• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

öylemi canim :1:
ya canim cvp gelecek diye 1 saat bekliyorum bide kisi ciksa bile bazen hala on gözüküyor o yüzden dediydimya neyse bakalim :36:

ben dagittim sayilari ama siz bilirsiniz

benim için sayılarda bir sorun yok sizce kızlar ebrucum bu işi çok güzel organize ediyor....:54:

41 Yasini-Serif listemiz

Kad_er------------6
Sedosumm-------6
Sahgull------------6
ebru32------------7
dilek911-----------6
lale1--------------6

kizlar matematigim cok kötü ya dogrumu hesapladim bilmiyorum, 6 kisiyiz herkeze 6ser tane düsüyor bitane eksik kaliyor o bitaneyide ben aldim ok 7 tane okurum ben eger isterseniz

e kaç tane okuyacaktık 41 tane değil miydi? 37 olmuş sanki :61:

kızlar sivrisinekler boy göstermeye başladılar,,,dün gece ısırdı yanağımdan ve açılışı yaptı,,,şu prize takılanlardan kullandık geçen yaz ama pek etkili değildi,,,
sizler neler kullanıyosunuz,,,yani çok yok ama 1-2 tane bile yetiyooo:50::84::84::84::84:

tmm olur cnm allah senden razı olsun yorulursan banada devredebilirsin tatlım bu arada ne zaman bitirelim yani başlayalım ve bitirelim..:44::44::44:

tamam pazartesiye kadar bekleyelim,,,şimdilik 6 adet düşüyo kişi başına,,,

benim için sayılarda bir sorun yok sizce kızlar ebrucum bu işi çok güzel organize ediyor....:54:

kizlar 7 tane düsüyor herkeze pardon ya

Allah sizlerdende razi olsun canim, hemen baslayabiliriz okumaya, hemende biter insllh,

kızlar sivrisinekler boy göstermeye başladılar,,,dün gece ısırdı yanağımdan ve açılışı yaptı,,,şu prize takılanlardan kullandık geçen yaz ama pek etkili değildi,,,
sizler neler kullanıyosunuz,,,yani çok yok ama 1-2 tane bile yetiyooo:50::84::84::84::84:

su pencerelere yapistirilan yada takilan sineklikler oluyorya ondan taktir bari canim, ben bisey kullanmiyorum simdilik ama ben yaptirmayi düsünüyorum baska care yok :50:

41 Yasini-Serif listemiz

Kad_er------------7
Sedosumm--------7
Sahgull------------7
ebru32------------7
dilek911-----------7
lale1--------------6

kizlar matematigim cok kötü ya dogrumu hesapladim bilmiyorum, 6 kisiyiz herkeze 7ser tane düsüyor bi kisiye 6

pardon kizlar önce yanlis olmus

sanırım ebrucum herkes 7 bir kişi 6 tane okuyacak

evet 7 şer düşüyo bi kişi 6 okusun. tamam ben 7 okuyorum anlaştık mı???

su pencerelere yapistirilan yada takilan sineklikler oluyorya ondan taktir bari canim, ben bisey kullanmiyorum simdilik ama ben yaptirmayi düsünüyorum baska care yok :50:

sineklikler iyi olurda kiracıyım ya ben,ev sahibine sölesek o yaptırırmı ki,,,sormak lazım

sanırım ebrucum herkes 7 bir kişi 6 tane okuyacak

ok 7 tane pazartesi başlarızz....yarın sünnete gidecem,bide güya temizlik yapacaktım,pazartesi uygunumm,başlarım ben:90:

kizlar laleye verdim 6yi ama isteyen alsin yaniii, tamam ozaman güllüyede söyleyelim pazartesi basliyoruz kizlar :65::65:

kızlar hesap doğrumu 7x5=35+6 =41 herkese 7 1 kişiye 6 sanırım yanlış yapmayalımda

kizlar laleye verdim 6yi ama isteyen alsin yaniii, tamam ozaman güllüyede söyleyelim pazartesi basliyoruz kizlar :65::65:

ok 7 okuyoruz hepimiz,lalenin 6 yıda alırız sonra yada katılmak isteyenlere dağıtırız...:51:

evet en iyisi sineklik taktırmak pencereye. benim evde sinek yok ama olursa diye bide böcek falan olursa diye alacağım. hatta yapışkanlılar oluyormuş onlardan aldıracağım eşime.

bu arada ben hemen başlarım bu gece. eşim de yok ya iyi olur okurum. ne diye dua edeyim. özel bi duası olacak mı?

hepimiz için hayırlı evlatlar dileyeyim mi :49::49::49:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

matematiğim iğrençtir yaaa zaten kendimi bildim bileli matematik derslerine ısınamadım... :52::52::52::52:

kızlar hesap doğrumu 7x5=35+6 =41 herkese 7 1 kişiye 6 sanırım yanlış yapmayalımda

ben söyle yaptim canim, 6x7=42, 42-1=41 yani herkeze 7 bir kisiye 6 düsüyor :65::65::65::65::65:

hehe ya benimde cok kötüdür matematigim ama sanirim genetikmis :52:

evet en iyisi sineklik taktırmak pencereye. benim evde sinek yok ama olursa diye bide böcek falan olursa diye alacağım. hatta yapışkanlılar oluyormuş onlardan aldıracağım eşime.

bu arada ben hemen başlarım bu gece. eşim de yok ya iyi olur okurum. ne diye dua edeyim. özel bi duası olacak mı?

kızlar buraya ortak bir niyet yazalım ve herkes aynı şekilde niyet etsin diyorum ben ne diyorsun ebrucum ben senin bu konularda bizden daha bilgili olduğunu düşünüyorum bende yarın başlicam yasin-i şerife...

sineklikler iyi olurda kiracıyım ya ben,ev sahibine sölesek o yaptırırmı ki,,,sormak lazım

canım bak yapı malzemeleri satan yerlerde yapıştırmalı sineklikler varmış netten de bak. bizde kiracıyız onlardan almayı düşünüyoruz. nette gördüm bende

icimizden geldigi gibi dua edelim canim tek tek isimlerimizide söyleyelim olurmu kizlar????

hmmm aslinda bi sorabilirsin canim belki yaptirir kim bilir :44:

Back