Ozaman laf olsun ,konuşmak olsun diye konusmus.özel bi beğeni durumu yok yani.belkide sonradan sacmaladigini dusunmustur.bikere daha olursa art niyet düşünün bence suan bişey yokk:)))) at kuyruğu şeklinde topladım sadece :)))) tipik işe gitme saçı :))))
ahahaha ortalık yanar mahalle yanar içinde ben de varım :))))Esiyle diyalogunuz varmı?varsa söyle deyinna x abi at kuyruğu seviyor heralde geçen banada dedi saçın güzel olmuş diye kapıda kaldım falan zanneti de ilgilendi sağolsun de.karisi icabına bakar onunn
kızlar hepinize merhaba. başımA gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. kendi ön yargımla mı davrnıyorum yoksa düşüncelerim doğru mu size danışmak istedim. ona göre tavrımı belirlemek adına.. bizim tam karşı komşumuz evli birisi bahsediceğim kişi. normalde sohbetimiz yok, yakınlığımız ve konuşmuşluğumuz yok ama 27 yıldır aynı mahallede oturuyoruz. neyse.. ben işe giderken bir keresinde günaydın. saçını hep böyle yap dedi. çok şaşırdım, komşu diye günaydın dedim geçtim sonraki günlerde. sonra yanında birileri varken günaydınlaşmamaya başladık. bugün ise. arkam dönüktü yolda annemi bekliyordum alışverişe gidecektik. bu geldi birileriyle konuştu sonra onlardan ayrılıp tam zıt yöne yürüyüp bana yine laf attı.. kapıdamı kaldın dedi. anne beklemece dedim. hmm ben de kaldın sandım vs diyip lafı uzatmak istedi. bu arada adamın eşi beni ve ablamı çok sever takdir eder. şimdi sizce bu adamın fikri zikri nedir kızlar.. benim düşündüğüm gibi hinlik peşinde midir yoksa masumca mıdır. bu arada aile yapısı mutaasıp. eşi kapalı, bense tam zıttı.. teşekkür ederim hepinizi öpüyorum.
hayattaki erkek tipleri farklıdır. her erkek karşısındaki kadın yüz veriyor diye bulaşmaz. bunu bari biz kadınlar demeyelim, sanki bilmiyormuş gibi. başınıza öyle bir şey gelir ki laf edemezsiniz. aynı mahalledeyiz diyorum, nasıl bi tavır takınabilirm, babam duysa kulağına gitse o adamı yaşatır mı.. kadın yüz vermese erkek yapmaz zihniyetini kınıyorum.Ya bi dusundum de sahsen bana niye yapmiyo kimse bunu ya da yapsa yuz bulamaz bi daha yapamaz. Bi de boyle dusunun tamam birincide sizin sucunuz yok ama israr varsa yeterli tepki gosteremediniz demekki biraz sert ciksaniz inanin yaklasamaz
kızlar hepinize merhaba. başımA gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. kendi ön yargımla mı davrnıyorum yoksa düşüncelerim doğru mu size danışmak istedim. ona göre tavrımı belirlemek adına.. bizim tam karşı komşumuz evli birisi bahsediceğim kişi. normalde sohbetimiz yok, yakınlığımız ve konuşmuşluğumuz yok ama 27 yıldır aynı mahallede oturuyoruz. neyse.. ben işe giderken bir keresinde günaydın. saçını hep böyle yap dedi. çok şaşırdım, komşu diye günaydın dedim geçtim sonraki günlerde. sonra yanında birileri varken günaydınlaşmamaya başladık. bugün ise. arkam dönüktü yolda annemi bekliyordum alışverişe gidecektik. bu geldi birileriyle konuştu sonra onlardan ayrılıp tam zıt yöne yürüyüp bana yine laf attı.. kapıdamı kaldın dedi. anne beklemece dedim. hmm ben de kaldın sandım vs diyip lafı uzatmak istedi. bu arada adamın eşi beni ve ablamı çok sever takdir eder. şimdi sizce bu adamın fikri zikri nedir kızlar.. benim düşündüğüm gibi hinlik peşinde midir yoksa masumca mıdır. bu arada aile yapısı mutaasıp. eşi kapalı, bense tam zıttı.. teşekkür ederim hepinizi öpüyorum.
ailesi epey kapalıolduğu için konuşmadan büyüdük. ters anlaşılırdı n mahallebaskısı malum. hayatım boyunca gülümsemedim bile, günaydın demedim, selam vermedim. ondan garip geldi zaten :)
ortadoğu ile uzak yakın alakam yok bu bir. insanları kategorize etmeyi bırakın artık ayrıca, ortadoğu avrupa diyerekbu iki. üçüncüsü ise, biz medeniyeti yitirdik evet. tecavüze uğradığımızda, şort giyince hayvan gibi bakışlardan iğrenince, etimiz satılmaya kalkılınca. evet yitirdik, siz yitirmediyseniz farklı bi dünyadasınız ya da erkeklere gereğinden fazla güveniyorsunuz. kusura bkmayın ama bu devirde kızına tecavüz eden babalar var. siz şirinler dünyasındasınız kanımca, size iyi şirinlemeler bayanlar..