evli komşum ve ben

:)))) at kuyruğu şeklinde topladım sadece :)))) tipik işe gitme saçı :))))
Ozaman laf olsun ,konuşmak olsun diye konusmus.özel bi beğeni durumu yok yani.belkide sonradan sacmaladigini dusunmustur.bikere daha olursa art niyet düşünün bence suan bişey yokk

bir de yanında eşi, kardeşi, annem varken asla yüzüme bakmıyor ve konuşmuyor. her sabah karşılaşıyoruz yanında birileri varsa günaydn asla demez. tekse günaydıııın der ve gülümser

Esiyle diyalogunuz varmı?varsa söyle deyin na x abi at kuyruğu seviyor heralde geçen banada dedi saçın güzel olmuş diye kapıda kaldım falan zanneti de ilgilendi sağolsun de.karisi icabına bakar onunn

Esiyle diyalogunuz varmı?varsa söyle deyin na x abi at kuyruğu seviyor heralde geçen banada dedi saçın güzel olmuş diye kapıda kaldım falan zanneti de ilgilendi sağolsun de.karisi icabına bakar onunn
ahahaha ortalık yanar mahalle yanar içinde ben de varım :))))

eşi çok takdir eder beni anneme övmüş epey ama sadece merhabamız var kendisi ile de..

Altını çizdiğim kısma dikkat edin Ttyche ve yorumumu ona göre okuyun.

KOMŞUNUZ SU KATILMAMIŞ BİR ZAMPARA! (Olasılık yüzde 99.9)

Uzak durun bu şahıstan! Denk gelmemeye çalışın.

O varken onu görmezden gelin veya görmemiş gibi yapın.

Selam verirse, sadece selamını alın ve ayrıca konuşmayın.

Muhabbet açarsa muhabeti ne yapıp edip kapatın.

SONRA BENİ HATIRLAR VE DUA EDERSİNİZ BELKİ.

Hayatımız olağanüstü tehlikelere her zaman açıktır.

Ve tehlikeler çoğu zaman bize usulca yaklaşır.

Deneyimler bana bunu öğretti.

Bu adam HER GEÇEN GÜN SİZİNLE DAHA FAZLA YAKINLAŞMAYA ÇALIŞIYOR kendince.

BU TİPLERİ ÇOK İYİ BİLİRİM.

Başıma az bela olmadılar.

kesinlikle katılıyorum..

ben de şüphelenmiştim, emin olmamıştım ama sanırım haklı düşünmüşüm.

ah erkekler!!

Maalesef ki günümüzde kimseden masumhane slm bekleyemiyoruz.Etraf kötü niyetli erkeklerle(insanlarla)dolu.Siz tedbiri elden bırakmayın uzak durun derim.Kimse yokken sizinle konuşmaya çalışması olayı işkillendirir

Demek eşi varken ya da senin yanında biri varken selam vermiyor!!!

vay ş..siz diyesim geldi..

bir de saçını böyle yap ne demek ya. sana mı soracağım diyemedin mi?

bir daha ne selam verin ne selamını alın. gülümseyerek de olsa günaydın,merhaba demeyin.
bu zamana dek komşuluk yapacağı aklına gelmemiş de bundan sonra mı gelmiş.

aynen öyle.. kimse yokken konuşmaması işkillendirdi benimde. bugün yine aynısını yaptı. hayırdır işten mi dedi. yine tekti. ki bu adamın yeni bebeği oldu. bir de oğlu var 10 yaşında insan biraz utanır ama nerde

Ya bi dusundum de sahsen bana niye yapmiyo kimse bunu ya da yapsa yuz bulamaz bi daha yapamaz. Bi de boyle dusunun tamam birincide sizin sucunuz yok ama israr varsa yeterli tepki gosteremediniz demekki biraz sert ciksaniz inanin yaklasamaz

Ya bi dusundum de sahsen bana niye yapmiyo kimse bunu ya da yapsa yuz bulamaz bi daha yapamaz. Bi de boyle dusunun tamam birincide sizin sucunuz yok ama israr varsa yeterli tepki gosteremediniz demekki biraz sert ciksaniz inanin yaklasamaz
hayattaki erkek tipleri farklıdır. her erkek karşısındaki kadın yüz veriyor diye bulaşmaz. bunu bari biz kadınlar demeyelim, sanki bilmiyormuş gibi. başınıza öyle bir şey gelir ki laf edemezsiniz. aynı mahalledeyiz diyorum, nasıl bi tavır takınabilirm, babam duysa kulağına gitse o adamı yaşatır mı.. kadın yüz vermese erkek yapmaz zihniyetini kınıyorum.

Ben kadin yuz veriyo zihniyetinde deilim ilk olayda sizlik bsey yok dedim dikkatli okuyun ama rahatsiz olan tepki verir belli eder soguk davranir sert cikar ne bilim guya rahatszsnz buraya konu actgniza gore yani. Bunu o sahsa da belli etseniz bisey yapamaz diyorum. Az cok hepimizin cevresinde var bu tipler ve emin olun annem babam duyarsa ne olur mantigimizdan besleniyolar. Ne olursa olur taviz vermeyin diyorum ben

o eşinin saçına baksın.... yüz verme erkekler gevşek bu devirde... Bizimde bir komşu amcamız vardı eni konu amca annemin çocukluk arkadaşı... ne zaman karşılaşsak lafa tutardı... bir gün benle yürümeye kalktı ve bana dediki enginar cinsel gücü arttırıyormuş... daha o zaman liseye gidiyorum gözlerim yerinden pörtledi ben bakkala gidicem deyip ilk bakkala dalmıştım :) yaşa başa da hürmeten erkeğe saygı duymam ellerine fırsat geçseee hımmmm......

Hayır buna medeniyet deniyor..size henüz uğramamış sanırım!!!

ailesi epey kapalıolduğu için konuşmadan büyüdük. ters anlaşılırdı n mahallebaskısı malum. hayatım boyunca gülümsemedim bile, günaydın demedim, selam vermedim. ondan garip geldi zaten :)

Komşuya gülümsemeyip selam vermemeyi marifet gibi anlatan ortadoğu kadını :) Allahım ben niye bunlarla aynı yerde doğdum

ortadoğu ile uzak yakın alakam yok bu bir. insanları kategorize etmeyi bırakın artık ayrıca, ortadoğu avrupa diyerekbu iki. üçüncüsü ise, biz medeniyeti yitirdik evet. tecavüze uğradığımızda, şort giyince hayvan gibi bakışlardan iğrenince, etimiz satılmaya kalkılınca. evet yitirdik, siz yitirmediyseniz farklı bi dünyadasınız ya da erkeklere gereğinden fazla güveniyorsunuz. kusura bkmayın ama bu devirde kızına tecavüz eden babalar var. siz şirinler dünyasındasınız kanımca, size iyi şirinlemeler bayanlar..

Ben size katiliyorum, gulumsemek, selam vermek taciz , tecavuze tesvik memleketimizde.

Yurdum erkeginin cogu sapik, beyni belden asagisinda. Bu herife selam verirsem 100 yil boyunca benimle ilgili fantazi uretir. Hic gerek yok bir de sapiklara cesaret vermeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…