evli komşum ve ben

kesinlikle öyle, bizim ülkede önce annelerden başlamalı değişim. bir kadın ki giydiğinden utanıyorsa, laf atılarak yoldan başı önde yürüyorsa, erkek karşısında hep ezikse, cinsel anlamda bir değeri yoksa, kadın olarak bir değeri yoksa, abisinden şiddet, babasından taciz, amcasından tecavüz görüyorsa kusura bakmayın da yerim sizin medeniyetinizi..

hayır, 6-7 yıl olmuştur. 2 çocuğu var

oğlu 10 yaşındaysa. bunlar evleneli 6-7 yıl olamaz değil mi?
daha uzun süreli evliler o zaman.

Saç mevzusunu anlamadım ama başka da pek detay yok
Gerisi normal komşu muhabbeti gibi

Anlamadığınız nedir??
Yani küçük kız çocuklarına denir de saçın ne cici vs.
Eşi de seni ve ablanı çok sever güvenirmiş ya
Küçük kız kardeş gibi mi gördü adam da saçına laf söyledi yoksa kötü anlamda mı bunu sen daha iyi anlarsın ben bi satırda görmeden anlamadım

Z Yaşlarımız arasında fark yok çok fazla. Söyleme şekli çocuğa der gibi değildi, saçın çok güzel olmuş hep böyle yap dedi

Bence bişey yok yani konuşmak istese o kadar zaman bir bahane bulur konuşurdu kapı komşunuz yani ne yaşayabilir sizinle? mesafenizi korursunuz olur biter.

bak sana şunu diyeyim: mutaassıp olmakla, olmamakla ilgi kurma bu gibi durumlarda. ..

kadın hissi.. doğru anlamış olabilirsin. bilemiyorum şimdi, daha gözlemlemek lazım.neyse sen mesafeyi koy .

Bir gariplik var uzak dur bence hiç sevmem durup dururken neden konussun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…