Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

burnumu kapatıp içiyorumm zaten ,sonrada arkasından hemen güzel bişi ağzıma atıyorum ,tadı ağzımda kalmasın diyeee,anlamıyorum öle yapınca tadını,iyi gidiyor çok şükürr

haa e iyi bariii böyle devam et bakalim insllh kan testinde etkisini görürüzz

mrb kızlar konu başlıgını gördüm geldim 26 yasındayım 5bucuk yıılık evliyiz bir kere tüp bebek denedik olmadı şimdi 2. basladık ama benm fsh değerim yüksek cıktı yumurta sayımda az ve normalde 7 8 gun süren adetim bukez 3,5 4 günde bitti cok kötüyüm ben erkenmi menopoza gireceğim umutlarm tükeniyo napıcam ben yaaa eşimede belli etmek istemiyorum sabah ben ağlyınca sordu neoldu diye bende söyledim durumu menopoza girersem hiç bebğimz olmıcak dedm oda benm içn sen önemlisn ben senn le cocuk içn evlenmedm dedi
belki iğneden dolayı bitmiştr diyo canım yaa kızlar neolur dua edn erken menopoz olmasn eger uzun süredr bekliyorsanız cocuk içn lütfen vakit kaybetmeyin zamn geri gelmiyo

merhaba hoşgeldin. okudum ve çok üzüldüm durumuna. İnş. erken menopoz değildir bende 26 yaşındayım yaşıtız. ama yine de daha gençsin inş. olur bebişin. umudunu kaybetme. Allah gönlüne göre versin. dualarımız seninle olacak bundan emin ol.

selam canlarımm ben geldimm
hastaneden geldik yeni, çekildim sonunda rahim filmini öncesinde korkudan ölüyodum nerdeyse ama çok şükür düşündüğüm gibi olmadı azcık bi ağrıyla kurtuldum, tüplerimde acıkmış bi sorun yok dedi doktor , şimdi biraz kanamam var dinleniyorum

hoşgeldin canım
hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun canım, bizde tüp bebek deniycez çok şükür benim herşeyim normal çıktı bizimki erkek faktörü, inşallah en kısa zamanda kavuşursun sağlığına ve bebişine

geçmiş olsun canım. İnş. dileğin gibi kavuşursun bebişine sağlıklı bi şekilde. sevindim herşeyin normal olduguna. dualarım seninle..

geçmiş olsun güllü,çok şükür atlattın,,,sonucun iyi olmasına çok sevindim canım,inşlhh her şey böle olumlu devam eder,bir anönce transfere başlarsınız...

hoşgeldin canım,,,inşlhhh erken menepoz değildir yaa,kafaya takma,rahat ol,stres yaparsan Allah korusun daha kötü olursun,,,rabbim tez vakitte versin inşlh bebişlerimizi,üzülme lütfen,
hem kaç ki değerlerin fsh ve lh kaç ?????:26:

soğol canım inş. Rabbim hepimize versn saglıklı hayırlı evlatlar ama psikoljm acayip bozuldu fsh 12.32 lh bakılmamış e2 31.98

geçmiş olsun güllü,çok şükür atlattın,,,sonucun iyi olmasına çok sevindim canım,inşlhh her şey böle olumlu devam eder,bir anönce transfere başlarsınız...

geçmiş olsun canım. İnş. dileğin gibi kavuşursun bebişine sağlıklı bi şekilde. sevindim herşeyin normal olduguna. dualarım seninle..

teşekkür ederim canlarım benimm
inşallah hepimiz kavuşucaz rabbim yardımcımız olsun

soğol canım inş. Rabbim hepimize versn saglıklı hayırlı evlatlar ama psikoljm acayip bozuldu fsh 12.32 lh bakılmamış e2 31.98

fsh yüksek çıkmış birazz
e2 de düşük çıkmışş,,,benimde e2 düşük ama 68 filan benimkii,,,
adetin kaçıncıncı gününde aç mı tok mu yaptırdın bu testi,,,
benimde hormonlar alt üst olmuşşş,napalım canım,
şuanda soğan suyu kürünü yapıyorum,
hayıt otunu öneriyor herkes hormon düzenleyici olarak,soğan suyu kürü bitince onu da deneyebilirim
sende araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…