsınızzz,,,,düzelir sarhoşluğuuu
akşamdan bu yana ne yaptınız bakalım ben fatmagülün sonunu izleyemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?