• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

biz fazla ısrarcı olmadık çok ara ara aylarda denedik kasık ağrım oldu günümün geçtiği oldu ama sonunda yine kırmızıyı gördüm :97:bu sene yaza doğru inş sürekli bakacağız :9:artık zamanı geldi çevre olmuyor diye laf sokmaya başladı :57:inş utandırırız..sizlerede rabbim versin zaten normal yolla 1 sene en az denemek lazımmış sık sık.. olmuyor demek için.. kafayada takmamak lazımmış takmayın..olur inş..

ya aslında bende çevremdekilerin laf sokmalarından sıkıldığım için kafaya takıyorum,kendi halime bıraksalar,ne zman gelirse gelsin dicemmm
evet 1 yıl dr ler deneyin öle gelin diyolar,ama eşim için önce sperm testi yaptırmak istiyoruz,bişi kaybetmeyiz,,,olumsuz bişi olursa en azından vakit kaybetmeyiz diye düşündük,bakalım hayırlısı,,,
şuan ne durumdasın ,beklemedemisin,benim yumurtlama günlerim bu aralar,inşlhh tutturuveririz:16:

aslında bebiş olmadığında ben bir hayır vardır diyorum geçen sene hamiş kalsaydım istediğimde şimdi çok sıkıntı olacaktı eşim işşiz kaldı bayağı bi zaman çünkü.. daha yeni yeni toparlanıyoruz..

tabiki canım herşeyde bi hayır vardır mutlaka
inşallah hakkınızda hayırlısı olur

aslında bebiş olmadığında ben bir hayır vardır diyorum geçen sene hamiş kalsaydım istediğimde şimdi çok sıkıntı olacaktı eşim işşiz kaldı bayağı bi zaman çünkü.. daha yeni yeni toparlanıyoruz..

ya işte o geleceği zamanı iyi biliyor galiba,hayırlı zamanda gelcek demekki,,,,:69::69:

bugun hesapladık baya masraflı olacak bu tüp bebek işi eşimde diyorki kız olursa başlık parası alıcam, almadan vermem:9::9:

bende dıyorum evlendırmemkı çalışsın baksın bize:60::60::60:

benim kocişte gelmek üzere kızlar çıkayım ben yarın görüşürüz artık:16::16:

dua edin banada yarın hastanede işlerim kolaylaşsın:1:

iyigeceler :79::79:

bugun hesapladık baya masraflı olacak bu tüp bebek işi eşimde diyorki kız olursa başlık parası alıcam, almadan vermem:9::9:

bende dıyorum evlendırmemkı çalışsın baksın bize:60::60::60:

bencede hiç vermeyin,şimdi nasıl kıymetli olcak o,:69::69:

benim kocişte gelmek üzere kızlar çıkayım ben yarın görüşürüz artık:16::16:

dua edin banada yarın hastanede işlerim kolaylaşsın:1:

iyigeceler :79::79:

ok bbeişimm görüşürüz,Allah yardımcın olsunnn,iyi geceler:54:

kızlar selamm:16::16:

bugun doktora gıttık rapor için, sorun cıkarırlar diye korkarak gittim ama çok şüküür doktor olumlu konustu testlerı yaptırdıktan sonra kolayca alabılırsın raporu dedı:1: yarın sabah sağlık kurulu için gidicem, bakalım inşallah hayırlısı olur

cok sevindim cnmmmm:16::16::16: oh ne guzel cok iyi olmuss :9: insallah herseyin hayirlisi olurr:54:

inşllah canım,,,hayırlısıylaa tabiii,:16:
iyiyim bende ne olsun canım işte,ablamlardaydım,geç geldim,,,yemek filan derken,anca girebildim:55:
kociş yarın izinli canım ,yarın hiç giremeyebilirim:86:
sen naptın,ebru nerde,oda pek uğaramamışşş:89:

hmm ne güzel hasret gıderdın ablanla:1:

bende evdeydım butun gun oturdum tembel tembel:12: yarın sabah erkenden hastaneye gıdıcem sağlık kurulu için:31:

şimdide kocişe keçiboynuzu kaynatıyorum gelince içicek:9:

ebru gece kuşu:1::1: bugun ugramadı hiç

:1::1::1::1::1::1::1::1:

kizlarrr hic sormayin ya zaten dünde hic gözüme uyku girmedi :50:
kedimiz 7 aylik oldu ve kisirlastirma zamani gelmistiii, maalesef burda kisirlastirmadan evde kedi beslemek cok zor, idrar kokusu yüzünden, ciftlesemeyecegi icin, v.s v.s bir sürü sey iste yüzünden veterinerden randevu almistik, kac kere kararimdan vazgectim kiyamadim ama veterinerim bu onun icin daha iyi olacagini , hastalik falan kapmaz falan ömrü uzar gibi seyler söyleyine aglaya aglaya gittim artik vete ve gözümün önünde narkoz verip uyuttular sonrasindada kisirlastirdilar kedimi yaaa cok kötüydü ama onun icin yaptim:59::59::59::59:
suanda narkozun etkisi hala üzerinde, sarhos gibi kedicigim benim yaaa:43::43::43::43::43:
bakmaya kiyamiyorum cok üzgünüm kizlar :5: kendimi cok kötü hissediyorum:14::14::14::14:

:1: valla doğru demiş zor allah yardımcın olsun cnm

süpersiniz kızlar ya :) gerçekten öyle kolayla olmuyo. bizde çok istiyoruz ama maalesef bu ayda bende kırmızıyı gördüm :60: bakalım regl bitsin bi kadın doguma gideceğim ne diyecek. oysa yumurtlama dönemlerimi takip ettim ama neyse herşeyde vardır bi hayır.. umutsuzluga kapılmamak gerek. hepimiz için hayırlısı olsun. allah gönlümüze göre versin.

neyse arkadaşlar çıkıyorum ben. geç oldu. iyi geceler hepinize... öpüldünüz :79: byeeee yarın görüşürüz..

cok sevindim cnmmmm:16::16::16: oh ne guzel cok iyi olmuss :9: insallah herseyin hayirlisi olurr:54:

:1::1::1::1::1::1::1::1:

kizlarrr hic sormayin ya zaten dünde hic gözüme uyku girmedi :50:
kedimiz 7 aylik oldu ve kisirlastirma zamani gelmistiii, maalesef burda kisirlastirmadan evde kedi beslemek cok zor, idrar kokusu yüzünden, ciftlesemeyecegi icin, v.s v.s bir sürü sey iste yüzünden veterinerden randevu almistik, kac kere kararimdan vazgectim kiyamadim ama veterinerim bu onun icin daha iyi olacagini , hastalik falan kapmaz falan ömrü uzar gibi seyler söyleyine aglaya aglaya gittim artik vete ve gözümün önünde narkoz verip uyuttular sonrasindada kisirlastirdilar kedimi yaaa cok kötüydü ama onun icin yaptim:59::59::59::59:
suanda narkozun etkisi hala üzerinde, sarhos gibi kedicigim benim yaaa:43::43::43::43::43:
bakmaya kiyamiyorum cok üzgünüm kizlar :5: kendimi cok kötü hissediyorum:14::14::14::14:

hadi yaaa,kıyamammmm,üzülme bebişimmm,,,,onun iyiliği için yapmışsınızzz,,,,düzelir sarhoşluğuuu:36::37:

Back