evli komşum ve ben

kızlar hepinize merhaba. başımA gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. kendi ön yargımla mı davrnıyorum yoksa düşüncelerim doğru mu size danışmak istedim. ona göre tavrımı belirlemek adına.. bizim tam karşı komşumuz evli birisi bahsediceğim kişi. normalde sohbetimiz yok, yakınlığımız ve konuşmuşluğumuz yok ama 27 yıldır aynı mahallede oturuyoruz. neyse.. ben işe giderken bir keresinde günaydın. saçını hep böyle yap dedi. çok şaşırdım, komşu diye günaydın dedim geçtim sonraki günlerde. sonra yanında birileri varken günaydınlaşmamaya başladık. bugün ise. arkam dönüktü yolda annemi bekliyordum alışverişe gidecektik. bu geldi birileriyle konuştu sonra onlardan ayrılıp tam zıt yöne yürüyüp bana yine laf attı.. kapıdamı kaldın dedi. anne beklemece dedim. hmm ben de kaldın sandım vs diyip lafı uzatmak istedi. bu arada adamın eşi beni ve ablamı çok sever takdir eder. şimdi sizce bu adamın fikri zikri nedir kızlar.. benim düşündüğüm gibi hinlik peşinde midir yoksa masumca mıdır. bu arada aile yapısı mutaasıp. eşi kapalı, bense tam zıttı.. teşekkür ederim hepinizi öpüyorum.

selam canım açıkçası ben eşimden ve abimden biliyorum yalnız gördüğü evli ya da bekar tanımadığı hiçbir bayana selam vermezler komşu bile olsa he belki bir muhabbetleri vardır öncesinde o zaman selamını verir ama söylediğin gibi mutasıp bir ailenin içinden gelmiş şimdiye kadar hiç konuşmadığı kıza saçın güzel olmuş diyecek kapıda mı kaldın diyecek o zaman kusura bakmada fikride zikri de ortada

Kadınların yetiştirdikleri zamane erkekler çok kalitesiz ve ahlak yoksunu , çoğunun mesleği de yok
Ben bi video izlemistim. Gencler sokakta kadin erkek yasli genc demedrn seni seviyotum diyip toplumun algisini olcuyodu. Herkes ask meselesine cevirdi. Drlikanli gelip bi adama seni seviyorum diyince adamin yuzu dustu bozuldu git kardesim isine dedi mesela. Halbuki insanlarin birbirini sevmesi cok guzel bisey. Artik kimseyle konusulmiycak mi bu bana asik diye mi dusunucek herkes. Toplum algisi ne kadar degismis yahu. Adam selam verse sapik damgasi yiyo. Kizin biri cocuga adres sorsa aha kesin bana yurudu deniliyo

Saçına yorum yapması tuhaf olmuş mesafe koy bence ama yine de yanlış bir şey düşünmemeye çalış.

Bence normal komsu iliskisinde günaydın da denir, nasilsin da denir yadirganicak bir durum yok. Saçı karistirmayaydi iyiydi

kızlar hepinize merhaba. başımA gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. kendi ön yargımla mı davrnıyorum yoksa düşüncelerim doğru mu size danışmak istedim. ona göre tavrımı belirlemek adına.. bizim tam karşı komşumuz evli birisi bahsediceğim kişi. normalde sohbetimiz yok, yakınlığımız ve konuşmuşluğumuz yok ama 27 yıldır aynı mahallede oturuyoruz. neyse.. ben işe giderken bir keresinde günaydın. saçını hep böyle yap dedi. çok şaşırdım, komşu diye günaydın dedim geçtim sonraki günlerde. sonra yanında birileri varken günaydınlaşmamaya başladık. bugün ise. arkam dönüktü yolda annemi bekliyordum alışverişe gidecektik. bu geldi birileriyle konuştu sonra onlardan ayrılıp tam zıt yöne yürüyüp bana yine laf attı.. kapıdamı kaldın dedi. anne beklemece dedim. hmm ben de kaldın sandım vs diyip lafı uzatmak istedi. bu arada adamın eşi beni ve ablamı çok sever takdir eder. şimdi sizce bu adamın fikri zikri nedir kızlar.. benim düşündüğüm gibi hinlik peşinde midir yoksa masumca mıdır. bu arada aile yapısı mutaasıp. eşi kapalı, bense tam zıttı.. teşekkür ederim hepinizi öpüyorum.
kadınlar olarak son senelerde olanlardan o kadar çok etkilendik ki her şeyin altında bir şey arıyoruz kendimizi korumak adına. ben de yolda yürürken heran biri beni arabaya atıp kaçıracak gibi hissediyorum. babamıza abimize bile güvenemicez yakında.bence kestirip at niyeti bilinmez.

25 senedir aynı mahallede oturuyorum evlendim eşim bizim mahalleden :KK51:mahalleden olan kız erkek herkesi tanırım slm veririm ilk aşklarımız ilk kavgalarımız mahallede olmuştur :KK45:ergenken beni çok seven bi çocuk vardı aynı mahalleden şimdi oda evli hatta eşimin arkadaşı,hanımıyla konuşuyorum,annesi,babasıyla,kendisiyle,çocuklarımız aynı okuldalar :KK51:eşimi seven bi kız vardı oda halamın oğlu ile evlendi çocuğu var karma Karışık olduk:KK56:anlamadığım 27 sene aynı yerde otur slm verme çok ilgin bunun mutasıplıkla alakası yok :KK43:çok saçma

Bence kötü bi niyeti yokdur adamın saçınızı karıştırmasa iyidi tabi.
Sizinki de kavak yellerine dönmüş :)

Bence sen mesafeli dur, aynı anda asansöre binme, dertsiz başına dert alma derim. Bir anda niye bu değişiklik?

Merhaba iyi Akşamlar vs givi selamlamaları söylesene neyse... Uzak durmakta fayda var.

Bana biraz tuhaf geldi adamin esi kapaliyken senin sacina iltifat etmesi yani ne biliyim cok dinine bagli erkekler genelde saci acik bi kadin gorduklerinde baslarini egerler bence sen biraz mesafeli dur soguk davran.

Eşi kapalı olan bir adamın komşu kızına saçın güzel olmuş hep böyle yap demesi asla normal değil. Beğeniyorsa kendi karısını da öyle gezdirsin. Sinirlendim şimdi, muhatap olmamaya çalış bence.

X