slm millettttttt,,,görüşmeyeli nasılsınız ??
güllü maşşalha halıları bitirmişin,hadi gözün aydın ,camlar kolay ya ,zoru gitmiş,,,
rahim filminde de Allah yardımcın olur inşlh,gelişmeleri yazarsın bizede
dilekçim ne güzel annene gidiyon haa,,,ohhhh biz bu sene memlekete gidemiyoruz,istanbuldayızz,,,
ebru nerelerdesin kkkız,hiç girmiyon nete,,,durumlar ne alemdee :83::82:
melisdeniz kuzucum,,,bi denk gelemiyoız senleee,,,:2:
soğan suyuna devam,çalışmalara devammmmmmmm,rastgeleeeee
slm millettttttt,,,görüşmeyeli nasılsınız ??
güllü maşşalha halıları bitirmişin,hadi gözün aydın ,camlar kolay ya ,zoru gitmiş,,,
rahim filminde de Allah yardımcın olur inşlh,gelişmeleri yazarsın bizede
dilekçim ne güzel annene gidiyon haa,,,ohhhh biz bu sene memlekete gidemiyoruz,istanbuldayızz,,,
ebru nerelerdesin kkkız,hiç girmiyon nete,,,durumlar ne alemdee :83::82:
melisdeniz kuzucum,,,bi denk gelemiyoız senleee,,,:2:
soğan suyuna devam,çalışmalara devammmmmmmm,rastgeleeeee
geldim bende dışarı çıkmıştım markete kadar anam yandım heryerim terledi gelene kadar.daha şimdiden nasıl sıcak yazın ortasında ne yaparız bilmem. evet kadercim anneme gidiyom nasipse cuma sabah çıkacağım yola. kazasız belasız inş. varırım. özleyeceğim valla sizi.
selam canim hosgeldinn
ya misafirlerim vardi 2 gündür temizlikti yemekti falan filan derkenn firsat bulamadim girmeye :97:
ama hep aklimdaydinizzz
durumlar bildigin gibi canim bi degisiklik yok ilaclara devammmmmmmm
geldim bende dışarı çıkmıştım markete kadar anam yandım heryerim terledi gelene kadar.daha şimdiden nasıl sıcak yazın ortasında ne yaparız bilmem. evet kadercim anneme gidiyom nasipse cuma sabah çıkacağım yola. kazasız belasız inş. varırım. özleyeceğim valla sizi.
h.b. şekerim,ayy dünde ablam bendeydi,bende aslında giriyorum ama ,kimse olmayınca çıkıyorum,,
folik plus mı kullanıyodun ebru sende,bana da folic plus verdi,önceden folbial kullanıyodum,onu kullanma dedi,,,bundan güzde 3 kez tok karnına mı içiyoruz canımm
bu sene cok sicak olcak diyorlar :97: simdiden böyleyse yazi düsünemiyorum bile :18:
bende sabah ekmek almaya giderken ter icinde kaldim yahu :97:
canim insallahhh sagsalim kazasiz belasiz varirsiniz Allaha emanet olunnn annenle bigüzel özlem gider bakim
h.b. şekerim,ayy dünde ablam bendeydi,bende aslında giriyorum ama ,kimse olmayınca çıkıyorum,,
folik plus mı kullanıyodun ebru sende,bana da folic plus verdi,önceden folbial kullanıyodum,onu kullanma dedi,,,bundan güzde 3 kez tok karnına mı içiyoruz canımm
hoşgeldin kuzucumm,,,ay evet havalar şimdiden sıcak gidiyo,bakalım nolcaz yazın en sıcaklarında,,,
hele ramazanda
Allah yardım eder inşh,,
kazasız belasız git gel anacım,,,bizde seni özleyecezz,,inşlhh annenlere süpriz yaparsın hamiş olursann
yok canim ben folik fortel, bildigim kadariyla plus burda yok :44:
bide evet tok karna iciliyordu herhalde ama ben hep aksam yatmadan önce iciyorum 1 tane, yani doktorum bana 1 tane ic demisti
amin canım sağolasın. valla öyle özledim ki onları anlatamam. yine annemleri yakında gördüm ama yeğenimi ablamı kardeşlerimi çok özledim. hele yeğenimi..
arkadaşlar bana da folbial verdi doktor niye onu kullanma dedi ki. ben onu kullanıyorum :44:
amin canım sağolasın. valla öyle özledim ki onları anlatamam. yine annemleri yakında gördüm ama yeğenimi ablamı kardeşlerimi çok özledim. hele yeğenimi..
arkadaşlar bana da folbial verdi doktor niye onu kullanma dedi ki. ben onu kullanıyorum :44:
ayyy inşallah ya valla oralardaa olacam işte regl zamanı. inş. size de sürpriz yaparım canlarım.
ya o çok ağır dedi bana dr folbial için,onu kullanma dedi,folic plus içindeki kağıtta günde 3 kez yazıyoo,bende başlayayım ozaman,,,
öyle yaziyosa 3 tane ic canim, bendede 1 tane yaziyo, kagittaki yazana uyalim biz
evet öle canım,,,,öle yapalımm
simdi senin adetin ne zaman canim, adetinin 3. günü gidicen doktora demi ???
selam hoşgeldin
hosgeldinnn nasilsin
selam kizlar hosbuldukkk:79::79::79: ayy sabahtan beri hapsuruyorummm:2::2::2: bahar nezlesi olacam herhalde
bu arada bisey sormak istiyorum eger hamileysen acaba ilk aydan karninin genisledigini hissedermisin acaba bu ay kendimdi bi tuhaflik hissediyorumm gerci her ay bole hissedioyrummpsikolojikmi degilmi cozemedim ama sanki hamile gibiyimm ayy insallah oyledirr:44:
evet canım 13 haziranda adetim ,şimdi yumurtlama günlerime yaklaşıyorum,,,
yine gidicem aç karnına,,,bakalım soğan suyu etki etmişmiiii
selam kizlar hosbuldukkk:79::79::79: ayy sabahtan beri hapsuruyorummm:2::2::2: bahar nezlesi olacam herhalde
bu arada bisey sormak istiyorum eger hamileysen acaba ilk aydan karninin genisledigini hissedermisin acaba bu ay kendimdi bi tuhaflik hissediyorumm gerci her ay bole hissedioyrummpsikolojikmi degilmi cozemedim ama sanki hamile gibiyimm ayy insallah oyledirr:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?