canım sıkıldı o ara canım ya. içim sıkılmıştı resmen. bakın size haberim var.
bugün bi iş görüşmesine gittim. aldılar işe ama bişey kafamı karıştırdı. senet durumu var. eleman hemen işi bırakmasın diye senet imzalatıyorlarmış. bilemiyorum yaaane şans var bende de.
canım nasıl bir iş?ne yapacaksın orda?bir de bence senet gibi işlere hiiiç girme derim.ne olacagı belli olmaz.acelen yoksa baska bulrsun.o da ne canım öyle .şimdi niyetlerini böyle söylemişler ama ya baska amaclarla kullanırlarsa???
ya sorma iş bence çok güzel ama senet işi???
planlamacı oalrak başvurdum. cam balkon sistemleri üretiyorlar. iş yerini de gördüm. iş şartları da iyi. ama biz 3 senelik senet yapıyoruz diyorlar. bende olmaz dedim. belli mi olur belki rahatsızlanacağım belki çocuk olacak çıkacağım dedim. hani ölüm var kalım var bilemeyiz o yüzden buraya kendimi bağlayamam dedim. pazartesi madem ayrıntılı konuşuruz dediler. evrakları tamamla dediler işte. sigorta için. bilmiyorum ki ne yapacağımı. eşimle konuştum işte oda kararsız kaldı. anlaştıktan sonra senet tarihine bakmam çıkarım dedim. ayak üstü konuştugum için şimdilik bişey imzalamadık da. neyse hayırlısı bakalım. inş. hakkımda hayırlısı olur. ama çalışmak istiyıorum ya. kayınvalidem de burda zaten öyle sıkıldım ki anlatamam. kendimi dışarı atasım var artık kurs bari çıkaydı. oda çıkmadı. resim kursuna yazıldım açılmamış ne şans bendeki de ya
canım nasıl bir iş?ne yapacaksın orda?bir de bence senet gibi işlere hiiiç girme derim.ne olacagı belli olmaz.acelen yoksa baska bulrsun.o da ne canım öyle .şimdi niyetlerini böyle söylemişler ama ya baska amaclarla kullanırlarsa???
canım anlıyorum kayınvalideyle bütün gün evde çok sıkıcı .bunalmakta o kadar haklısın ki.yatmak istersin yatamazsın.istedigin saatte kalkamazsın.akşam eşinle şöyle iki muhabbet edemezsin rahat rahat.ama şu sıkıntının arasında yanlıs bir karar verip te imzalama derim.çünkü zaten bebek istiyorsun.3 yıl bekleyecek misin?
evet resmen eşimden ayrı yaşıyo gibi hissediyorum ya sorma. zaten biliyorsun misafir eksik değil. o daimi burda zaten. fiziği bitti mi gidecek ama fizik uzun sürecek. oda rahatsız bu durumdan hep çekiniyo kadın ama mecburen kalıyo işte. neyse. ya bende yanlış karar vermekten çekiniyorum zaten ama eşimle uzun uzun konuşacağız akşama hafta sonu karar verceğiz. pazartesi gidip anlaşacağız bi şekilde olmazsa girmeyeceğim işe. ama yine de yanlış karar vermekten çekiniyorum.
zaten 3 senelik imzalayamam ki bursaya dönme ihtimalimiz var.
burdayız şekerim sen nerdesin. yok galiba gerçekten hamile kalan daha. güzel haberler gelmiyo kimseden
dilekcim herşeyin hayırlısı olsunnn saglıklı olsundaaa zamanı gelincee olurr inşş..bende bekliyorummm
haklsıın canım hakkında hayırlısı diyelim sen gayet mantıklı birisin ne yapıp ne yapamayacagını en iyi kendin bilirsin.eşinle de konusursun ama ben olsam bu senet riskini alamam yani güvenemem.o senedi ne amaçla kullanacaklarını bilemezsin çünkü.ya maasını falan vermezlerse ya da parca parca ellerine geçtikçe verirlerse senetten dolayı çalısmak zorunda mı kalacaksın?dimi bir sürü soru gelir insanın aklına.ben biraz garanticiyim galiba.:)))
burdayız şekerim sen nerdesin. yok galiba gerçekten hamile kalan daha. güzel haberler gelmiyo kimseden
dilekcim herşeyin hayırlısı olsunnn saglıklı olsundaaa zamanı gelincee olurr inşş..bende bekliyorummm
evet canım hayırlısı. herşeyin zamanı gelince oluyo acele etmemek gerek sanırım
dilekcim ne yapıorsunuz canım gün içinde kayınvalidenle.gidiyor musunuz komsuya falan.çarsı pazara cıkamazsınız kayınvalidenin bacaklarından dolayı ama .
aman sorma canım pek bi yere gidemiyoruz. bacakları tam kuvvetli olmayınca yakın mesafelere gidebiliyoruz işte. genelde evdeyiz geçen komşuya gittik. başka bi yere gitmedik çarşı pazar gezemez daha. ben gidilecekse tek gidiyorum. genelde sıkıcı geçiyo evde ya.ya burda da yabancıyız ya ondan pek gezemiyoruz bursada olsak gezerdik yine konu komşuya da
dogru canım yabancı olunca zor.çevre öyle geniş olmuyor ister istemez.bilirm o durumu benm annemin debacakları yıllardır aynı.görmedigi tedavi kalmamıstı fizik tedavi de dahil ama sonucta sorun iltihaplı romatizma çıktı.hala çok cekiyor.aralıksız ağrılar dayanılacak gibi değil gerçekten.yedavisi de yok.ömür boyu ilaç kullanacak.biz ona da razıyız agrıları br gecse
ebrucum sen nasılsın? nerelerdesin özlettin kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?