evet çok kötü kokuyo ama burnumu kapatıp öle içtim hep,normaldede soğan sarımsağı yemeklerdede ayırt eden biriyim düşün artık,içtikten hemen sonra ağzımın tadını değiştirecek meyve filan ağzıma atıyordum,,,ama 8 aydır tık yoktu bizdede biliyorsun,,,ben soğanın işe yaradığını düşünüyorum,banada halamın kızı tavsiye etmişti,oda uyguladığı ay hamiş kaldı,,,
eşinde gitsin tabi,inşlh bi sorun çıkmazzda hemen gelir bebişinizzz
ayyyy melis inşlhh hayırlı haberlerle gelirsinnn,,kaç günün geçti....:13:
valla canım ben şu tiroidi düzeltebilirsem başlıcaz çalışmalarada düzelmiyoki:78:
senin adet geciktimi canım yoksa daha varmı gününe?
slm kızlarrrrrrr..........ben geldim...........özledim sizleri nasılsnızzzzzzz????
merhabalar bende evli çook mutlu ve çocuksuzuuum :))
slm kızlarrrrrrr..........ben geldim...........özledim sizleri nasılsnızzzzzzz????
merhabalar bende evli çook mutlu ve çocuksuzuuum :))
tabikiiihoşgeldin aramıza nasılsın
slm kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli...
merhaba hoşgeldin aramıza
hoşbulduk kızlar.
iyi diyelim iyi olsun sizler nasılsınız?
kızlar nasılsın bakalımmm?
eltisi olupta iyi anlaşan var mı sorarım size ?
ebruuu nasılsın canımmmmm?
canimmm
hic iyi degilim ben yaa... sanki kalbim paramparca olmus gibi
kedimi verdik bugün 1 ay boyunca göremicem..
bi kedi icin bu kadarda üzülürmü diyceksin ama napim cok baglanmisim yaa cok özledim cokkk
canım kıyamam sana verdin demek kediciğini yani patiyiya yanlız kaldığını hissettin dimi canım ya?nasılda can yoldaşı oluyordu sana minik şey neyseki geçici bir durum canım
ay canım öyle dermiyim hiç ben seni çok iyi anlıyorum bende civcivlerimi verirken çok üzülmüştüm hele ki seninki hep yanındaydı insan nasılda alışıyor yaaaa can yoldaşı oluyor işte gurbet ellerdeama üzülme kızzz sonuçta pati senin
evet canim yaa
valla okadar alismisim ki hala evde gibi yaa..
mama saati gelince kalktim mutfaga dogru gidiyorum sonra ne yapiyorum ben yaa diye durakladim
off belki bi kac gün sonra görmeye giderim
eee tabiki canım görmeye git sonuçta oda aileden bir fertttthem özlemini giderirsin anacım
ay öyle valla canim ya... evettt benim ooooo
insallah unutmaz beni :18:
ama iste onlar iyi besleyebilirlermi o var :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?