öylemi canim
ya canim cvp gelecek diye 1 saat bekliyorum bide kisi ciksa bile bazen hala on gözüküyor o yüzden dediydimya neyse bakalim
ben dagittim sayilari ama siz bilirsiniz
41 Yasini-Serif listemiz
Kad_er------------6
Sedosumm-------6
Sahgull------------6
ebru32------------7
dilek911-----------6
lale1--------------6
kizlar matematigim cok kötü ya dogrumu hesapladim bilmiyorum, 6 kisiyiz herkeze 6ser tane düsüyor bitane eksik kaliyor o bitaneyide ben aldim ok 7 tane okurum ben eger isterseniz
e kaç tane okuyacaktık 41 tane değil miydi? 37 olmuş sanki
tmm olur cnm allah senden razı olsun yorulursan banada devredebilirsin tatlım bu arada ne zaman bitirelim yani başlayalım ve bitirelim..:44::44::44:
tamam pazartesiye kadar bekleyelim,,,şimdilik 6 adet düşüyo kişi başına,,,
benim için sayılarda bir sorun yok sizce kızlar ebrucum bu işi çok güzel organize ediyor....
e kaç tane okuyacaktık 41 tane değil miydi? 37 olmuş sanki
kizlar 7 tane düsüyor herkeze pardon ya
Allah sizlerdende razi olsun canim, hemen baslayabiliriz okumaya, hemende biter insllh,
kızlar sivrisinekler boy göstermeye başladılar,,,dün gece ısırdı yanağımdan ve açılışı yaptı,,,şu prize takılanlardan kullandık geçen yaz ama pek etkili değildi,,,
sizler neler kullanıyosunuz,,,yani çok yok ama 1-2 tane bile yetiyooo:84::84::84::84:
41 Yasini-Serif listemiz
Kad_er------------7
Sedosumm--------7
Sahgull------------7
ebru32------------7
dilek911-----------7
lale1--------------6
kizlar matematigim cok kötü ya dogrumu hesapladim bilmiyorum, 6 kisiyiz herkeze 7ser tane düsüyor bi kisiye 6
pardon kizlar önce yanlis olmus
sanırım ebrucum herkes 7 bir kişi 6 tane okuyacak
su pencerelere yapistirilan yada takilan sineklikler oluyorya ondan taktir bari canim, ben bisey kullanmiyorum simdilik ama ben yaptirmayi düsünüyorum baska care yok
sanırım ebrucum herkes 7 bir kişi 6 tane okuyacak
ok 7 tane pazartesi başlarızz....yarın sünnete gidecem,bide güya temizlik yapacaktım,pazartesi uygunumm,başlarım ben:90:
evet 7 şer düşüyo bi kişi 6 okusun. tamam ben 7 okuyorum anlaştık mı???
evet 7 şer düşüyo bi kişi 6 okusun. tamam ben 7 okuyorum anlaştık mı???
kızlar hesap doğrumu 7x5=35+6 =41 herkese 7 1 kişiye 6 sanırım yanlış yapmayalımda
kizlar laleye verdim 6yi ama isteyen alsin yaniii, tamam ozaman güllüyede söyleyelim pazartesi basliyoruz kizlar
su pencerelere yapistirilan yada takilan sineklikler oluyorya ondan taktir bari canim, ben bisey kullanmiyorum simdilik ama ben yaptirmayi düsünüyorum baska care yok
matematiğim iğrençtir yaaa zaten kendimi bildim bileli matematik derslerine ısınamadım...
kızlar hesap doğrumu 7x5=35+6 =41 herkese 7 1 kişiye 6 sanırım yanlış yapmayalımda
evet en iyisi sineklik taktırmak pencereye. benim evde sinek yok ama olursa diye bide böcek falan olursa diye alacağım. hatta yapışkanlılar oluyormuş onlardan aldıracağım eşime.
bu arada ben hemen başlarım bu gece. eşim de yok ya iyi olur okurum. ne diye dua edeyim. özel bi duası olacak mı?
hepimiz için hayırlı evlatlar dileyeyim mi
sineklikler iyi olurda kiracıyım ya ben,ev sahibine sölesek o yaptırırmı ki,,,sormak lazım
evet en iyisi sineklik taktırmak pencereye. benim evde sinek yok ama olursa diye bide böcek falan olursa diye alacağım. hatta yapışkanlılar oluyormuş onlardan aldıracağım eşime.
bu arada ben hemen başlarım bu gece. eşim de yok ya iyi olur okurum. ne diye dua edeyim. özel bi duası olacak mı?
hepimiz için hayırlı evlatlar dileyeyim mi
sineklikler iyi olurda kiracıyım ya ben,ev sahibine sölesek o yaptırırmı ki,,,sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?