Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

selam canim hosgeldinn
ya misafirlerim vardi 2 gündür temizlikti yemekti falan filan derkenn firsat bulamadim girmeye :97:
ama hep aklimdaydinizzz
durumlar bildigin gibi canim bi degisiklik yok ilaclara devammmmmmmm

geldim bende dışarı çıkmıştım markete kadar anam yandım heryerim terledi gelene kadar. daha şimdiden nasıl sıcak yazın ortasında ne yaparız bilmem. evet kadercim anneme gidiyom nasipse cuma sabah çıkacağım yola. kazasız belasız inş. varırım. özleyeceğim valla sizi.

bu sene cok sicak olcak diyorlar :97: simdiden böyleyse yazi düsünemiyorum bile :18:
bende sabah ekmek almaya giderken ter icinde kaldim yahu :97:

canim insallahhh sagsalim kazasiz belasiz varirsiniz Allaha emanet olunnn annenle bigüzel özlem gider bakim

selam canim hosgeldinn
ya misafirlerim vardi 2 gündür temizlikti yemekti falan filan derkenn firsat bulamadim girmeye :97:
ama hep aklimdaydinizzz
durumlar bildigin gibi canim bi degisiklik yok ilaclara devammmmmmmm

h.b. şekerim,ayy dünde ablam bendeydi,bende aslında giriyorum ama ,kimse olmayınca çıkıyorum,,
folik plus mı kullanıyodun ebru sende,bana da folic plus verdi,önceden folbial kullanıyodum,onu kullanma dedi,,,bundan güzde 3 kez tok karnına mı içiyoruz canımm

hoşgeldin kuzucumm,,,ay evet havalar şimdiden sıcak gidiyo,bakalım nolcaz yazın en sıcaklarında,,,
hele ramazanda
Allah yardım eder inşh,,
kazasız belasız git gel anacım,,,bizde seni özleyecezz,,inşlhh annenlere süpriz yaparsın hamiş olursann

yok canim ben folik fortel, bildigim kadariyla plus burda yok :44:
bide evet tok karna iciliyordu herhalde ama ben hep aksam yatmadan önce iciyorum 1 tane, yani doktorum bana 1 tane ic demisti

amin canım sağolasın. valla öyle özledim ki onları anlatamam. yine annemleri yakında gördüm ama yeğenimi ablamı kardeşlerimi çok özledim. hele yeğenimi..

arkadaşlar bana da folbial verdi doktor niye onu kullanma dedi ki. ben onu kullanıyorum :44:

ayyy inşallah ya valla oralardaa olacam işte regl zamanı. inş. size de sürpriz yaparım canlarım.

yok canim ben folik fortel, bildigim kadariyla plus burda yok :44:
bide evet tok karna iciliyordu herhalde ama ben hep aksam yatmadan önce iciyorum 1 tane, yani doktorum bana 1 tane ic demisti

ya o çok ağır dedi bana dr folbial için,onu kullanma dedi,folic plus içindeki kağıtta günde 3 kez yazıyoo,bende başlayayım ozaman,,,

bende yegenimi cok özledimmm tatlim benim yaa simdi bi kardeste geliyo onaa

ayyy inşallah ya valla oralardaa olacam işte regl zamanı. inş. size de sürpriz yaparım canlarım.

insallahhhhhhhhh

selam hoşgeldin

hosgeldinnn nasilsin

selam kizlar hosbuldukkk:79::79::79: ayy sabahtan beri hapsuruyorummm:2::2::2: bahar nezlesi olacam herhalde
bu arada bisey sormak istiyorum eger hamileysen acaba ilk aydan karninin genisledigini hissedermisin acaba bu ay kendimdi bi tuhaflik hissediyorumm gerci her ay bole hissedioyrummpsikolojikmi degilmi cozemedim ama sanki hamile gibiyimm ayy insallah oyledirr:44:

geçmiş olsun canım valla sormuşsun da hiçbir fikrim yok. inş. hamilesindir. hislerinde yanılmıyorsundur şekerim. bende çok merak ediyorum eğer hamile kalsak ilk belirtiler neler olur diye???? valla bilen varsa aydınlatsın bizi :44::44::44::44:

evet canım 13 haziranda adetim ,şimdi yumurtlama günlerime yaklaşıyorum,,,
yine gidicem aç karnına,,,bakalım soğan suyu etki etmişmiiii

insllh canim, ama bu sefer unutma kesin ac git

yaa sorma benimde var alerjim cok kötü oluyoo :95:

ayy insallahh canim yaaa, ya ilk aydan genislermi bilmiyorum ama herkezde farkli oluyordur kesin, kimisinin cok gec büyüyo karni kimisininde hemen ilk aylardan :26:
insallah hislerin dogru cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…