• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kısır,kek,poğaça,...kısacası 5 çayı yapardık sonrasında ,dinlenirdik mis gibi,,,ama kaç km var aramızda,,,neyseeeeeeeeeeee:31::31::31:

noldu bebişimm,,,,sıkılmasın canın,,,oyun filan oyna netten,,,:44:

sedoş hoşgeldin,nbr canım:71:

valla yakın olsak görüşürdük he. ne güzel olurdu toplanırdık.

canım sıkılıyo oyun da oynadım yok. kimseyle konuşamıyorum ki kimse yok. arada bi tel çalıyo da konuşuyorum :50::50:

Son düzenleme:
ben geldim kıslar ne var ne yok ayy dünden beri internetim okadar kötü ki anlatamam hiç giremiyorum yaaaa

nasılsınız neler yaptınız kızlar ve dualarımız ne oldu???? listemiza katılan varmı kader ebruuuuuu :71::71::71::71::71::71: bunlar sizin için yaa buarada şahgül nerelerde kızlar...

kısır,kek,poğaça,...kısacası 5 çayı yapardık sonrasında ,dinlenirdik mis gibi,,,ama kaç km var aramızda,,,neyseeeeeeeeeeee:31::31::31:

noldu bebişimm,,,,sıkılmasın canın,,,oyun filan oyna netten,,,:44:

sedoş hoşgeldin,nbr canım:71:

süper olurdu canim ama ah bide uzak olmasakkk:27:

ben geldim kıslar ne var ne yok ayy dünden beri internetim okadar kötü ki anlatamam hiç giremiyorum yaaaa

nasılsınız neler yaptınız kızlar ve dualarımız ne oldu???? listemiza katılan varmı kader ebruuuuuu :71::71::71::71::71::71: bunlar sizin için yaa buarada şahgül nerelerde kızlar...

şahgül degil kiz gülsah:1: onun neti kapandi, faceden görüsüyoruz onunla, bi ara alicaklar net insllh.
listeye katilan pek yok canim :26:

buda senin icin canimmmmmm :71::71::71::71::71::71:

valla yakın olsak görüşürdük he. ne güzel olurdu toplanırdık.

canım sıkılıyo oyun da oynadım yok. kimseyle konuşamıyorum ki kimse yok. arada bi tel çalıyo da konuşuyorum :50::50:

canikommm yaaa seninle tam konusurken pat cikiyorsun bi güle güle de bari ya cikarken, e sonrada kimse yok diyorsun, biz variz ama sen sohbet arasinda cikiveriyorsun ben anlamadim bu isi :26::26::26:

şahgül degil kiz gülsah:1: onun neti kapandi, faceden görüsüyoruz onunla, bi ara alicaklar net insllh.
listeye katilan pek yok canim :26:

buda senin icin canimmmmmm :71::71::71::71::71::71:

canikommm yaaa seninle tam konusurken pat cikiyorsun bi güle güle de bari ya cikarken, e sonrada kimse yok diyorsun, biz variz ama sen sohbet arasinda cikiveriyorsun ben anlamadim bu isi :26::26::26:

ya öyle deme benim genelde pc hep açık tamam mı sonra bakıyom kise on line gözükmüyo. aşağıda sadece kullanıcı adı benimki kalıyo e diyorum herhalde kimse kalmadı bende çıkayım çıkıyom gidiyo. siz çıkmıyonuz mu yani. hareket olmayınca boşuna beklemiyim bari diyorum :50:

slm canım ,h.geldin,valla duaya pek katılan yok gibi,,,1-2 kişi demi ebru?
ben,ebru,sen,gülşah,dilek,lale arkadaşımız tüp bebek denediler olmamış sanırım ,hala regl oluyomuşş,,,o katılamayacakmış,
ama biz okuyup onlarında adını söleriz duada...
ozaman paylaştıralımmı ebru?

ya öyle deme benim genelde pc hep açık tamam mı sonra bakıyom kise on line gözükmüyo. aşağıda sadece kullanıcı adı benimki kalıyo e diyorum herhalde kimse kalmadı bende çıkayım çıkıyom gidiyo. siz çıkmıyonuz mu yani. hareket olmayınca boşuna beklemiyim bari diyorum :50:

canim ya asagida bizim ismimizi bazen göremezsin cünkü topik topik geziyoruz sonra yine bizim topike geliyoruz yani mesela ben sen cevap yazana kadar baska topiklere giriyorum anladinmi ??
ama online yada offline oldugumu anlaman icin mesela benim ismim varya ismimin yaninda yesil bisey var o yesil olunca on gri olunca offline oluyorum

ben,ebru,sen,gülşah,dilek,lale arkadaşımız tüp bebek denediler olmamış sanırım ,hala regl oluyomuşş,,,o katılamayacakmış,

bence de sayı verin okumaya başlayalım. regl günüm elene kadar okuyayım ok.

canim ya asagida bizim ismimizi bazen göremezsin cünkü topik topik geziyoruz sonra yine bizim topike geliyoruz yani mesela ben sen cevap yazana kadar baska topiklere giriyorum anladinmi ??
ama online yada offline oldugumu anlaman icin mesela benim ismim varya ismimin yaninda yesil bisey var o yesil olunca on gri olunca offline oluyorum

evet bende yeşil olmadıgı zaman çıkıyom yavrum. neyse bundan sonra kimse olmasa da çıkacağım zaman ben gidiyom bye derim ok. bazen vedalaşmadan çıkıyorum haklısınız :)

evet canim biz haric 1-2 kisi vardi galiba, bencede paylastialim biran önce baslayalim canim :16:

41 Yasini-Serif listemiz

Kad_er------------7
Sedosumm--------7
Sahgull------------7
ebru32------------7
dilek911-----------7
lale1--------------6

kizlar matematigim cok kötü ya dogrumu hesapladim bilmiyorum, 6 kisiyiz herkeze 7ser tane düsüyor bi kisiye 6

pardon kizlar önce yanlis olmus

Son düzenleme:

ama ebrucum ben gülşahın adını şahgül koymuştum:46::46: tersten ya daha hoşuma gidiyor....:27::27: şaka biryana gülşahıda özledim benimde netim çok kötü tm konuşmanın ortasında düşüveriyorum bende. bence biz pazartesi paylaşalım ve dualara başlayalım ne dersiniz kızlar artık o güne kadar kim geldiyse.:46::46:

ama ebrucum ben gülşahın adını şahgül koymuştum:46::46: tersten ya daha hoşuma gidiyor....:27::27: şaka biryana gülşahıda özledim benimde netim çok kötü tm konuşmanın ortasında düşüveriyorum bende. bence biz pazartesi paylaşalım ve dualara başlayalım ne dersiniz kızlar artık o güne kadar kim geldiyse.:46::46:

öylemi canim :1:
ya canim cvp gelecek diye 1 saat bekliyorum bide kisi ciksa bile bazen hala on gözüküyor o yüzden dediydimya neyse bakalim :36:

ben dagittim sayilari ama siz bilirsiniz

41 Yasini-Serif listemiz

Kad_er------------6
Sedosummm-------6
Sahgull------------6
ebru32------------7
dilek911-----------6
lale1--------------6

kizlar matematigim cok kötü ya dogrumu hesapladim bilmiyorum, 6 kisiyiz herkeze 6ser tane düsüyor bitane eksik kaliyor o bitaneyide ben aldim ok 7 tane okurum ben eger isterseniz

tmm olur cnm allah senden razı olsun yorulursan banada devredebilirsin tatlım bu arada ne zaman bitirelim yani başlayalım ve bitirelim..:44::44::44:

Back