Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hıım analadım canım inş. bebişin tutunur da bize güzel haberler verirsin. eşinde dediğin gibi o zaman stres yapmıştır :) 4 gün sonra bize bildirmeyi unutma ama. inş. mutluluguna ortak oluruz. mutfak halım küçük hemde neredeyse bi oda kadar banyom var orada yıkadım. küçük şeyleri orda yıkıyorum. zaten dedim ya daha hiç halı yıkamamıştım düğünden beri. kirkenmemişti siliyorum diğerlerini. bunu yıkayayım dedim. bi saate yıkadım işte. normalde bende büyük halıları yıkamaya veririm. yıkamaya o kadar büyük yerim yok

ellerine sağlık canım.benm gerçi yerim olsa da yıkamazdım ama.:))insallah bakalım sonucu heyecanla bekliyorum...bu ara zaten evde yatıp yuvarlanıyorum...çok zor bir süreç.insalah sonuc olumlu olur da cektiklerimize deger...:)))

anladım sen zaten şu aralar değil halı yıkamak ağır işler bile yapma ev temizliği falan. kendine dikkat etmen gerek. inş. olumlu olur test sonucu. allah özenen herkese nasip etsin ya. benim öyle bi ihtimalim olmadıgı için yıkadım normalde bende dikkat ediyorum kendime. geçen adet oldum da yeni bitti hamile olamam yani. bende çok istiyorum bakalım inş. bizimde ilerleyen zamanda olur. allahtan istemekten başka çaremiz yok.

insallah canım.tam anlamıyla yatıp yuvarlanıyorum işte.yere yakın bir sey bile almıyorum eğilip.eşim gelene kadar yatıyorum .o gelince yemek yapıyor.her seyi ona yaptırıyorum.bulasık makinesini o dolduruyor boşaltıyor,çamasırları o atıp o seriyor.ütü yapıyr,halıları süpürdü dün.herseyi yani kısaca.artık o kadar kaprisi de olsun diyorum.bu nedenle o benden daha sabırsızlıkla bekliyor sonucu:)))
insallah böyle birseye gerek kalmadan olur senn.yoksa bu işler çok zormus bende yasayarak öğrendim:((

anladım canım e valla kocanın da o kadarcık kaprisi olsun haklıymış adam iyi bak ne güzel iş yaptırmıyor sana. inş. dilediğin bebişine en yakın zamanda kavuşursun. inş. bende kavuşurum allah gönlümüze göre versin. hayırlısıyla..

endişelenme canım olursun. bazen kadınlar değişebiliyo gelip gelmemesi. benimde çok az geldi oldum olmadım gibi bişey oldu bu aya ama bak ben endişelenmiyorum.
bişey olmaz korkma hayatım.

tmm canim benimmm

canim ya simdilik calisiyor ama heran bozulcak gibi bi hali var, bi göstersem iyi olur aslinda, neyse bakalim simdilik girebiliyorum ya

insallah canım insallah.hayırlısı olsun diyorum ama Allah biliyor ya içimden insallah ordadır diyorum:))bakalım görücez:))evt bu ara böyle .eşim yapıyor herşeyi çünkü o da biliyor nasıl zor bir süreç oldugunu.bebege birsey olmasın diye yapıyor herseyi:)))senn nasıl?eşim yardım eder mi?yoksa işten geç ve yorgun mu geliyor?

nasilsiniz bu arada kizlar

sevindim bozulmadıgına. inş daha kötü olmaz. iyiyim canım ya sen. lale katıldı aramıza onunla sohbet ediyorduk

olsun sende o da önemli olmasa onun için hiçbi iş yapmaz. eşinin kıymetini bil. benimki de öyle seninkine benziyo. öyle bi durum olsa oda bi iş yaptırmaz normalde de kızıyo zaten bensiz ağır işler yapma diye. ben yaparım diyo ama ben yine de yapabildiğimi yapıyorum. işten erken gelir ama yorgun olunca ben kıyamıyorum. genelde temizlik de yardım eder zaten yarını bekliyorum koltukları çektireceğim ona o çekecek b sileceğim. allah razı olsun ondan yardımcıdır ya.

insllah canimmm :18:
bende iyyim yemek koydum ocaga onu bekliyorum simdiden yapayimda hzir olsun dedim

dilekcim kacinci günündesin sen simdi_?

valla yeni bitti işte. 6 gün oldu biteli. yarın sanırsam yumurtlama dönemim başlıyo. ama yanlış da hesaplamış olabilirim. dedim ya bu ay normal olmadı adetim. bu ay olsa bari bişeyler ya..

slm kızlar nasılsınızz:105:

iyiyim şekerim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…