Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kızlarrrr yokmusunuzz yahuu :10::10:

gene yokksunuzz kızlarrrr günaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

şekerimmm güllünün neti kapandı ,kocası net alana kadar gelemeyecek,
dilekte annesine gitti ,memlekette,
bi sen ,ben ve ebruş varız,,bende bugün dişçideydim,ev temizlenecekti ama yapamadım bugün,
yemeğimi yaptım,anca geldim işteee,,,
sen nasılsın kuzucum,var mı bir gelişmee,ne durumdasın

slm canlarım nasılsınız? söz verdiğim gibi girdim nete valla sizleri çoook özledim. neler yapıyorsunuz bensiz.. konulardan da çok uzak kaldım :50: umarım herşey yolundadır...

sanırım herkes uyuyo bu saatte :( kimseyi bulamadım neyse bende çıkıyom o zaman. bu arada ebru kader merak ediyordunuz regl oldum haberiniz olsun :) benim:49: hamilelik yine yattı. neyse hayırlısı olsun

slm canlarım nasılsınız? söz verdiğim gibi girdim nete valla sizleri çoook özledim. neler yapıyorsunuz bensiz.. konulardan da çok uzak kaldım :50: umarım herşey yolundadır...

sanırım herkes uyuyo bu saatte :( kimseyi bulamadım neyse bende çıkıyom o zaman. bu arada ebru kader merak ediyordunuz regl oldum haberiniz olsun :) benim:49: hamilelik yine yattı. neyse hayırlısı olsun

selam canim bizlerde bi degisiklik yok, :16: senin icinde hayirlisi olsun cnm, ara sira firsat bulursan yaz yine :34:

iyiyiz biz bebitomm,,sen nasılsın asılll,,,iyi ettin nete girdin ,bizde pek karşılaşamıyoruzz girsektee,,,
hayırlısı olsun canım,,,önümüzdeki maçlara bakalımmm,,,,:8::8:

şekerimmm güllünün neti kapandı ,kocası net alana kadar gelemeyecek,
dilekte annesine gitti ,memlekette,
bi sen ,ben ve ebruş varız,,bende bugün dişçideydim,ev temizlenecekti ama yapamadım bugün,
yemeğimi yaptım,anca geldim işteee,,,
sen nasılsın kuzucum,var mı bir gelişmee,ne durumdasın

selam millett nasilsinizz :16::16:

iyimm kızlarrrr berndee nağımm aynı tas işteee:8:misafirlerim vardıııı onalrla ugraşştım buğünde ben gitiimmm ..:44:havlarr bii bozoyorr bi açıyorr hastaa oluyoz:34:

canimcim ya arasira giriyorum kimse olmadimi geri cikiyorum, :2:

sen neler yapiyorsun bebisimmmmmmmmmmm :9:

iyimm kızlarrrr berndee nağımm aynı tas işteee:8:misafirlerim vardıııı onalrla ugraşştım buğünde ben gitiimmm ..:44:havlarr bii bozoyorr bi açıyorr hastaa oluyoz:34:

ayyy evi temizledim bugün,çok yoruldum,dip köşe yaptım,yemeğimde pişmek üzree,,,
ara sıra giriyorum bende,kimse olmayınca bende çıkıyorum,hapşurmaktan öldüm ben bugün
tozlar,deterjan kokuları beni mahvetti,burun spreyimden sıktım biraz,:2::2::2:
ben ne yapacam bu allerjik rinitleee:43::43::43:

ayyy evi temizledim bugün,çok yoruldum,dip köşe yaptım,yemeğimde pişmek üzree,,,
ara sıra giriyorum bende,kimse olmayınca bende çıkıyorum,hapşurmaktan öldüm ben bugün
tozlar,deterjan kokuları beni mahvetti,burun spreyimden sıktım biraz,:2::2::2:
ben ne yapacam bu allerjik rinitleee:43::43::43:

sorma canim ya, bende öyleyim, disari cikinca cok kötü oluyorum, gözler kipkirmizi öcü gibi kaliyorum :1:
ya bende temizlik yapicam ama yarinmi yapsam diyorum, misafirlerim gelicek cuma günü en iyisi yarin yapayim nasil olsa yine batacak :97:

iyiyiz biz bebitomm,,sen nasılsın asılll,,,iyi ettin nete girdin ,bizde pek karşılaşamıyoruzz girsektee,,,
hayırlısı olsun canım,,,önümüzdeki maçlara bakalımmm,,,,:8::8:

selam canim bizlerde bi degisiklik yok, :16: senin icinde hayirlisi olsun cnm, ara sira firsat bulursan yaz yine :34:

evet canlarım arada girmeye çalışıyorum hayırlısı olsun bakalım. olmadı bu defa da. üzülmüyorum yarın bakalım sağlık ocağına gidip hormon testini yaptırmaya çalıacağım. olursa bakalım.

fırsat bulursam yine girerim..öptüm hepinizi..:54:

evet canlarım arada girmeye çalışıyorum hayırlısı olsun bakalım. olmadı bu defa da. üzülmüyorum yarın bakalım sağlık ocağına gidip hormon testini yaptırmaya çalıacağım. olursa bakalım.

hadi bakalim canim, insallah hormon testin simdiden temiz cikar :16:

sağlık ocaklarında hormon testi yapılıyormu canım,,,hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşlh:9:

yaaa demi :9: bu benimde aklima takildiiii sanki yapilmiyor gibime geliyor ama :9:

nbr fıstıkk,,,,ne var ne yokkk
yaa ebru benim beyaz deri sandalyeme komşunun oğlu ellerindeki tükenmez kalem çiziklerini sürmüşş,,,
neyle silsen çıkar,seninde beyaz ya koltuklar sen bilirsin belkiii

nbr fıstıkk,,,,ne var ne yokkk
yaa ebru benim beyaz deri sandalyeme komşunun oğlu ellerindeki tükenmez kalem çiziklerini sürmüşş,,,
neyle silsen çıkar,seninde beyaz ya koltuklar sen bilirsin belkiii

iyyim cnm seni sormali :9:
canim benim beyaz ama deri degil :26:
arkadaslardan duydugum kadariyla kimisi biraz limon suyuyla lekeyi fircaliyor kimisi deterjanla kimiside alkolle cikariyor canim, sende bi dene istersen, insallah cikar :26:

Back