ya eşim aldı laptopu ,açar açmaz burayı elimden aldı hemen,
napıyonuz kızlar,,,ben bugün dışardaydım,çok sıcaktı dışarsı,,,şimdi dinleniyorum
iyyiiz be canim, ben bugün evdeydim hava yagmurlu olunca cikasim gelmedi zaten, temizlikte beni bekliyor ama yapmadim bugün temizligimi yarin yaparim artik amannn hic canim istemiyor
selamlar kızlar nasılsınız benı sorarsanız ıdare eder cunku esım bensız ıznınde memleketeıne gıdıor benı yalnız bırakarak..
ayy temmizlik deme bana bende yarın yapacam ,dip köşe,,perdeler filan,,,
selamlar kızlar nasılsınız benı sorarsanız ıdare eder cunku esım bensız ıznınde memleketeıne gıdıor benı yalnız bırakarak..
isi mi vardı tatıle mı gitti
merhaba seni çok iyi anlıyorum. bende yalnızım dünden beri. benimde eşim memlekete gitti yarın gelecek dün bugün yalnızdım hiç zaman geçmiyo ya yalnız olunca.
hoş buldummm :) nasılsıızzz :)
beraber yapalim yarin canim:97:
kızlar kocalarınızı nasıl yalnız gönderiyosunuz ,ben tek kalamazdım heralde,,,iş içindir heralde,demi?
yok ya ben yenı ıse gırdım ve ızın alamıyorum baya tatıle gıdıyor annesı ıstemıs:S:S
evet ya mecbura kaldı da gitti. bende tek kalamam diye herkes seferber oldu ama kalırım dedim. bide yeni evliyiz ya bilmediğim bi şehir ondan endişe ettiler biraz :) ama korkmuyorum ben ne bileyim. allaha emanet kalıyorum işte
yok ya ben yenı ıse gırdım ve ızın alamıyorum baya tatıle gıdıyor annesı ıstemıs:S:S
mecbursa yapcak bişi yokk,,,kaç yaşındaydın dilek sen ,unutuyorum hep,,,ben kalamazdım yaaa,,,öle bi durum oldu,kalamadım ben mesela,,korktumm
hadi yaa,,,,sen çalışıyon eşin tatilde ölemii,,maşlhh iyi izin veriyon,bizde anca beraber kanca beraber ,öyle tek gitmek yokk,ailelerimiz tek isteyemez,,,ne işine girdin canım bu arada ,hayırlı olsunnn
yok 4 5 gun aslında rapor alıp ızın alabılırım ama hıc gıdesım gelmıyor oraya..sinir olsum annesıne o gelemıyorsa sen gel demıs denırmı bu ya
olur canım,,,aslında beraber temizlik yapmayı severim,ben ...yakın olsaydık,önce senin evini beraberce,sonra benim evimi beraberce temizlerdikkk:82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?