geçmiş olsun canım misafirlerin açısından:)ben yatılı misafir gelince çok panik oluyorum.ne pişircem nereleri gezdircem falan diye.:))) testi de ihmal etme canım yaptır bir an önce. bende bu adet geçince önümüzdeki ay dondurulmuş embriyolarımla tekrar baslıcam insallah kist falan oluşmamıstır da baslayabilirz.duanıza ihtiyacım var.
gözün aydin canimdinlen artik dinlenmeyi hak ettin
tmm hemen başlayalım o zamn yani listemizi yapalım kim nekadar okuyacak gene ayarlamaları yapalım...
teşekkür ederim lalecim. inş hayırlısı olur allah dileğini gerçekleştirir en yakın zamanda..
evvet ama komşum geldi ögleden sonra :) bana dinlenmek yook
slm sedaa. seninle tanışmış mıydık valla hatırlamıyorum kusura bakma. tanışmış olalım böyleliklekızlar bu arada ne yasini ne 40 ı bu anlatın bakalım. nasıl olacak eğer yine misafir gelmeyecek olursa yani yatılı bende katılırım. zaten elimden geldiğince okumaya çalışırım normalde de. dilek için falan mı hani bebişlerimiz olsun diye ???? evet biri bana anlatsın
canim 41 yasin okicaz insllh, nasil niyet edersek artik hayirlisiyla bebislerimize kavusmak icin okicaz yani, herkeze bi kac tane dagitcaz toplam 41 olana kadar yani sonrada salavatta okicaz daha guuzel olur :)
Rabbim dualarimizi simdiden kabul etsin Aminnn:)))
nasilsin buarada canim, senide listeye ekliyimmi ???
merhabalar...nasılsınız kızlar...
41 Yasini-Serif listemiz
Kad_er------------?
Sedosummm-------?
Sahgull------------?
ebru32-----------?
...
..
.
katilmak isteyen arkadaslar buyursunnnn
arkadaslar benm bu ay tüp bebek denemem olmustu ya kanamam var artık adet diyemiyorum çünkü dolu dolu 7 gün oldu hala aynı hız devam ediyor bitince ben de katılırım tabii.ben de türkçe den okuyabilirm ama :))
teşekkürler canım sen nasılsın?...
hııım anladım tahmin ettiğim gibiymiş. olur canım kaç oldu yaptınız mı liste? benim yine kaynanam ve annem gelecek ama okumaya çalışırım yasin. kaç tane eksikse ona göre bende sayı almaya çalışırım. ama türkçesinden okuyorum he ona göre
arkadaslar benm bu ay tüp bebek denemem olmustu ya kanamam var artık adet diyemiyorum çünkü dolu dolu 7 gün oldu hala aynı hız devam ediyor bitince ben de katılırım tabii.ben de türkçe den okuyabilirm ama :))
ayyy inş. tutar lale ya dualarımız seninle. ama kanaman normal miymiş. problem olmasın sakın?
bende katılmak istiyorum listeye. 3 - 5 bende okurum. hem ne zamana kadar okuyacağız? belli zamanı olacak mı ki
en güzeli en kisa zamanda okumak canim yoksa cok uzuyor uzuyorda uzuyor :86:
selam canim benim naber
hııım haklısın canım evet o zaman okuyalım. kaç tane alıyorsunuz ortalama? sayı alayım bende okuyalım.
Allahim bu yolda yaptiginiz tum dualari kabul etsinb,en saglkklisindan en hayrlisindann bebeisler nasip etsin herkeseeeee
Allahim bu yolda yaptiginiz tum dualari kabul etsinb,en saglkklisindan en hayrlisindann bebeisler nasip etsin herkeseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?