ebru hamilesin sen bence,,2 farklı test ve silik ikiside,,,bence yüksek hamile olma ihtimalin,,,
ayy ne güzel olurr antalyayı adım adım gezeriz,,,gezmedik yer bırakmayızz,,,
bulusalim tabiiki canim
ya benim merak ettigim bisey var biraz sacma olcak ama ölü denizde yüzülürmü :26:
canim ya testler öyle söylüyor ama bide ya kimyasalsa ya adet olursam üff bu sorular beynimi kemiriyor,
ya bide kader egerrrki hamileysem sence esimin sonuclari yanlis verdigi icinmi kötü cikti ki ?
aslinda sonuclara göre hamile kalamamki ben
tabiki canım yüzülüyo gelirsen gideriz inşallah
canim ya testler öyle söylüyor ama bide ya kimyasalsa ya adet olursam üff bu sorular beynimi kemiriyor,
ya bide kader egerrrki hamileysem sence esimin sonuclari yanlis verdigi icinmi kötü cikti ki ?
aslinda sonuclara göre hamile kalamamki ben
canım bence yanlış vermiş ,o yüzden sonucu etkilemişş,,,hızı ve hareketi o şekilde 0 çıkar zaten ,,,,sen ona takılma,,,inşlh kimyasal filan değildir,,,
başka yakınlarda eczane varmı farklı bir markayla daha yapsann keşke,,,bence 2 farklıyla yapmışsın bence kesin hamişsin gibi
aa gercektenmi sanki yüzülmüyor diye kalmis bi yerlerden aklimda bataklikmiymis ne derinlere dogru yüzersen
demekki yanlis biliyormusum osaman
ebruşşş ben fransız kaldım hamilemisinn inşallah hamilesindir
yüzülür bişey olmaz canım ben oraya kadar gittim fakat girmedim malum durumlar millet gidiyodu derinlere ama
ebrucum bende testi ilk yaptığımda çok silik çıkmıştı zor gözüküyodu ama hamileymişim adetin gecikipte gene çıkarsa kesin hamilesindir idrar testi genelde doğru sonuç veriyo
kizlar ben cikiyorum biraz temizlik yapcam öpüyorum siziiii görüsürüzzz
slm kızlarrr,güllü hoşgeldinnnnnn bebeğimm topacımızaaa,,,,
dilekçimmm son durum nedir oldun mu regl?:82:
ebrucum sen nasılsın:87:
zzehraacım sende hoşgeldin topacımızaaa,,,,
28 yaşındayım. Kayın validem özellikle istemiyorum demiyor ama eşimin aklına öyle bi sokmuş ki yapamazsınız edemezsiniz gibi. Annesi kendine güvenini sarsmış. Konu açıldığındada diyor daha erken beni babannemi yapacaksınız diye
kıslar benim de reglime 6 (yada daha fazla) gün kaldı bana dua eder misiniz bu ay bebiş gelsinnn.. isteyen herkese inş. rabbim tez zamanda versinnnnnnnn
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız
ben gülcan
ay insallahh canimmm, senin simdi 2. denemenmi canim :26:
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız
ben gülcan
kızlar eşim almış sonuçları yazayım size değerleri. az çok bilginiz vardır doktora gösterene kadar merak ederim ben.
TSH 1.30
FSH 6.04
LH 5.98
ESTRADİOL 42.30
PROLAKTİN 15.01
BETA HCG 0.5 ( Sanırım bu hamile olup olmadıgımı gösteriyo, 0.5 - 2.9 hamile olmayan yazıyo kenarında. )
zaten adet oldum biliyorum hamiş olmadığımı. umarım prolaktin falan normaldir. sizden yorum bekliyorum arkadaşlar. :44::44::44:
canım biz daha başlamadık çalışmalara korunma sürecindeyiz düşükten sonra rahim kendini bi toplasın fazla olmadı çünkü bide tsh değeri düzelmesi lazım o da inat ediyo düzelmicem diye dr da düzelmeden olmaz diyo offfffffffff
kızlar eşim almış sonuçları yazayım size değerleri. az çok bilginiz vardır doktora gösterene kadar merak ederim ben.
TSH 1.30
FSH 6.04
LH 5.98
ESTRADİOL 42.30
PROLAKTİN 15.01
BETA HCG 0.5 ( Sanırım bu hamile olup olmadıgımı gösteriyo, 0.5 - 2.9 hamile olmayan yazıyo kenarında. )
zaten adet oldum biliyorum hamiş olmadığımı. umarım prolaktin falan normaldir. sizden yorum bekliyorum arkadaşlar. :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?