Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

demiii orta şekerlii diyeteyiz yaaaa

aynen cnm zaten hep orta sekerli icerim ama neskafeyi daha cok tercih ediyorum

evet cok zor. ama ALLAH baska dert vermesin, kocam dünyanin en muhtesem kocasi. sükrediyorum halime. onu beklemeye deger :)

burda herkes cocuk mu istiyor, bi ben mi varim cocuk istemeyen :))

ozaman ne mutlu sana cnm Rabbim cabucak kavustursun siziiiii
tek sen degilsin cnm semacimda bebis düsünmüyormus

bana cok cok uzak bi konu :) cok korkuyorum ben hamile kalmaktan.

[

estafuurullahhh:))saygı duymak lazım sonra istersin galibaaa

Ben aslında istemiyor değilim çok istiyorum bebekleri zaten çok severim ki kendi evladım olunca Düşününce bile içim nasıl oluyorBazı şeylerin oturması gerek bu yüzden yoksa hemen doğuracağım yani

aminn sende inş bir ana evvel vize sorunu biterde gönlünüz kavuşurrrrr

ay insallah saol tatlim.
kocis gelsin bi önce ona doyayim :86: sinra cocuk isterim belki

ama sanki cocuk olunca tüm hayatimdan vazgecicem diye geliyor,
özgürlügüm bitecek. ondan korkuyorum.
siz cok sanslisiniz benim gibi korkak degilsiniz

a
ozaman ne mutlu sana cnm Rabbim cabucak kavustursun siziiiii
tek sen degilsin cnm semacimda bebis düsünmüyormus

saol canim benim

Ben aslında istemiyor değilim çok istiyorum bebekleri zaten çok severim ki kendi evladım olunca Düşününce bile içim nasıl oluyorBazı şeylerin oturması gerek bu yüzden yoksa hemen doğuracağım yani

valla su an ki düsünceme göre bana kalsa ben hic cocuk yapmam herhalde, ama kocis istiyor 1-2 sene icinde

ben daha cok dogumdan korkuyorum :18: gerci artik onu bile görmüyo gözüm bebis istedikten sonra insan herseye katlaniyo demi melissss

ALLAH sizi en sagliklisindan en tatlisindan bebis nasip etsin kizlar

neyse ben kactim, görüsürüzzz iyi geceler

Tabii çocuksuz olduğun kadar rahat olamazsın elbet uykusuz geceler özgürlük kısıtlanıyor annelikte bu öyle değil mi Sabır gerektiren birşey

sende haklisin cnm, bende öyle düsünüyordum bazi seyler otursun evimize bi iyice yerleselim birbirimizi taniyalim diyodum ama sonra birden bire karar verdik amaaa cocuk olana kadarda herseyi hallettim bi cocuk kaldi o da olursa tam olucak

hadi bakalım o zaman

farketimm canımm sabırlısın gibime geliyorrrr taşlar oturur zamnlaakiiii bi bakmışız bebiş yoldaaa
eskiden bende öyle düşüyodumm her yere çoçuklamı gitcem yok aglarsa naparım ama olmayıca zonkkkkkkkkk anlıyor insan....rabim yoklugunu vermsin

Ben mi sabırlıyım nerden anladın sabırlı değilim malesef canım en sevmediğim huylardan birisibu senede geçsinde seneye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…