Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kızlar bende yatmaya gidiyorum çok başım ağrıyor yarın tekrar görüşürüz sabah erkenden başlarım bende okumaya inşallah hepinizi iyi geceler diyorum allah herkese rahatlık versin ve dualarımızı okuyan herkesten allah razı olsun kızlar...

kızlar buraya ortak bir niyet yazalım ve herkes aynı şekilde niyet etsin diyorum ben ne diyorsun ebrucum ben senin bu konularda bizden daha bilgili olduğunu düşünüyorum bende yarın başlicam yasin-i şerife...

canim ya bende öyle düsündün hani listemizin altina duamizida yazalim falan diye ama nasil dua etcez onu bilmiyorum biriniz güzel dua yazsinda ona göre dua edelim bari

hadi sana da iyi geceler geçmiş olsun. allah sizden de razı olsun. Allah dualarımızı inş. kabul eder. Allah rahatlık versin..

kızlar ben yatmaya gidiyorum ,öpüyorum hepinizi,iiyi geceler,,,,görüşrüz sonraaa:81:

ok kizlar görüsürüz iyi geceler tatli rüyalarrr Allah rahatlik versinnnn :80::80::80:

ok kizlar görüsürüz iyi geceler tatli rüyalarrr Allah rahatlik versinnnn :80::80::80:

neyse kızlar bende çıkıyom belki bu gece başlarım ok. belki yarın başlarım. yarında kocacım ve annesi falan geliyo hazırlık yapacağım. inş. fırsatım olur okurum. hepinize allah rahatlık versin. iyi gecelerrr..

41 Yasini-Serif listemiz

Kad_er----------------7
Sedosumm------------7
Sahgull---------------7
ebru32---------------7
dilek911-------------7
lale1----------------6

EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER ADINA VE KENDİ ADIMA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILI VE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET

AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH

çok güzel dua allah inş. kabul eder. AMİN AMİN AMİN...

KIZLAR MERHABA BEN YASİN-İ ŞERİFİMİZİ BİTİRDİM ALLAH KABUL ETSİN ARKADAŞLAR İNŞALLAH ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL EDER İÇİNDE BİZİM DUAMIZIDA KABUL EDER akşama gelirim görüşürüz kıslar hepinizi öpüyorum....

allah kabul etsin. Inş. Allah dualarımızı dileklerimizi gerçekleştirir. Maşallah bu arada çok hızlısın. Ben daha 1. Yi okudum dün gece başlayamadım :) şimdi okuyorum. Allah hepimizinkini kabul etsin.

çok güzel dua allah inş. kabul eder. AMİN AMİN AMİN...

canim netten buldum bu duayi okumak isteyen yasini bitirdikten sonra okur diye düsündüm:)) insallah cnm Aminnn

seda bu ne hiz maasallah canim Allah dualarimizi kabul eder insallahhhhh

41 Yasini-Serif listemiz

Kad_er----------------7
Sedosumm------------7----okudu
Sahgull---------------7
ebru32---------------7
dilek911-------------7
lale1----------------6

EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER ADINA VE KENDİ ADIMA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILI VE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET

AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…