cumle gayet nett 30 gunde bır adet grn bırı 14. gnmu baslıoduu ole bıseylr bakarım tkrarr bakalım benm mınk yumurtacgım nezamn dusuoms kanala :)))
sen ovulasyon testinimi sordun_????
bana gebelik testini sordun gibi geldide, ama ovu testide ayni sekilde yapiliyordu sanirim :44:
30 günde adet görüyorsan, adetinin 16. gününde yumurtlayabilirsin, 12-17. günler arasi yaparsin testi :44:
Hele bı adet gorımde bıdakıne yapcm o testııı aldım ama yapmadmmm gercı onu almamıstm ben ıkı ay oncee bnm adetm 2 aya ykn gecktı strsm wrdıı kocama dedım bana gelrkn bı test al bebısım dedı ok bı geldı bana dogum kontrol hapı getrmıss :)))) dedım ben cocuk ıstedıgını sanıodum :))) sonraa dedıı orası cok kalabalıktıı dogm kontrol cıktı agzmdannn hemen alıp ordn uzaklastım aslında kendısı bu tur seylrden hıc cekınmeyen bı ınsndır ama nasıl olduysaa kalabalktnn cekınms o gun :))) neysee dedım madem bunu aldınn gıt wer owulsyn testı dıe bısey wrmıs ondn al mademm ole alms oldum ama hıc denemedm :))
ok denersin artik
Ebrucum muhbbtın ıcın teskkur ederımm ben aranızdn ayrılıorumm kendıne ıyı bak cnm gorusmek uzere :79:
Günaydiiiinnnnnnn
dileeek naptinnn test yaptin mi cok merak ettim seniiiiii
kimse yok mu??????
Yok canım yapmadım test bugün alacağım çarşıdan test artık yarın sabah yaparım biraz zor yaparım ama hadi hayırlısı. kaynanam falan var gizli yapmak istiyorum milleti boşuna heveslendirmek istemiyorum. herkes bebiş bekliyo benden :) neyse yarın sabah yapacağım bakalım adet olmazsam
aaa nerelerdesiniz kızlar ya. ben turladım heryeri geldim hala kimsecikler yok ortalıkta. ebrucum test aldım yarın sabah nasipse yapıyorum bakalım ne çıkacak. adet olmadım hala bende heyecanlanmaya başladım heacaba????
ayyyy tamam tamam sen hamilesin kesin
ok yarin sabah yap, caktirmadan wc de yaparsin canim kimsenin haberi bile olmaz
insallah hayirli haberlerle gelirsin canimmmmm
ayy inş ya ağzından bal damlıyo. inş dediğin gibi çıkar canım. çok istiyorum çoook
canimmm Insallah yaa... senden umutluyum Insllah yarin guzel haberlerle gelirsin bizee
ISIM----------------------BAT
dilek911-------------------24 temmuz----beklemede
ebru32--------------------30 temmuz
melisdeniz-----------------11 agustos
semin_im------------------12 agustos
lale1----------------------?
Sahgull--------------------?
HAMILELERIMIZ
Kad_er..............
inş. ya sabah yapar yapmaz nete yazarım sana sende bak ama paylaş benim duygularımı. ya iyi ya kötü :44:
Gülsahin netide yoldaymis bi kac güne o da gelir aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?