iyyim cnm seni sormali
canim benim beyaz ama deri degil :26:
arkadaslardan duydugum kadariyla kimisi biraz limon suyuyla lekeyi fircaliyor kimisi deterjanla kimiside alkolle cikariyor canim, sende bi dene istersen, insallah cikar :26:
tükenmez kalem silgileride oluyor canim, istersen bide onla dene, kalem satan yerlerde bulursun o silgiyi
iyiyim bende nolsunn,,,,nette dolaşıyomm ölee,,,kandilin mübarek olsun bu arada canım,,,,
deneyeyim limon suyuyla,çamaşır suyu denedim,kolanya,parfüm denedim olmadı,,,cif çıkarır mı acaba,bide onu alıp deneyeyimm,,,
hehhe bak o hiç aklıma gelmemiştii,olablir aslında mantıklııı:44::44:
saol canimmm seninde kandilin mübarek olsun
valla canim bide onu dene istersen ama cifi koltuga sürmeden önce bi o dedigim silgiyle cikarmaya calis, kesin cikacagindan eminim yani :44:
denemekte fayda var
sağol canımmm,,,hımmm ok eşime söyleyeyimde alsın bi tanee,,,küçükken ben çok kullanıyodum bu silgiyi,hata yaparken tükenmez kalemle,ama defterimi hep buruşturuyodu,,,
bencede................
evet ya biraz burusturuyor amamavi olan kismiyla sil ama yavasca yoksa deriyide burusturur falan
ya kader evi temizlicem ama hic canim istemiyor, bayada is var aslinda, offf evde 2 kisiyiz ama yinede nasil batiyor bu ev yaaaa
anam deriyide söker o silgiişaka tabiii
aynen ya kim batırıyo bu evi yaa,bende dün dip köşe yaptım ,rahatladım,bugü bi tek yemeğim kaldı,bugün daha geçtii sanki,yarın sabah saatlerinde daha dinç olursun yapıp bititrirsin,tabi yine sen bilirsin
kışlık ayakkabıları kaldırdım,,,yazlık elbiseleri öne aldımm,,,yazz geldi yaa,çarşafa geçelim diyodum ama haziranın 15 ine kadar yağmurlu olabilirmiş,,gerçi 25 derece hava sıcaklığı,,
onlar kaldı bi değiştireceğimmm,bide perdeler.....................
hic sorma canim ya, 3-4 kisi olsak nasil olcak bu ev
ya hersey bitti temizlik yok diyorum yine bisey cikiyor
yarinda aksam üstü misafirim gelecegi icin bugünden halledeym diyorum yarina sadece toz alma kalsin belki bidaha bi süpürürüm okadar,
ayyy ne guzel yaa yazda geldi sayilir, cokta özlemistim be su günesli havayii
hımmm yarına gelicekse misafirlerim bence de bugünden yap,,,yarına mutfak işlerini halledersinn,,,
daha saat 2 orda gerçi çokte vakit geçmemiş,akşama kadar yaparsınn yaa,,,
bende yazı çok seviyorum ama ,her yıl allerjim beni mahvediyoo,geçen sene iğne vurulmuştum ,yine iğne mi yaptırsam acaba,,,allerji için,,,ne zman regl olucan sen,bide ilaca başlayalı ne kadar oldu
11. gün soğan suyunda benimde,4 gün sonra bırakıcam,11 gün sonrada beklenen adetimm
evet cnm ya birazdan baslayayim ben en iyisi :97:
igne ise yariyorsa yaptir bencede, hic yoktan rahat edersin cnm
ben ayin 5inde adet olurum herhalde ya, siklusumun 28. günü oluyor ayin 5i, :26:
ilaca 22 gün oldu baslayali, bayada olmus heee
canim tel geldi ya ben kacayim artik sonra bide temizlige baslarim ok, görüsürüz yineee öptüm canimmmm:80::80::80:
temizlik bitti cok sükürrrr, nezamandir cay icmiyordum canim cay cektiii, dizi izlerken cay demliyim bariii keyif cayi
ohh ne güzelll,rahatladınnn yaa,,,yorgunluk çayı gider bunun üstüneee
bende uyumuşumm,kalkıp yemek yapacam kıymayı çıkardım dolaptan,biraz çözülsündeee
günaydın canım,nbrsinnnnnnnnnnnn:44:
iyyim canimmmm, erkenden kalktim bugün
sen nasilsinnn
bendeee,kahvaltımı yaptım,eşimi gönderdim,şimdide takılıyom öleee,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?