• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kader senin kociste mi vadici.
benimki felaket ya
gözlerini dikiyor ööööyle bakiyor:1:

evet yaa özlemiştim ablamı,yiğenimiii,,,yiğenim 2,5 yaşında bana diy ki teyje senin çocuğun yok mu:53::53::53:
şok olduk var yaaa,,,sen küçücüksün ,nerden biliyon benim çocuksuz olduğumu sıpa dedim,seve seve bitirdim onu,çok tatlı maşşalhhh
k. boynuzu aldın ha demek iyi yapıyon canım,bende kalkıp kaynatayım hele,:76:

anammm benım yerımede ısırsaydın laflara bak hele:9::4::4:

aldık canım belkı faydası olur doktora gıdene kadar bakalım:37:

benimki felaket ya
ayy sıkılmıyolarda Allahtan beımkı sevmıyor:1::1:
selam arkadaşlar hayırlı akşamlar bende bu sene bebiş istiyorum inş isteyen herkesin olur...:16:

a.selam canım hoşgeldin:16:

amin canım hepimizin inşallah tek eksıgımızde tamam olurr:16:
kaç senelık evlısın ne zamandır istiyorsun

benimki felaket ya

anam sorma,,,aynen bizimkide gözlerini ayırmadan izliyo,,,bayılıyoooo bu diziyeee,,,,düşünki,reklam aralaralarında laptopu almaya yelteniyoo,ama kaçırır diye geri adım atıyo ,:1::1::1:
bizde laptop kavgası çok oluyodaaaa:27::27::27:

selam arkadaşlar hayırlı akşamlar bende bu sene bebiş istiyorum inş isteyen herkesin olur...:16:

slm canım,hoşgeldin,amin inşlhhh,kısaca kendinden bahsedermiisn ,:51:

anammm benım yerımede ısırsaydın laflara bak hele:9::4::4:

aldık canım belkı faydası olur doktora gıdene kadar bakalım:37:

inşlhh faydası olur ,düzennli kullanılınca oluyomuş faydasıı canım,bizimki unutturuveriyorrr

anam sorma,,,aynen bizimkide gözlerini ayırmadan izliyo,,,bayılıyoooo bu diziyeee,,,,düşünki,reklam aralaralarında laptopu almaya yelteniyoo,ama kaçırır diye geri adım atıyo ,:1::1::1:
bizde laptop kavgası çok oluyodaaaa:27::27::27:

slm canım,hoşgeldin,amin inşlhhh,kısaca kendinden bahsedermiisn ,:51:

inşlhh faydası olur ,düzennli kullanılınca oluyomuş faydasıı canım,bizimki unutturuveriyorrr

:1::1::1: unutma sakın kaynat içsin canımmm tadıda pekmezden daha kötü, ama şifa niyetine:27::27:

sağol canım aynen beni de pek sarmadı. sadece hanımın çiftliğini izliyorum. ona da yarıdan başladım nerdeyse :1: ama hiç dizi olmasa da canım sıkılıyo.

benim bu yılki favori dizilerim öyle bir geçer zamanki ve muhteşem yüzyılll,,,,valla bu ikisi çok heyecanli ilerliyor şimdilikkk:66:

sağol canım aynen beni de pek sarmadı. sadece hanımın çiftliğini izliyorum. ona da yarıdan başladım nerdeyse :1: ama hiç dizi olmasa da canım sıkılıyo.

evet ya şu dizilerde olmasa vakıt gecmek bılmıyor

benım var bırsuru ama en cok öylebir geçer zamanki yi sevıyorum

Ali'ye laf saydıkça stres atıyorumm:9::9:

ben 2007 evlendim 4 yıl oldu 25 yaşındayım bebiş bi kaç kez ara ara normal yoldan denedim olmadı sonra ara verdim inş bu yıl ısrar edersem olur :emir_bebek: çalışıyorum restaronda kasiyerim şuan​

ben 2007 evlendim 4 yıl oldu 25 yaşındayım bebiş bi kaç kez ara ara normal yoldan denedim olmadı sonra ara verdim inş bu yıl ısrar edersem olur :emir_bebek: çalışıyorum restaronda kasiyerim şuan​

çok güzel canım,,,bende 25 yaşındayım,2008 de evlendim, 6 aydır bebiş düşünüyoz ama gelen yok hala,,,inşlhh en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırızz,,,biz dr ye gidicez bu aydan sonraa,

bende 1 yıl 3 aylık evliyim:nazar::nazar:
bizimde normal yolla olmuyor canım eşimde azosperm var oyüzden tüp bebek denıycez inşallah bakalım hayırlısı

tabıkı olur inşallah canım yumurtlama gunlerını ıyı takıp et inşallah olur

fatma gülün yengesi ne sinir şey yaa meltem yüzüğü verdi mahkemede delil olsun diye hemen almaya çalıştı ama aldı avukatı​

çok güzel canım,,,bende 25 yaşındayım,2008 de evlendim, 6 aydır bebiş düşünüyoz ama gelen yok hala,,,inşlhh en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırızz,,,biz dr ye gidicez bu aydan sonraa,

biz fazla ısrarcı olmadık çok ara ara aylarda denedik kasık ağrım oldu günümün geçtiği oldu ama sonunda yine kırmızıyı gördüm :97:bu sene yaza doğru inş sürekli bakacağız :9:artık zamanı geldi çevre olmuyor diye laf sokmaya başladı :57:inş utandırırız..sizlerede rabbim versin zaten normal yolla 1 sene en az denemek lazımmış sık sık.. olmuyor demek için.. kafayada takmamak lazımmış takmayın..olur inş..

aslında bebiş olmadığında ben bir hayır vardır diyorum geçen sene hamiş kalsaydım istediğimde şimdi çok sıkıntı olacaktı eşim işşiz kaldı bayağı bi zaman çünkü.. daha yeni yeni toparlanıyoruz..

Back