haklısın tatlım inşallah en yakın zamanda nur topu gibi bir evladın olur..
Hoşbulduk arkadaşlar olmuyor değil canım 1 kere dış gebelik geçirdim şimdide yapmaya cesaretim yok korkuyorum.. Ama çok ta istiyorum.. Valla evlilikte yeni heyecan yaratmakta bi yere kadar hep yarattım ama tek tarafın yaratmasıda nereye kadar?
Amiinn cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh.. Hayırlı bir zamanda.. Ebru senin olmuyormu?
Amiinn cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh.. Hayırlı bir zamanda.. Ebru senin olmuyormu?
gecmis olsun canim, korku korku nereye kadar.. eger istiyorsan hic vakit kaybetme derim.. tabi sen bilirsin.. Insallah en yakin zamanda saglikli bir evladin olur
Aslında istiyorum ama daha o gücü bulamıyorum kendimde sanki.. Daha olmadan aklımda ya kaybedersem ya ölürse gibi düşünceler var çok kaybetme korkusu yaşarım zaten çevremdekiler içinde öyleyimdir.. Oysa canımdan gelicek o cana okadar çok ihtiyaç duyuyorumki çok tuhaf duygular içindeyim işteHeralde Allah kararlamıştır benim içinde hayırlı bir zaman..
canim ya trioid hastasiyim, simdilik ilac kullaniyorum, troidim prolaktinimide yükseltmis, Insallah ilacin bi faydasi olurda sagligima kavusursam, Allahin izniyle olur ama simdilik olmuyor
Çok geçmiş olsun cnm Aynı bir arkadaşımda böyleydi şimdi 7 aylık hamile.. Bide ameliyatta olmuştu trioidten halada ilaç kullanıyor..
bak su konusana.benm iki yıl doluyor haftaya.ne yani biz eskidik mi şimdi?:))))biz buna eskimek değil de olgunlaşmak diyelim.kulaga daha hos geliyor:))) iiyiym canım bu arada ben hala tam adet olamadım biliyor musun?o pıhtı hala devam ediyor noluoyr anlamıyorum hemşireyi aradım normal dedi ama ben bir de doktoru arayayım diyorum(( uff ya nolcak bu benm halim
yaaaaaaaa gene kimse yok dilekcim sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat bi geliyorum kimse yok bi geliyorum herkes bişeyler yazmış ve kaçmış yaaa gene yakalayamadım yaaa ben pek giremiyorum kıslar aşılama yaptırdım gecen cumartesi geneldeyatıyorum kızlarrr hayırlısı artık hakkımızda bana dua edin olur mu kızlar ?????
Merhaba arkdaşlar bende evli mutlu ama çocuksuzum .. birde 5 senelik evliyim Evliliğin tadı tuzu kalmadı neşe lazım evliliğime(
ahh canım ya ne kadar anlıyorum seni ben iki yıllık evliyim ama ilk tüp bebegi denedik bile.çünkü ben deistiyorum artık bir nese...bu heyecan bizim katabilecegimiz türden bir heyecan değil.zaten mutluyuz allaha şükür ama bebk isterken olmadıkca insan o konuda takılı kalıyor ve mutsuzlasmaya baslıyor.etraftaki insanların çocukları oldukca daha da artıyorMerhaba arkdaşlar bende evli mutlu ama çocuksuzum .. birde 5 senelik evliyim Evliliğin tadı tuzu kalmadı neşe lazım evliliğime(
hayırlı olsun canım.mutluluklar.ben 10 haziranda evlendim tatlım
merhaba tatlım hoşgeldinn nasıl yani tadı tuzu kalmadı..yeni heyecanlar yarat
doktorunla konuş bakalım lalecim inş. ters giden bişey yoktur. sıkma canını.
ay sorma ya bende aynısı oluyorum giriyorum kimse yok bi giriyorum biçok yazmış herkes. şimdi okudum işte cevap veriyorumdualarımız seninle canım. inş. bebişine kavuşursun tatlım.
