Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

valla ya dizilerde filmlerde tek halvette bitiriyorlar isi
bu isin sirrini sormak lazim onlara

onada test verdi bugün testin birini yaptırdım diğerleri adetin 2. yada 3. günü yapılacak bide folik asit verdi... siz gittinizmi hiç doktora ?

gittik cnm ilk bebek kararini aldiktan sonra alttan muayne etti hersey tamam dedi sonra 1 sene gecti aradan olmadi yine gittim kan verdim p.tesi alicam sonuclari bakalim hayirlisi :18:

güllü bu haliyle kilo filan veremicek galibaa,,,anam bi yemek yemeye daldı,gelemedi halaaa

vallaa gelemedi soracam ben ona

valla ya dizilerde filmlerde tek halvette bitiriyorlar isi
bu isin sirrini sormak lazim onlara

isin sirrini ben cözdüm, esin sana tecavüz edecek bak ozaman nasil oluyo

ayy bugün ne pişirceksiniz kızlarr,off yine düşünce sardı beniiii:86::86::86::86:
bu arada benide acıktırdınızz heee
ben biber dolması bide çorba yaptımm
merhaba kizlar nasilsiniz?

selam kızlar evli mutlu çocuksuz olarak bende geldim :)

bende sizdenim kızlar evli mutluluktan uçuyo ama çocuksuz çocukta olsa kanatsız uçarım herhalde
hoşgeldiniz kızlarr

güllü nirde kaldin bak cok yeme haaa
az yedimm valla
güllü bu haliyle kilo filan veremicek galibaa,,,anam bi yemek yemeye daldı,gelemedi halaaa
ayy sorma canım ya tutamıyorum boğazımı

onada test verdi bugün testin birini yaptırdım diğerleri adetin 2. yada 3. günü yapılacak bide folik asit verdi... siz gittinizmi hiç doktora ?

folik asit bende kullanıyorum,ama bu aralar pek içemiyorum,şuan regl im yeni bitti,çalışmalara başlıcaz,bu ayda olmazsa bizde gidiyoruz,6 ay oldu bu arada bize

ben biber dolması bide çorba yaptımm

hoşgeldiniz kızlarr

az yedimm valla

ayy sorma canım ya tutamıyorum boğazımı

ya güllü bende hep senin izinden geliyorum sanki,dünkü pişirdiğini pişirdim,bugünkünüde mi pişirsem acaba,bendemi biber dolması yapsammm,,,

hayırlısı olsun inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz... folik asit verdimi peki çünkü bana şimdiye kadar başlaman gerekiyodu dedi hatta önceden bikaç kişi daha söylemişti doktora gitmeden kullanmak istememiştim ama kullanmak gerekiyomuş

bende 1-2 kilo aldım,vermem lazım,kotlarım olmicak yoksa bu gidişle,totom yusyuvarlak olduu,,,şöle duvara filan mı vursam napsam,küçülsün diyee,,

ayy sorma benı totomda aldı başını gidiyo gel bırlıkte yapalım dıyett

yap yap ustunede yoğurt ohhh mis gibi

agzimi sulandirmayin kizlar susun lütfen dayanamayip bende yapicam yoksa :83::83::83:

bende 1-2 kilo aldım,vermem lazım,kotlarım olmicak yoksa bu gidişle,totom yusyuvarlak olduu,,,şöle duvara filan mı vursam napsam,küçülsün diyee,,

Allah iyiligini versin emi bi dene bakalim ise yaricakmi
kiz 1-2 kilo da ne yahu ben 20 kilo aldim bana bak cildirtma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…