Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

:102::102::102::102:canlarim tel geldii ben kactim görüsürüz sonra ok mi, birazdan arkadasin nikahinada gidicem daha ya bugünüm bos gecmicek anlasilan :97:

öptüm siziiii :80::80::80:

firsat bulursan gir canim özletme kendiniiii
ok canım girmwyw çalışacağım. sizi özleyeceğim kesin ama

nerdeydi canım annen?

bursadalar canım.
:102::102::102::102:canlarim tel geldii ben kactim görüsürüz sonra ok mi, birazdan arkadasin nikahinada gidicem daha ya bugünüm bos gecmicek anlasilan :97:

öptüm siziiii :80::80::80:

tamam canım hadi sen işine bak. bizim yerimize de gez. öptüm bende

ii ne güzel işte değişiklik olur sanada..
havalarda gene soguk yaa offçok sıkıldım artık ya
aaa burda havalar çok güzel. sen nerdeydin ki unuttum valla kusura bakma. hatta burda uzun zamandır hava günlük güneşlik. yaz geldi yazlıkları bile çıkarttım kışlıkları kaldırdım

sinoptayım canım :26: eh karadeniz işte bi türlü belli olmuyoo sagı solu
ben yaz kış yazlıkları giydiğim için hiç kaldırmıyorum 2 dolap var biri yazlık biri kışlık o dertlerim yok allahtan:)

sinoptayım canım :26: eh karadeniz işte bi türlü belli olmuyoo sagı solu
ben yaz kış yazlıkları giydiğim için hiç kaldırmıyorum 2 dolap var biri yazlık biri kışlık o dertlerim yok allahtan:)

hıım tamam tamam şimdi hatırladım sinoptandın sen haklısın illa karadenizin havası yağışlı oluyo biraz gerçi batı karadeniz ama çok yağmur oluyo mu o tarafta. :44:

yaaa dimi bide o vardı ben onu unutmusum..geçen sene valla çok zordu..neyseki dirayetliyimdir öle çok ah vah yapmadım..allah kolaylık versin canım benımm

slm millettttttt,,,görüşmeyeli nasılsınız ??
güllü maşşalha halıları bitirmişin,hadi gözün aydın ,camlar kolay ya ,zoru gitmiş,,,
rahim filminde de Allah yardımcın olur inşlh,gelişmeleri yazarsın bizede
dilekçim ne güzel annene gidiyon haa,,,ohhhh biz bu sene memlekete gidemiyoruz,istanbuldayızz,,,
ebru nerelerdesin kkkız,hiç girmiyon nete,,,durumlar ne alemdee :83::82:
melisdeniz kuzucum,,,bi denk gelemiyoız senleee,,,:2:
soğan suyuna devam,çalışmalara devammmmmmmm,rastgeleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…