merhaba hoşgeldin melek. allah hayırlısıyla hepimizin evine neşeversin. hayırlısıyla. sıkma canını zamanla herşey olur. allah bi zamana koymuştur. bak bende 1 senelik evliyim 4 5 aydır deniyoruz yok olmuyo hala. demek ki zamanı var. herşeyin hayırlısı...
ahh canım ya ne kadar anlıyorum seni ben iki yıllık evliyim ama ilk tüp bebegi denedik bile.çünkü ben deistiyorum artık bir nese...bu heyecan bizim katabilecegimiz türden bir heyecan değil.zaten mutluyuz allaha şükür ama bebk isterken olmadıkca insan o konuda takılı kalıyor ve mutsuzlasmaya baslıyor.etraftaki insanların çocukları oldukca daha da artıyor
Sağol cnm Allah sanada nasip etsin inşallah iyice moralim bozuluyor artık.. Herkes doğuruyor bi ben yapamadım.. Bide olmuyor değil ama ayrıca bide antidepresan kullanıyorum anksiyete hastasıyım ilaçları bırakamıyorum çocukta yapamıyorum bu yüzden Rabbim yardımcımız olsun..
cok saol canim.. ayy böyle seyleri duymak beni cok sevindiriyor yaa
arkadasin troidini ameliyatla aldirmis olabilir, onlar ömür boyu ilac kullanicaklar, cok sükür bende o sorun yok, gecici olarak yani degerlerim normal seviyeye gelene kadar kullanicam, hayirlisi bakalim, bu arada senin yasin kac canim__?
Evet cnm onun bütün hepsini almışlar ve doktor demişti ona çocuğun olmayabilir demişti.. Ama hemde öyle çok istemesine fırsat vermeden Allah nasip etti.. Yani olmucak diye birşey yok.. Yaşım 26 artık zamanın geldi annelik hormonlarım tavan yaptı..
merhaba hoşgeldin melek. allah hayırlısıyla hepimizin evine neşeversin. hayırlısıyla. sıkma canını zamanla herşey olur. allah bi zamana koymuştur. bak bende 1 senelik evliyim 4 5 aydır deniyoruz yok olmuyo hala. demek ki zamanı var. herşeyin hayırlısı...
Canım 1 senelik evlisin daha çok yeni.. 4-5 ay da çok uzun bir zaman değil insanlar 1 sene deneyor ancak tutturuyorlar sakın kendine dert etme bunu zaten eğerki çok kafana takarsan gerçekten olmuyor rahat tutmaya çalış kendini.. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hep böyle düşünmeye çalış..
ahh canım ya ne kadar anlıyorum seni ben iki yıllık evliyim ama ilk tüp bebegi denedik bile.çünkü ben deistiyorum artık bir nese...bu heyecan bizim katabilecegimiz türden bir heyecan değil.zaten mutluyuz allaha şükür ama bebk isterken olmadıkca insan o konuda takılı kalıyor ve mutsuzlasmaya baslıyor.etraftaki insanların çocukları oldukca daha da artıyor
hayırlı olsun canım.mutluluklar.
canım aradım doktoru da o da normal adet baslayacaktır ondan önce olur.ilaçlardan dolayı hormonlarınız değişiyor dedi(uff br olsa su adet artık sıkıldım yahu...
inş.hemen olursun ya sıkar adet olamamakta. anlıyorum seni...
iy yapmısınn ebru cum bende annemdeydimm sıkıldık evdeenapimm biraz temizlik yaptim bende :44:
Merhaba arkdaşlar bende evli mutlu ama çocuksuzum .. birde 5 senelik evliyim Evliliğin tadı tuzu kalmadı neşe lazım evliliğime(
kızlar nerdesiniz kimse yok mu???
melekkk hoşgeldinnn cnmm naberr ben biliyorum senin durumunuu cnm diger topikte görüşüyodukk iymisin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?