Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

merhaba canım hoşgeldin aramıza, çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın, inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bundan sonra sizinleyim. yeni evliyim mutluyum çocuksuzum şimdilik inş yakında çocuklu da olurum..
hoşgeldin canım inşallah hepimizin isteği o, rabbim mutluluğumuzu taçlandırsın bebişle
İyiyim sizler nasılsınız bakalım
Ya dün gece rüya gördüm bebeğim oluyordu kız öyle güzel tombişti ki
gerçekleşir inşallah canım
bende 29 yaşındayım 1 ay sonra düğünüm var. ve nişanlım ile ailesi hemen çocuk yapmam için beni sıkıştırıyorlar. sebep ise 29 yaşında olmam :84::84::84::84::84:
aa olurmu öyle şey, ama bak evlen sende istiyceksin, inşallah istediğin zaman olur
başlık tam bana uygunmuş bu aralar
26 yaşında,2 senelik evliyim.mutluyum bir de bebişimiz olursa daha mutlu olurum.
istanbulda yaşıyorum, sizler??
hoşgeldin canım, bende istanbuldayım, inşallah
merhabalar arkadaşlar
hoşgeldin, merhaba canımm

kızlar selamm

bugun doktora gıttık rapor için, sorun cıkarırlar diye korkarak gittim ama çok şüküür doktor olumlu konustu testlerı yaptırdıktan sonra kolayca alabılırsın raporu dedı yarın sabah sağlık kurulu için gidicem, bakalım inşallah hayırlısı olur

hoşgeldin canım inşallah hepimizin isteği o, rabbim mutluluğumuzu taçlandırsın bebişle

amin canım amin.. hayırlısıyla inşallah..

Son düzenleme:

Hadi bakalım canım hayırlısı Allahın izniyle inşallah.

Ayy canım çok sevindimm,,,,inşlkhh herşey kolay ve hızlı gelişir,biranönce bebişine kavuşursunnn

merhaba herkese iyi akşamlar
herkes iyidir inşallah
ben çok yorgunum
fatmagül izleyip kafamı boşaltıcam yoğun bir iş gününden sonra

ben izleyemiyorum babam var tv basinda oda sevmiyor.

iyi dinlenmeler sana tatlim

slm kızlar ,maalesef fatmagülü bende izleyemiyorum,eşim kurtlar vadisini izliyor,laptopta bana kaldı,ama burda kimsecikler yokk,:82:,nerdesiniz milletttt:84::84::84::84:

Ayy canım çok sevindimm,,,,inşlkhh herşey kolay ve hızlı gelişir,biranönce bebişine kavuşursunnn

canım benim çok sağoll inşallah hep birlikte kavuşucaz bebişimize

nasılsın canımmmmm bugun gırmedın kociş evde tabii

slm kızlar ,maalesef fatmagülü bende izleyemiyorum,eşim kurtlar vadisini izliyor,laptopta bana kaldı,ama burda kimsecikler yokk,:82:,nerdesiniz milletttt:84::84::84::84:

ben burdayım fatmagülü izlemiyorum bende ama şuan açık izleyen kayınvalidem var gelişmelerden haberdar ederim seni ama birazdan çay faslı başlayacak benim

ben burdayım fatmagülü izlemiyorum bende ama şuan açık izleyen kayınvalidem var gelişmelerden haberdar ederim seni ama birazdan çay faslı başlayacak benim

sen nasılsın canım

birliktemi oturuyorsunuz kayınvalidenle

tv de bişey yok bende pek sevmıyorum ama ölesıne açtım bakınıyorum fatmagüle

canım benim çok sağoll inşallah hep birlikte kavuşucaz bebişimize

nasılsın canımmmmm bugun gırmedın kociş evde tabii

inşllah canım,,,hayırlısıylaa tabiii,
iyiyim bende ne olsun canım işte,ablamlardaydım,geç geldim,,,yemek filan derken,anca girebildim
kociş yarın izinli canım ,yarın hiç giremeyebilirim:86:
sen naptın,ebru nerde,oda pek uğaramamışşş:89:

bende işte reklam aralarından ne kadar takip edbiliyosam,kurtlar vadisiyle aynı gün olmaları iyi olmuyooo
tama canım sen yazarsın önemli gelişme olursa,,,bizdede çay faslı başlicakk,

hmm ne güzel hasret gıderdın ablanla

bende evdeydım butun gun oturdum tembel tembel yarın sabah erkenden hastaneye gıdıcem sağlık kurulu için

şimdide kocişe keçiboynuzu kaynatıyorum gelince içicek

ebru gece kuşu bugun ugramadı hiç

sen nasılsın canım

birliktemi oturuyorsunuz kayınvalidenle

tv de bişey yok bende pek sevmıyorum ama ölesıne açtım bakınıyorum fatmagüle

iyiyim canım yok şekerim ayrı oturuyoruz da şu aralar rahatsız da bizde kalıyor. yakında iyileşir.

benimde pek tv yle aram yoktur.

evet yaa özlemiştim ablamı,yiğenimiii,,,yiğenim 2,5 yaşında bana diy ki teyje senin çocuğun yok mu
şok olduk var yaaa,,,sen küçücüksün ,nerden biliyon benim çocuksuz olduğumu sıpa dedim,seve seve bitirdim onu,çok tatlı maşşalhhh
k. boynuzu aldın ha demek iyi yapıyon canım,bende kalkıp kaynatayım hele,:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…