inşallah allahım tez vakitte nasip eder tüm isteyenlereyaa ben de istiyorummmm yaa ben de ben de ......:))))))))
amin canım inşallah.özellikle yaptığım bişi yoktu.adetimin 21.günü yumurtlamamın olup olmadığına bakıldı.doktorum yumurtlama yok dedi.bende ondan sonra nasılsa yok diye stres yapmadım ve bence en büyük etken bu oldu sonra hamile olduğumu öğrendim.bu ay hiç tedavisiz hamile kaldım.biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama öncelikle stresi yenmeye çalışın.allah büyük...en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin allahım.herkesi sevindirsin.inanın isteyen herkes için dua ediyorum.habide unutmadan dua çok önemli...hayırlı olsun cnm...
darısı bizlerede olur inş..
özellikle yaptığın bişey oldumu?
bize biraz bilgi ver :))
slm arkadaşlar ben de çocuklu muyum çocuksuz muyum bilmiyorum ama evli ve mutluyum. :) adet günüm 8 gün geçti. sude hayırlı olsun bebişin. Rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almanı nasip etsin.
teşekkür ederim canım amin inşallah....seninde mutlu haberlerini alırız inşallah.benide haberdar et...:)
selam arkadaşlar ne zamandır giriyorum kimsecikler yok.neyse yine de ben müjdeyi vereyim...kızlar hamileyimallahım inşallah tez vakitte tüm isteyenlere nasip eder.
ben geldim huhu kimse yok mu?ne güzel bisürü hamiş olmuş maşallahhhhh darısıda bizlere inşallah....
slm canım hoşgeldin kimsecikler ugramaz olmuş artık buraya ya. bende sevindim hamişlerin sayısı artıyo darısı bizim başımıza
gel arada nete muhabbet ederiz
selam canım.ikinci basarısız denemeden sonra sizlerleyim yeniden.........((((((((
buralardayım canım okul açıldı ya benm yogunluk basladı yenidenslm hayatım nerelerdesiniz ya çok özledim sizleri. girin artık nete ya. valla canım sıkılıyo.. bu arada çok üzüldüm canım ya tüp bebek mi yaptınız da tutmadı yine. ne oldu anlatsana. Hayırlısı olsun canım sıkma canını.
buralardayım canım okul açıldı ya benm yogunluk basladı yenidensen naptın iş konusunu? bayramda kayınvalidemler vardı iki hafta .onlar varken başlamıstık tedaviye çaktırmadan:)onlar gidince de hemen transfer yapıldı dondurulmuş embriyolarla.Allahtan zamanlama iyi denk geldi diyodumm ki olmadı sonuç negatif.Can sıkma konusunda ise gayet dirayetliyim Allah bozmasın:)İlk gün çok zor olmustu ama yine de sogukkanlılıgımı korumayı basardım:))Allah'ım bir gün verecek insallah...ve sanırım beklemem,öğrenmem gerekenler var ...sizinki ne durumda? ben de sizi çok özledim yaa artık haberleşelim yazmaya ara vermeyelim
Slm kızlar, evliyim, mutluyum çocuğumda yok, fakat sıkılmaya başladım buradan çünkü ailemden çook uzaklardayım.
Kimsecikler yok(
iyi akşamlar hoşgeldin aramıza. allah mutlulugunu daim etsin bebişle taçlandırsın :) bebiş istiyo musun düşünüyo musun? bende ailemden uzaktayım can sıkıntısını anlıyorum. kendini yalnız hissetme bizler varız burda
evt canım İngilizce:) biz de artık ara vericez biraz bu iş yordu her ikimizi de:) bu sene de çok ders aldım yogun olmak iyi geliyor ne kadar şikayet etsemde.düşünmeden yaşamayı sevmişimdir hep:)
bu arada cimcimecim sende hosgeldin.insallah sende bebk isteyenler tayfasına katılmadan kavusursun bebişine.biz beklemedeyizaynen ben de ailemden uzaktayım ama maalesef işte katlanmak zorunda kalıyor insan mesafelere,özleme..
evt canım İngilizce:) biz de artık ara vericez biraz bu iş yordu her ikimizi de:) bu sene de çok ders aldım yogun olmak iyi geliyor ne kadar şikayet etsemde.düşünmeden yaşamayı sevmişimdir hep:)
bu arada cimcimecim sende hosgeldin.insallah sende bebk isteyenler tayfasına katılmadan kavusursun bebişine.biz beklemedeyizaynen ben de ailemden uzaktayım ama maalesef işte katlanmak zorunda kalıyor insan mesafelere,özleme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?