- 25 Nisan 2013
- 1.552
- 3.616
- 33
yok artıkkkkk!!!Bence sen adama karsi boş değilsinki aklina yaptiği her hareket takilmis
O zaman cedric olsun daha masum çocuksu :) ben 7 yaşındayken diye başlar hatırlarsınızYok canım okadar değildaha masum olan duygular
Bilmiyorum cedric nedir ana masumsa olsun kabulümdürO zaman cedric olsun daha masum çocuksu :) ben 7 yaşındayken diye başlar hatırlarsınız
abartıdan kastınız nedir. ben sadece fikrinizi sordumBana çok normal geldi. Yanlış bir şey dememiş ki adam 2 kere selam vermiş ayak üstü muhabbet işte. Etrafta birileri yokken söylemesi de millet yanlış anlamasın diyedir belki de adam dikkat bile etmedi biri var mı yok mu diye,denk geldi. Ama siz madem böyle bir şey sezdiniz o zaman bu ayaküstü muhabbetleri mümkün olduğunca kısa tutmanız yeterli olacaktır bence. Hatta fazla sıkılırsanız bu durumdan hm.. ,evet , anladım gibi kısa tepkiler verin o zaman bu ayaküstü muhabbetler de biter. Ama dediğim gibi bana ortada durum yokken abartıyorsunuz gibi geldi
kadinlar.hislernde yanlmaz cnm sen mesafeni koru heo ne bu lavbalilik cnm muhabbt yok bsey yok sacni byle yap sanane yani nyse cnm dedgm gbi uzak durkızlar hepinize merhaba. başımA gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. kendi ön yargımla mı davrnıyorum yoksa düşüncelerim doğru mu size danışmak istedim. ona göre tavrımı belirlemek adına.. bizim tam karşı komşumuz evli birisi bahsediceğim kişi. normalde sohbetimiz yok, yakınlığımız ve konuşmuşluğumuz yok ama 27 yıldır aynı mahallede oturuyoruz. neyse.. ben işe giderken bir keresinde günaydın. saçını hep böyle yap dedi. çok şaşırdım, komşu diye günaydın dedim geçtim sonraki günlerde. sonra yanında birileri varken günaydınlaşmamaya başladık. bugün ise. arkam dönüktü yolda annemi bekliyordum alışverişe gidecektik. bu geldi birileriyle konuştu sonra onlardan ayrılıp tam zıt yöne yürüyüp bana yine laf attı.. kapıdamı kaldın dedi. anne beklemece dedim. hmm ben de kaldın sandım vs diyip lafı uzatmak istedi. bu arada adamın eşi beni ve ablamı çok sever takdir eder. şimdi sizce bu adamın fikri zikri nedir kızlar.. benim düşündüğüm gibi hinlik peşinde midir yoksa masumca mıdır. bu arada aile yapısı mutaasıp. eşi kapalı, bense tam zıttı.. teşekkür ederim hepinizi öpüyorum.
Durumu abarttığını kastettim işte bunun başka anlamı olabilir mi? Üstelik tam cevabımı düzenledikten sonra gördüm bunu. Evet sadece fikrimi sordun ben de fikrimi söyledim zaten.abartıdan kastınız nedir. ben sadece fikrinizi sordum
Çizgi filim vardı bi zamanlar ya baya masum hemde :) He He aynen öyle valla en iyisi cedric olsun cedric candır :) bak bak sarı saçlı çocuk bakmışkende izle birazcık :))Bilmiyorum cedric nedir ana masumsa olsun kabulümdürama kavak yelleri olmaz dizinin son Sezonları malum iyice sapıtmışdı
Dur bakim netten neymiş senin dediğin
abarttığım konu nedir onu anlamadım. fikir beyan etmedim. bana sanki öylegibş geliyor dedim. burdaki çoğu bayan arkadaş da abartıyor o halde.Durumu abarttığını kastettim işte bunun başka anlamı olabilir mi? Üstelik tam cevabımı düzenledikten sonra gördüm bunu. Evet sadece fikrimi sordun ben de fikrimi söyledim zaten.
Bence çok gereksiz bir tepki veriyorsunuz ben de burdaki diğer bayanlar gibi fikrimi söyleyerek size yardımcı olmaya çalıştım. İlk mesajınızı okuyunca olabilir selam verebilir komşusu diye düşündüm. Ama yorumlarda verdiğiniz başka ayrıntıları okuyunca haklı olabileceğinizi düşünüp yorumumu düzenledim zaten.abarttığım konu nedir onu anlamadım. fikir beyan etmedim. bana sanki öylegibş geliyor dedim. burdaki çoğu bayan arkadaş da abartıyor o halde.
Saçlarını hep böyle yap demesi Şüphe uyandırıcıkızlar hepinize merhaba. başımA gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. kendi ön yargımla mı davrnıyorum yoksa düşüncelerim doğru mu size danışmak istedim. ona göre tavrımı belirlemek adına.. bizim tam karşı komşumuz evli birisi bahsediceğim kişi. normalde sohbetimiz yok, yakınlığımız ve konuşmuşluğumuz yok ama 27 yıldır aynı mahallede oturuyoruz. neyse.. ben işe giderken bir keresinde günaydın. saçını hep böyle yap dedi. çok şaşırdım, komşu diye günaydın dedim geçtim sonraki günlerde. sonra yanında birileri varken günaydınlaşmamaya başladık. bugün ise. arkam dönüktü yolda annemi bekliyordum alışverişe gidecektik. bu geldi birileriyle konuştu sonra onlardan ayrılıp tam zıt yöne yürüyüp bana yine laf attı.. kapıdamı kaldın dedi. anne beklemece dedim. hmm ben de kaldın sandım vs diyip lafı uzatmak istedi. bu arada adamın eşi beni ve ablamı çok sever takdir eder. şimdi sizce bu adamın fikri zikri nedir kızlar.. benim düşündüğüm gibi hinlik peşinde midir yoksa masumca mıdır. bu arada aile yapısı mutaasıp. eşi kapalı, bense tam zıttı.. teşekkür ederim hepinizi öpüyorum.
:)))) at kuyruğu şeklinde topladım sadece :)))) tipik işe gitme saçı :))))Peki saçlarını nasıl yapmıştin?Çok beğendiği için merak ettim
herkesle konuşur diyorsunuz. bu konuda farklı. 26 yıldır tek kelime etmediğimiz halde laf atması söz konsu.. aynı mahallede diye yıllarca konuşuyor olsak sorun yok elbetteBen yanlış anlaşılacak hiiiiç bişey görmedim yav. Belki adam evli barklı abi sıfatında biri olarak yanlış anlamayacağınızı düşünerek söyledi.
Benimde eşim kendi yaşıtı, büyüğü, küçüğü herkesle konuşur selamlaşır. Şimdi farkettimde acaba böyle düşünen birileri var mıdır?