iyiyim canım yok şekerim ayrı oturuyoruz da şu aralar rahatsız da bizde kalıyor. yakında iyileşir.
benimde pek tv yle aram yoktur.
evet yaa özlemiştim ablamı,yiğenimiii,,,yiğenim 2,5 yaşında bana diy ki teyje senin çocuğun yok mu
şok olduk var yaaa,,,sen küçücüksün ,nerden biliyon benim çocuksuz olduğumu sıpa dedim,seve seve bitirdim onu,çok tatlı maşşalhhh
k. boynuzu aldın ha demek iyi yapıyon canım,bende kalkıp kaynatayım hele,:76:
ayy sıkılmıyolarda Allahtan beımkı sevmıyorkader senin kociste mi vadici.
benimki felaket ya
gözlerini dikiyor ööööyle bakiyor
selam arkadaşlar hayırlı akşamlar bende bu sene bebiş istiyorum inş isteyen herkesin olur...
kader senin kociste mi vadici.
benimki felaket ya
gözlerini dikiyor ööööyle bakiyor
selam arkadaşlar hayırlı akşamlar bende bu sene bebiş istiyorum inş isteyen herkesin olur...
anammm benım yerımede ısırsaydın laflara bak hele
aldık canım belkı faydası olur doktora gıdene kadar bakalım
geçmiş olsun canımm
ben severım dızı izlemeyıde fatmagül pek sarmadı
anam sorma,,,aynen bizimkide gözlerini ayırmadan izliyo,,,bayılıyoooo bu diziyeee,,,,düşünki,reklam aralaralarında laptopu almaya yelteniyoo,ama kaçırır diye geri adım atıyo ,
bizde laptop kavgası çok oluyodaaaa
slm canım,hoşgeldin,amin inşlhhh,kısaca kendinden bahsedermiisn ,
inşlhh faydası olur ,düzennli kullanılınca oluyomuş faydasıı canım,bizimki unutturuveriyorrr
sağol canım aynen beni de pek sarmadı. sadece hanımın çiftliğini izliyorum. ona da yarıdan başladım nerdeyseama hiç dizi olmasa da canım sıkılıyo.
sağol canım aynen beni de pek sarmadı. sadece hanımın çiftliğini izliyorum. ona da yarıdan başladım nerdeyseama hiç dizi olmasa da canım sıkılıyo.
ben 2007 evlendim 4 yıl oldu 25 yaşındayım bebiş bi kaç kez ara ara normal yoldan denedim olmadı sonra ara verdim inş bu yıl ısrar edersem olurçalışıyorum restaronda kasiyerim şuan
ben 2007 evlendim 4 yıl oldu 25 yaşındayım bebiş bi kaç kez ara ara normal yoldan denedim olmadı sonra ara verdim inş bu yıl ısrar edersem olurçalışıyorum restaronda kasiyerim şuan
fatma gülün yengesi ne sinir şey yaa meltem yüzüğü verdi mahkemede delil olsun diye hemen almaya çalıştı ama aldı avukatı
çok güzel canım,,,bende 25 yaşındayım,2008 de evlendim, 6 aydır bebiş düşünüyoz ama gelen yok hala,,,inşlhh en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırızz,,,biz dr ye gidicez bu aydan sonraa,
ayy o yengesi varyaa yolasım geliyo o kadını,gıcık şeyyyy,akıllanmadııı da
ayy o yengesi varyaa yolasım geliyo o kadını,gıcık şeyyyy,akıllanmadııı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?