ebru nerdesin canım nasılsın????
kızlar ben çıkıyom iyi geceler öpüyorum hepinizi... yarın nasip olursa sağlık ocağındayım.... kan testi ebruanladın sen onu
selam hoşgeldin,, iyiyiz sen nasılsın
selam canim ben iyyimm sen nasilsinn
süpeeeeeerrrrinsallah hayirli sonuclarla gelirsin bebeem
dilek bende test yaptim silik cikti adetime 3 gün var dua et benim icin nolur :18:
bende iyiyim canım bir uğrayayım dedim bugün evde değildim pek giremedim.
hadi hayırlı sonuçlar bekliyoruz yarın senden
ahhh arkadaşlar ya gittim sağlık ocağına. öyle dandik bi yerde oturuyorum ki sağlık ocağında kan testi yapmıyorlarmış sadece israr yapıyorlarmış. e idrarı da ben yaptım zaten çıkmadı belki kanda çıkar dedim ama onu da yaptıramadım. neyse bekleyeceğim eğer hala olmazsam hastaneye gideceğim. off off. ebrucum seninde hayırlısı olsun inş. olumlu çıkar.
ha bu arada atesler içinde yanıyorum çok sıcak değil ama ben sıcaklıyorum ki anlatamam. ateş basıyo vucudumu resmen. acaba hamile miyim diyorum böyle olunca da. neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
canım sağlık ocağında yapmıyorlarsa sende özel bir sağlık kabinine git evinize yakın bir yere.. ihmal etme bak ateş de oluyormuş..
ahhh güzelim ya sorma evimin yakınlarında bile bi tane eczene var. şehir merkezine uzak yerdeyim biraz. yarın hastaneye gideceğim orda yaptırırım artık. bende düşündüm sağlık kabini falan ama burda daha yeniyim ya görmedim ki öyle bişey sanırım yok. neyse yarın fakülte hastanesine gideceğim en yakın o
hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın:)
ahhh arkadaşlar ya gittim sağlık ocağına. öyle dandik bi yerde oturuyorum ki sağlık ocağında kan testi yapmıyorlarmış sadece israr yapıyorlarmış. e idrarı da ben yaptım zaten çıkmadı belki kanda çıkar dedim ama onu da yaptıramadım. neyse bekleyeceğim eğer hala olmazsam hastaneye gideceğim. off off. ebrucum seninde hayırlısı olsun inş. olumlu çıkar.
ha bu arada atesler içinde yanıyorum çok sıcak değil ama ben sıcaklıyorum ki anlatamam. ateş basıyo vucudumu resmen. acaba hamile miyim diyorum böyle olunca da. neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
kızlar nerdesiniz... bende ütü yapacağım sonra kursum var oraya gideceğim.. ama çoook uykusuzum sabah erken kalktım ya alamadım uykumu.
birde çok moralim bozuk sinirliyim. kaç gündür eşimle birbirimize giriyoruz. tabi bu durum hiç hoşuma gitmiyo ama işte. evde özgür olamamaktan kafayı yiyeceğim yakındayalnızlıgı özledim. malum kayınvalidem yanımda ya.
hhoşbulduk canımm,dün geldim memlekettenn bende,evimdeyimm çok şükürr,,,:82:
sorma canım kaynanam iyidir ama rahat değilim işte. eşimle kavga etmeye başladık artık oda sıkıldı çünkü oda yalnızlıga alıştı ben gibi. çok gerginim çok. adet olmadım yaklaşık 5 gün falan geçti sanırım. 22 yada 23 temmuz gibi olmam gerekiyordu ama olmadım idrar testi yaptım çıkmadı valla bende anlamadım iki gündür de ateş basıyo ya adet olacağım yada hamişim iki secenek işte. bilmiyorum ki ikisinde de aynı belirtiler var. hayırlısı bakalım. özlettin sende kendini he. nasıl geçti tatilin. bizde bayramdan sonra çıkacağız. eşimin 1 senesi o zaman dokuyo şimdi yıllık izin hakkı yok daha. bizde memlekette oluruz işte valla kaynanamlarla geçrimek istemiyorum artık he. bütün son 4 aydır beraberizartık eşimle yalnız kalmak istiyorum..
ahhh güzelim ya sorma evimin yakınlarında bile bi tane eczene var. şehir merkezine uzak yerdeyim biraz. yarın hastaneye gideceğim orda yaptırırım artık. bende düşündüm sağlık kabini falan ama burda daha yeniyim ya görmedim ki öyle bişey sanırım yok. neyse yarın fakülte hastanesine gideceğim en yakın o
anlıyorum seni canım,,,bizdede kavgalar oluyodu o yüzden,,boşver takmaa sen,,,tatil iyiydi canımm,,,hasta oldum tatilde öksürük grip filan,evime geldim daha iyiyim,,,
eşinin izninde gezin tozun bayramdan sonrada havalar serinlemiş olur hem,,,daha iyi olurr...
canımmm stres yapmaa ,,,,bayaa olmuş adetin geçeli,,,inşlh hamilesindirr,,,hiç gecikmiyodu demii
Tmm canım inşallah hamilesindir o ateşlerde o yüzdendir
ayyy hayırlısı inş. canım ya. sen nerelerdesin pek yoksun ortalıkta takılmıyon buralara...
kadercim hoşgeldin,, nerelerdesin kaçak. iyi misin bebişinde iyidir umarım.
hala adet olmadıysan hala bi umut var canım,,,inşlhh hamişsindir,,,kaçıncı günü bugün gecikmenin?
ah canım kayınvalide ne kadar iyi olsada olmuyor yanyana,,,özgür olamıyorsun dediğin gibi,Allah yardımcın olsun sabır versin sana rabbim,,,bozma moralini,,iyi olur inşlhh herşeyy:90::90:
ben arada uğruyorum aslında ama kimseyi göremiyorum çıkıyorum o yüzden...
bu arada kayınvalide sıkıntısı benide sardı şimdiden bebek olunca gelecekler umarım fazla kalmazlarrrrrrrrrr
kadercim nasılsın canım bebişde iyimi???
canimmmm inanirmisin ben bile simdiden düsünmeye basladim
hamile kalirsam kayinvalidemler gelecekler biliyorum bazen öyle birsey citlatir gibi oluyorlar, bende simdiden strese giriyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?