okul,ev gidip geliyorum işte canım yaa...çok yoruluyorum. dün yumurtladım ateşimi ölçerek buldum yumurtlama günümü.hemen degerlendirdik tabii.insallah sonuç iyi olur:)))
ben de geldim millet çekilin azıcık yana
aman çekildik gel bakalım. :)) hoşgeldin merhaba nasılsın???
hoşbulduk efem ,iyiym çok şükür..sabah uykulu uykulu dolanıyorum iş yerinde işte :)) herkese günaydın
günaydın? allah iyilik versin kendinden bahseder misin tanışalım??
günaydın ..29 yaşındayım ,3,5 yıllık evliyim ..16 aydır bebek olmuyor ,ankarada yaşıyorum ,devlet memuresiyim :))..yeterli mi ? ya sen ?
yeterli yeterli. inş. beklediğin bebeğin olur canım gelir. bende 27 yaşıma gireceğim yakında :) 1.5 sene oldu evleneli. 7 8 aydır bende bebek istiyorum ama olmuyo. evdeyim çalışmıyorum işsizim maalesef. manisada yaşıyorum.
ha bu arada inş. bende yakında devlet memuru olurum :) kpss ye çalışıyorum evde. eşimden özendim bende
HADİ İNŞ.kazanırsın sen de kpssyi ..ben başlayalı 7 sene oldu çok ufak başladım iş hayatına .. üniv.okudunmu lise düzeyinde mi gireceksin sınava...
bebek için doktora gittinizmi
slm hosgeldinnn:)))
Bızde evli,mutlu, çocuklu yazabilecekmiyiz acaba bu forumlara(
evli mutlu çok çocuklu hattta çocuklardan yorgun yazarız allahım büyük elbet bizi de unutmamıştır
Aminnnn canım ne güzel temenniler böyle:)Senin sıkıntın ne canım anlatmak ıstersen dınlerım?
anlatayım 2006 nisan ayında 21 haftalık erken doğum ile oğlumu kaybettim
sonrası kargaşa dolu sütüm geldi prolaktin tavanlarda (normal doğum olduğu için),
bir dizi hormon tedavisi alınan kilolar
bozulan adet düzeni ,
ve ilaçlara duyarsız kalan bünyem
birkaç çeşit çocuk tedavisi
veeeeeeeeeeeee ben bunaldım bir senedr evdeyim doktora gitmedim ve hiç adet görmedim
baktımki 6 sene olmuş ben hala oturuyom,
ama artık kararımı verdim tedaviye başlıcam kendimi hazırlıyorum
kısaca bööle
senin hikayen ne vaktim çok konuşabiliriz
Canım cok cok gecmıs olsun oncelıkle(Gercekten yasadıkların kolay seyler degıl.Ama merakımdan soruyorum neden 21 haftada erken dogum oldu?Nasıl bır tedavıye baslamayı dusunuyorsun pekı?
Bende 2 yıllık evlıyım ve erkek ınfertılıtesınden tedavı goruyoruz.Benımde sol tupum kapalı cıktı ve aynı zamanda 2 kere tup bebek tedavısı gordum.2cı tedeavımde gebelık olustu fakat ne yazık kı 8 haftalıkken bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım(Zaten hamılelıgımden hıcbısey anlamadım kanamm oldu aynı adet oldum gıbı yanı ıste kısaca boyle canım.Benımde vaktım bol bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?