Evli Kadınlardan Yorum Bekliyorum Özellikle

Herkes lütfen herşeyi paylaşmasın.

Yapan değilde böyle bir durumda boşanmak isteyen ya da benzeri tepki koyanı soruyorum. Açıkçası arkadaşım sadece kocasından boşanmak değil bu fantaziyi kabul eden kadından da intikam almak istiyor.

bu kadar maceraya ne gerek var.
boşansın direk olsun bitsin.
dedektifçilik oynamak istiyor arkadaşınızın canı galiba.

Ben bunun teklif edilebilmesine şaşırıyorum. Sinirle camı çerçeveyi indirirsin, ağzını burnunu kırarsın, yedi düvele rezil edersin ama kabul etmezsin. İkisi gayet uygun birbirine bence. Sizin yapacağınız bir şey yok.

Aldatmalarda kadına dava açılması diye bişey var mo bu konuda bilginiz var mı?

Ben var diye biliyorum ama?

Direkt koşa koşa adliyeye giderdim boşanma dilekçesini vermeye.Bu ne ya onu bunu düşünen yarın sizede göz diker aman dikkat edin yani.İğrençlik, sapkınlık bu yani

Yapan değilde böyle bir durumda boşanmak isteyen ya da benzeri tepki koyanı soruyorum. Açıkçası arkadaşım sadece kocasından boşanmak değil bu fantaziyi kabul eden kadından da intikam almak istiyor.

kadının fantezi dünyasını mı mahkemeye verecek?
kadın mı nikahlı arkadaşınızla ne sorumluluğu var?
velev ki kadın kabul etmedi adamın fikri zikri ortada ne değişir?

Allahim evlerden irak..
Ya bu insanlarin cidden ar damari catlamis.
Allahim saptirma azdirma, iyyy icim kalkti resmen.
Pislik herif.

Arkadaşımın aile ve yetişme tarzı kesinlikle bunu kaldırmaz. Boşanır yine de yaşamaz. Sadece tek çekindiği banvası çok sıcak bakmamıştı evliliğe (alkol çok alıyor gece geç geliyor diye) ondan çekiniyor. Bide evlendikten sonra çok üzüldü. Hani boşanma olayını
Çok saçma
Kadından ona ne ?
Ne demek kadından ona ne? Evli bir erkekle birlikte olmayı kabul etmiş? Davasında haklı buluyorum kendisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…