kızlar eşim almış sonuçları yazayım size değerleri. az çok bilginiz vardır doktora gösterene kadar merak ederim ben.
TSH 1.30
FSH 6.04
LH 5.98
ESTRADİOL 42.30
PROLAKTİN 15.01
BETA HCG 0.5 ( Sanırım bu hamile olup olmadıgımı gösteriyo, 0.5 - 2.9 hamile olmayan yazıyo kenarında. )
zaten adet oldum biliyorum hamiş olmadığımı. umarım prolaktin falan normaldir. sizden yorum bekliyorum arkadaşlar. :44::44::44:
kızlar eşim almış sonuçları yazayım size değerleri. az çok bilginiz vardır doktora gösterene kadar merak ederim ben.
TSH 1.30
FSH 6.04
LH 5.98
ESTRADİOL 42.30
PROLAKTİN 15.01
BETA HCG 0.5 ( Sanırım bu hamile olup olmadıgımı gösteriyo, 0.5 - 2.9 hamile olmayan yazıyo kenarında. )
zaten adet oldum biliyorum hamiş olmadığımı. umarım prolaktin falan normaldir. sizden yorum bekliyorum arkadaşlar. :44::44::44:
ah ebrucum ah yarama parmak bastın ben düzenli kullanıyodum ilacımı hiç kaçırmadan fakat bünye nasıl başarabilmişse hipotirid ken hipertiroid gibi çalışmaya başlamış dr dedi ilaca bir haftalığına ara vericez haftaya çarşamba oluyo sonra sonuçlarına göre tekrar başlıcaz ilaca diye valla ne yaptıysam olmuyo düzelemiyorum bi bakıyom tsh 24 bi bakıyom 0.01 bende anlamadım:44:
aaa o nasil olmus öyle canim, aslinda belkide ilaclarin dozu fazla gelmis olabilir, ilaclarinin dozunu biraz azaltsin doktorun, gerci artik gec kalinmis ama, bide istersen dereotu kürünü dene canim , hipo ve hipertroidede iyi geliyormus
canım ilk başta azalttı dozunu o da fayda etmeyince geçici olarak bıraktırdı bakalım çarşamba belli olacak dereotu kürünü duydum ama denemedim aslında denesem belki faydası olur nasıl yapıcam canım sen biliyomusun yemeklerde falan mı yoksa aç karnamı yicem
canim netten bak istersen dere otu kürü diye yazinca cikiyor
canım sonuçların gayettt normal değerlerde
hele prolaktin süperr hiç korkma
canım değerlerin gayet iyi ben ilk önce tsh baktım o da süper hayalimdeki değer benim bebişin yakında gelicek sana inşallah
slm ebrucum nasılsın neler yaptın bakalım bugün?
slm kızlar ay ben geldim kimseler yok yahu huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evet canım ya çok şükür yarında klimam geliyor ikna ettim eşimi bu sefer heheeee napıyosun canım gelen giden yoktur umarım....işte bundan gelsin inş
napayım canım ya evdeyim aynı devam gülşahta yok kaderde ay onlarda gelselerdi tam olurduktamam canım işine bak sen grş datlummmmm
ok canim görüsürüz öptüm kendine iyi bakk
napayım canım ya evdeyim aynı devam gülşahta yok kaderde ay onlarda gelselerdi tam olurduktamam canım işine bak sen grş datlummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?