merhaba canım hoşgeldin aramıza, çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın, inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişinemerhabalar kızlar bende 1,5 yıllık evliyim. Allahıma hamdolsun çokkkk mutluyum. Lakin çocuksuzum:)
Aslında şubat ayında hamile kaldım ama 3hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelik nedeniyle. İlk gebelik deneyiminde kötü bi tecrbe oldu. Allahım kimseye yaşatmasın inşallah
hoşgeldin canımslm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bundan sonra sizinleyim. yeni evliyim mutluyum çocuksuzum şimdilikinş yakında çocuklu da olurum..
gerçekleşir inşallah canımİyiyim sizler nasılsınız bakalım
Ya dün gece rüya gördüm bebeğim oluyordu kız öyle güzel tombişti ki
aa olurmu öyle şey, ama bak evlen sende istiyceksin, inşallah istediğin zaman olurbende 29 yaşındayım 1 ay sonra düğünüm var. ve nişanlım ile ailesi hemen çocuk yapmam için beni sıkıştırıyorlar. sebep ise 29 yaşında olmam :84::84::84::84::84:
hoşgeldin canım, bende istanbuldayım, inşallahbaşlık tam bana uygunmuş bu aralar
26 yaşında,2 senelik evliyim.mutluyum bir de bebişimiz olursa daha mutlu olurum.
istanbulda yaşıyorum, sizler??
hoşgeldin, merhaba canımmmerhabalar arkadaşlar
Naber bayanlar
iyilik senden naber
akşam oldu yemek derdim başladı. akşama görüşürüz
kızlar selamm
bugun doktora gıttık rapor için, sorun cıkarırlar diye korkarak gittim ama çok şüküür doktor olumlu konustu testlerı yaptırdıktan sonra kolayca alabılırsın raporu dedıyarın sabah sağlık kurulu için gidicem, bakalım inşallah hayırlısı olur
merhaba kizlar,
nasilsiniz?
merhaba herkese iyi akşamlar
herkes iyidir inşallah
ben çok yorgunum
fatmagül izleyip kafamı boşaltıcam yoğun bir iş gününden sonra
kızlar selamm
bugun doktora gıttık rapor için, sorun cıkarırlar diye korkarak gittim ama çok şüküür doktor olumlu konustu testlerı yaptırdıktan sonra kolayca alabılırsın raporu dedıyarın sabah sağlık kurulu için gidicem, bakalım inşallah hayırlısı olur
merhaba herkese iyi akşamlar
herkes iyidir inşallah
ben çok yorgunum
fatmagül izleyip kafamı boşaltıcam yoğun bir iş gününden sonra
ben izleyemiyorumbabam var tv basinda oda sevmiyor.
iyi dinlenmeler sana tatlim
Ayy canım çok sevindimm,,,,inşlkhh herşey kolay ve hızlı gelişir,biranönce bebişine kavuşursunnn
slm kızlar ,maalesef fatmagülü bende izleyemiyorum, eşim kurtlar vadisini izliyor,laptopta bana kaldı, ama burda kimsecikler yokk, :82:,nerdesiniz milletttt:84::84::84::84:
ben burdayım fatmagülü izlemiyorum bende ama şuan açık izleyen kayınvalidem vargelişmelerden haberdar ederim seni ama birazdan çay faslı başlayacak benim
canım benim çok sağoll inşallah hep birlikte kavuşucaz bebişimize
nasılsın canımmmmmbugun gırmedın kociş evde tabii
ben burdayım fatmagülü izlemiyorum bende ama şuan açık izleyen kayınvalidem vargelişmelerden haberdar ederim seni ama birazdan çay faslı başlayacak benim
inşllah canım,,,hayırlısıylaa tabiii,
iyiyim bende ne olsun canım işte,ablamlardaydım,geç geldim,,,yemek filan derken,anca girebildim
kociş yarın izinli canım ,yarın hiç giremeyebilirim:86:
sen naptın,ebru nerde,oda pek uğaramamışşş:89:
sen nasılsın canım
birliktemi oturuyorsunuz kayınvalidenle
tv de bişey yok bende pek sevmıyorum ama ölesıne açtım bakınıyorum fatmagüle
hmm ne güzel hasret gıderdın ablanla
bende evdeydım butun gun oturdum tembel tembelyarın sabah erkenden hastaneye gıdıcem sağlık kurulu için
şimdide kocişe keçiboynuzu kaynatıyorum gelince içicek
ebru gece kuşubugun ugramadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?