Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

gecmis olsun canim, korku korku nereye kadar.. eger istiyorsan hic vakit kaybetme derim.. tabi sen bilirsin.. Insallah en yakin zamanda saglikli bir evladin olur

Amiinn cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh.. Hayırlı bir zamanda.. Ebru senin olmuyormu?

canim ya trioid hastasiyim, simdilik ilac kullaniyorum, troidim prolaktinimide yükseltmis, Insallah ilacin bi faydasi olurda sagligima kavusursam, Allahin izniyle olur ama simdilik olmuyor

gecmis olsun canim, korku korku nereye kadar.. eger istiyorsan hic vakit kaybetme derim.. tabi sen bilirsin.. Insallah en yakin zamanda saglikli bir evladin olur

Aslında istiyorum ama daha o gücü bulamıyorum kendimde sanki.. Daha olmadan aklımda ya kaybedersem ya ölürse gibi düşünceler var çok kaybetme korkusu yaşarım zaten çevremdekiler içinde öyleyimdir.. Oysa canımdan gelicek o cana okadar çok ihtiyaç duyuyorumki çok tuhaf duygular içindeyim işte Heralde Allah kararlamıştır benim içinde hayırlı bir zaman..

canim o düsünceler bendede var
hayirlisi olsun bakalim herkez icin

canim ya trioid hastasiyim, simdilik ilac kullaniyorum, troidim prolaktinimide yükseltmis, Insallah ilacin bi faydasi olurda sagligima kavusursam, Allahin izniyle olur ama simdilik olmuyor

Çok geçmiş olsun cnm Aynı bir arkadaşımda böyleydi şimdi 7 aylık hamile.. Bide ameliyatta olmuştu trioidten halada ilaç kullanıyor..

Çok geçmiş olsun cnm Aynı bir arkadaşımda böyleydi şimdi 7 aylık hamile.. Bide ameliyatta olmuştu trioidten halada ilaç kullanıyor..

cok saol canim.. ayy böyle seyleri duymak beni cok sevindiriyor yaa
arkadasin troidini ameliyatla aldirmis olabilir, onlar ömür boyu ilac kullanicaklar, cok sükür bende o sorun yok, gecici olarak yani degerlerim normal seviyeye gelene kadar kullanicam, hayirlisi bakalim, bu arada senin yasin kac canim__?

doktorunla konuş bakalım lalecim inş. ters giden bişey yoktur. sıkma canını.

ay sorma ya bende aynısı oluyorum giriyorum kimse yok bi giriyorum biçok yazmış herkes. şimdi okudum işte cevap veriyorum dualarımız seninle canım. inş. bebişine kavuşursun tatlım.

Merhaba arkdaşlar bende evli mutlu ama çocuksuzum .. birde 5 senelik evliyim Evliliğin tadı tuzu kalmadı neşe lazım evliliğime (

merhaba hoşgeldin melek. allah hayırlısıyla hepimizin evine neşe versin. hayırlısıyla. sıkma canını zamanla herşey olur. allah bi zamana koymuştur. bak bende 1 senelik evliyim 4 5 aydır deniyoruz yok olmuyo hala. demek ki zamanı var. herşeyin hayırlısı...

Merhaba arkdaşlar bende evli mutlu ama çocuksuzum .. birde 5 senelik evliyim Evliliğin tadı tuzu kalmadı neşe lazım evliliğime (
ahh canım ya ne kadar anlıyorum seni ben iki yıllık evliyim ama ilk tüp bebegi denedik bile.çünkü ben deistiyorum artık bir nese...bu heyecan bizim katabilecegimiz türden bir heyecan değil.zaten mutluyuz allaha şükür ama bebk isterken olmadıkca insan o konuda takılı kalıyor ve mutsuzlasmaya baslıyor.etraftaki insanların çocukları oldukca daha da artıyor
ben 10 haziranda evlendim tatlım

merhaba tatlım hoşgeldinn nasıl yani tadı tuzu kalmadı..yeni heyecanlar yarat
hayırlı olsun canım.mutluluklar.

canım aradım doktoru da o da normal adet baslayacaktır ondan önce olur.ilaçlardan dolayı hormonlarınız değişiyor dedi(uff br olsa su adet artık sıkıldım yahu...

Canım 1 senelik evlisin daha çok yeni.. 4-5 ay da çok uzun bir zaman değil insanlar 1 sene deneyor ancak tutturuyorlar sakın kendine dert etme bunu zaten eğerki çok kafana takarsan gerçekten olmuyor rahat tutmaya çalış kendini.. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hep böyle düşünmeye çalış..

evet canım daha yeniyim ama ne bileyim hemen olacak gibi geliyordu olmayınca acaba olmayacak mı diyo insan. tabi allahtan hayırlısı ama dert etmiyorum pek. evde yalnız olsam çok düşünüyorum kendimi dinliyorum sürekli ama şu aralar kayınvalidem falan var ya zaman geçiyo çok üstüne düşmüyorum olmuyo diye. hayırlısı bakalım. inş. olur zamanla be. bizde kavuşuruz bebişlerimize

inş.hemen olursun ya sıkar adet olamamakta. anlıyorum seni...

napimm biraz temizlik yaptim bende :44:
iy yapmısınn ebru cum bende annemdeydimm sıkıldık evdee

melekkk hoşgeldinnn cnmm naberr ben biliyorum senin durumunuu cnm diger topikte görüşüyodukk iymisin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…