evli komşum ve ben

Bana çok normal geldi. Yanlış bir şey dememiş ki adam 2 kere selam vermiş ayak üstü muhabbet işte. Etrafta birileri yokken söylemesi de millet yanlış anlamasın diyedir belki de adam dikkat bile etmedi biri var mı yok mu diye,denk geldi. Ama siz madem böyle bir şey sezdiniz o zaman bu ayaküstü muhabbetleri mümkün olduğunca kısa tutmanız yeterli olacaktır bence. Hatta fazla sıkılırsanız bu durumdan hm.. ,evet , anladım gibi kısa tepkiler verin o zaman bu ayaküstü muhabbetler de biter. Ama dediğim gibi bana ortada durum yokken abartıyorsunuz gibi geldi
Not: Yorumlarda aynı muhitte büyüdüğünüzü ve normalde hiç konuşmadığınızı okudum şimdi, ayrıca adamın karısı da kapalıymış. Abarttığın konusundan vazgeçtim. Öyle olabilir de olmayabilir de en iyisi muhabbeti kısa tutmak.

Son düzenleme:
O zaman cedric olsun daha masum çocuksu :) ben 7 yaşındayken diye başlar hatırlarsınız
Bilmiyorum cedric nedir ana masumsa olsun kabulümdürama kavak yelleri olmaz dizinin son Sezonları malum iyice sapıtmışdı

Dur bakim netten neymiş senin dediğin

abartıdan kastınız nedir. ben sadece fikrinizi sordum

kadinlar.hislernde yanlmaz cnm sen mesafeni koru heo ne bu lavbalilik cnm muhabbt yok bsey yok sacni byle yap sanane yani nyse cnm dedgm gbi uzak dur

Bilmiyorum cedric nedir ana masumsa olsun kabulümdürama kavak yelleri olmaz dizinin son Sezonları malum iyice sapıtmışdı

Dur bakim netten neymiş senin dediğin
Çizgi filim vardı bi zamanlar ya baya masum hemde :) He He aynen öyle valla en iyisi cedric olsun cedric candır :) bak bak sarı saçlı çocuk bakmışkende izle birazcık :))

hmm...
adamı görmeden net bişey denemez bu tür konularda.
belki çok masum belki de niyeti başka.
mesafeli durmakta fayda var

Durumu abarttığını kastettim işte bunun başka anlamı olabilir mi? Üstelik tam cevabımı düzenledikten sonra gördüm bunu. Evet sadece fikrimi sordun ben de fikrimi söyledim zaten.
abarttığım konu nedir onu anlamadım. fikir beyan etmedim. bana sanki öylegibş geliyor dedim. burdaki çoğu bayan arkadaş da abartıyor o halde.

abarttığım konu nedir onu anlamadım. fikir beyan etmedim. bana sanki öylegibş geliyor dedim. burdaki çoğu bayan arkadaş da abartıyor o halde.
Bence çok gereksiz bir tepki veriyorsunuz ben de burdaki diğer bayanlar gibi fikrimi söyleyerek size yardımcı olmaya çalıştım. İlk mesajınızı okuyunca olabilir selam verebilir komşusu diye düşündüm. Ama yorumlarda verdiğiniz başka ayrıntıları okuyunca haklı olabileceğinizi düşünüp yorumumu düzenledim zaten.

konu acan arkadasim bence uzatmaya gerk.yok fevri olmayin herkesin ayri ayri gorusu olur illaki herkes seni desteklicek.die bsey yok zaten bu basligi acyorsunz tum goruslere hazirlikli olmalisiniz.

Ben yanlış anlaşılacak hiiiiç bişey görmedim yav. Belki adam evli barklı abi sıfatında biri olarak yanlış anlamayacağınızı düşünerek söyledi.
Benimde eşim kendi yaşıtı, büyüğü, küçüğü herkesle konuşur selamlaşır. Şimdi farkettimde acaba böyle düşünen birileri var mıdır?

Saçlarını hep böyle yap demesi Şüphe uyandırıcı

bende saç muhabbetinden hiç hoşlanmadım
biraz bekleyin bakalım başka inciler gelecek mi komşunuzdan

Peki saçlarını nasıl yapmıştin? Çok beğendiği için merak ettim

herkesle konuşur diyorsunuz. bu konuda farklı. 26 yıldır tek kelime etmediğimiz halde laf atması söz konsu.. aynı mahallede diye yıllarca konuşuyor olsak sorun yok elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…