kızlar ya canım sıkılıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya canım sıkılıyo
ne güzel olurdu demi canim, sonra bide kek yapardik beraber yerdik
kızlar ya canım sıkılıyo
sedosumm hosgeldin canim
kısır,kek,poğaça,...kısacası 5 çayı yapardık sonrasında ,dinlenirdik mis gibi,,,ama kaç km var aramızda,,,neyseeeeeeeeeeee
noldu bebişimm,,,,sıkılmasın canın,,,oyun filan oyna netten,,,:44:
sedoş hoşgeldin,nbr canım
kısır,kek,poğaça,...kısacası 5 çayı yapardık sonrasında ,dinlenirdik mis gibi,,,ama kaç km var aramızda,,,neyseeeeeeeeeeee
noldu bebişimm,,,,sıkılmasın canın,,,oyun filan oyna netten,,,:44:
sedoş hoşgeldin,nbr canım
ben geldim kıslar ne var ne yok ayy dünden beri internetim okadar kötü ki anlatamam hiç giremiyorum yaaaa
nasılsınız neler yaptınız kızlar ve dualarımız ne oldu???? listemiza katılan varmı kader ebruuuuuu bunlar sizin için yaa buarada şahgül nerelerde kızlar...
şahgül degil kiz gülsah onun neti kapandi, faceden görüsüyoruz onunla, bi ara alicaklar net insllh.
listeye katilan pek yok canim :26:
buda senin icin canimmmmmm
valla yakın olsak görüşürdük he. ne güzel olurdu toplanırdık.
canım sıkılıyo oyun da oynadım yok. kimseyle konuşamıyorum ki kimse yok. arada bi tel çalıyo da konuşuyorum
e biz yani katılanlar okuyalım olma mı
şahgül degil kiz gülsah onun neti kapandi, faceden görüsüyoruz onunla, bi ara alicaklar net insllh.
listeye katilan pek yok canim :26:
buda senin icin canimmmmmm
canikommm yaaa seninle tam konusurken pat cikiyorsun bi güle güle de bari ya cikarken, e sonrada kimse yok diyorsun, biz variz ama sen sohbet arasinda cikiveriyorsun ben anlamadim bu isi :26::26::26:
ben geldim kıslar ne var ne yok ayy dünden beri internetim okadar kötü ki anlatamam hiç giremiyorum yaaaa
nasılsınız neler yaptınız kızlar ve dualarımız ne oldu???? listemiza katılan varmı kader ebruuuuuu bunlar sizin için yaa buarada şahgül nerelerde kızlar...
ya öyle deme benim genelde pc hep açık tamam mı sonra bakıyom kise on line gözükmüyo. aşağıda sadece kullanıcı adı benimki kalıyo e diyorum herhalde kimse kalmadı bende çıkayım çıkıyom gidiyo. siz çıkmıyonuz mu yani. hareket olmayınca boşuna beklemiyim bari diyorum
slm canım ,h.geldin,valla duaya pek katılan yok gibi,,,1-2 kişi demi ebru?
ben,ebru,sen,gülşah,dilek,lale arkadaşımız tüp bebek denediler olmamış sanırım ,hala regl oluyomuşş,,,o katılamayacakmış,
ama biz okuyup onlarında adını söleriz duada...
ozaman paylaştıralımmı ebru?
canim ya asagida bizim ismimizi bazen göremezsin cünkü topik topik geziyoruz sonra yine bizim topike geliyoruz yani mesela ben sen cevap yazana kadar baska topiklere giriyorum anladinmi ??
ama online yada offline oldugumu anlaman icin mesela benim ismim varya ismimin yaninda yesil bisey var o yesil olunca on gri olunca offline oluyorum
slm canım ,h.geldin,valla duaya pek katılan yok gibi,,,1-2 kişi demi ebru?
ben,ebru,sen,gülşah,dilek,lale arkadaşımız tüp bebek denediler olmamış sanırım ,hala regl oluyomuşş,,,o katılamayacakmış,
ama biz okuyup onlarında adını söleriz duada...
ozaman paylaştıralımmı ebru?
canim ya asagida bizim ismimizi bazen göremezsin cünkü topik topik geziyoruz sonra yine bizim topike geliyoruz yani mesela ben sen cevap yazana kadar baska topiklere giriyorum anladinmi ??
ama online yada offline oldugumu anlaman icin mesela benim ismim varya ismimin yaninda yesil bisey var o yesil olunca on gri olunca offline oluyorum
ama ebrucum ben gülşahın adını şahgül koymuştum tersten ya daha hoşuma gidiyor.... şaka biryana gülşahıda özledim benimde netim çok kötü tm konuşmanın ortasında düşüveriyorum bende. bence biz pazartesi paylaşalım ve dualara başlayalım ne dersiniz kızlar artık o güne kadar kim geldiyse.
41 Yasini-Serif listemiz
Kad_er------------6
Sedosummm-------6
Sahgull------------6
ebru32------------7
dilek911-----------6
lale1--------------6
kizlar matematigim cok kötü ya dogrumu hesapladim bilmiyorum, 6 kisiyiz herkeze 6ser tane düsüyor bitane eksik kaliyor o bitaneyide ben aldim ok 7 tane okurum ben eger isterseniz
bence de sayı verin okumaya başlayalım. regl günüm elene kadar okuyayım ok.
evet canim biz haric 1-2 kisi vardi galiba, bencede paylastialim biran önce baslayalim canim