Herkes lütfen herşeyi paylaşmasın.Gençlik heyecanıyla komünizmi savunduğum yıllarda herkes bana ahlaksız dinsiz imansız senden bi halt olmaz diyordu. Halbuki tek söylediğim herkes her şeyi paylaşsın,herkes eşit ve adil olsun'du...
Lakin orada bile paylaşmanın bir sınırı vardı...
Yârin yanağından gayrı her şey'di,kastettiğimiz.
Değerler mi ekşidi ,ekşi şeyleri mi değer edindi bu toplum anlamıyorum.
Tek diyeceğim
Yapan değilde böyle bir durumda boşanmak isteyen ya da benzeri tepki koyanı soruyorum. Açıkçası arkadaşım sadece kocasından boşanmak değil bu fantaziyi kabul eden kadından da intikam almak istiyor.burda yapan varsa bile biz yapıyoruz eşimle diyecek hali yok heralde tahmininizden fazla var bu çiftlerden
Arkadaşının eşi yol yapıyor daha sonra 3.kişiyi erkeğe çevirmek isticektir. Karısının başka erkekle seviştiğini görme fantazisi diye birşey var
Hep tatminsizlikten Allah şaşırtmasın ne diyelim
O zaman şöyle konuşmaya devam edeyim fikir asıl burda başlıyor.
Şimdi bunu duyar duymaz ben şey dedim eğer böyle bir teklif yaptıysa aklında biri vardır hatta belki konuşmuştur bile.
Bunun üzerine dün akşam telefonunu kurcalayıp whatsapp geçmişini çekmiş. Adam o bahsettiğim dul bayana fantazi dolu cümleler yazmış. Ama kadın ilk yazmamış sonra iki gün sonra normal işle ilgili bişey sormuş.
Şimdi arkadaşım diyecek ki sen kimle ne istiyorsan yaşa ama ben bunu görmeye hazır değilim. Eğer eşi kabul ederse muhtemelen gidecektir. Bunu fotograflayıp ayrılırken kocasına ve aynı zamanda kadına da maddi manevi dava açmak istiyor.
Adam bildiğin grup sex istiyor.Yani kullandığı organ kesinlikle beyni değil.O yüzden fikrine değil zikrine bakHanımefendi adamın 3. Şahıs konusundaki fikirlerini yazmıştım başta.
Aldatmalarda kadına dava açılması diye bişey var mo bu konuda bilginiz var mı?O zaman şöyle konuşmaya devam edeyim fikir asıl burda başlıyor.
Şimdi bunu duyar duymaz ben şey dedim eğer böyle bir teklif yaptıysa aklında biri vardır hatta belki konuşmuştur bile.
Bunun üzerine dün akşam telefonunu kurcalayıp whatsapp geçmişini çekmiş. Adam o bahsettiğim dul bayana fantazi dolu cümleler yazmış. Ama kadın ilk yazmamış sonra iki gün sonra normal işle ilgili bişey sormuş.
Şimdi arkadaşım diyecek ki sen kimle ne istiyorsan yaşa ama ben bunu görmeye hazır değilim. Eğer eşi kabul ederse muhtemelen gidecektir. Bunu fotograflayıp ayrılırken kocasına ve aynı zamanda kadına da maddi manevi dava açmak istiyor.
Herkes lütfen herşeyi paylaşmasın.
Yapan değilde böyle bir durumda boşanmak isteyen ya da benzeri tepki koyanı soruyorum. Açıkçası arkadaşım sadece kocasından boşanmak değil bu fantaziyi kabul eden kadından da intikam almak istiyor.
Bana daha cok cevir kazı yanmasin diyorsunuz gibi geldi...Yapan değilde böyle bir durumda boşanmak isteyen ya da benzeri tepki koyanı soruyorum. Açıkçası arkadaşım sadece kocasından boşanmak değil bu fantaziyi kabul eden kadından da intikam almak istiyor.
Nedense ciddiyetinize inanmıyorumAldatmalarda kadına dava açılması diye bişey var mo bu konuda bilginiz var mı?
Ben var diye biliyorum ama?
Çok saçmaYapan değilde böyle bir durumda boşanmak isteyen ya da benzeri tepki koyanı soruyorum. Açıkçası arkadaşım sadece kocasından boşanmak değil bu fantaziyi kabul eden kadından da intikam almak istiyor.
Merhaba Arkadaşlar...
Bir konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorun.
Çok samimi bir arkadaşım var 6yıldır da evli. Herşeyimizi paylaşırız çokta rahat konuşuruz açıkçası.
Hani kocasıyla olan problemleri de rahatlıkla anlatır. (Kocasını çocukluktan tanırım fakat çok samimi değiliz hani denk geldikçe hal hatır sorma) Bu arada anlamışsınızdır ilişkinin geçmişi evlilikten daha fazla. Neyse konuşurken kocasına yetememekten ve düşkünlüğünden yakınırdı bazen (açıkçası bu en basit sorunu diye pek üzerinde durmazdık)
En son konuşmamızda üç kişi yaşamak istiyor muhabbeti yaptı (bu arada kardeş gibiyiz ondan bu rahatlık) ve bu olayı birini bulalım bizim eve gelsin yiyelim içelim sonra salonda başlayıp yatak odasına gidelim şeklinde yapmış. Arkadaşım da kabul etmiş. (Ama o an sinirden)
Sonra ben bu konuyu başka bir erkek arkadaşımla konuştum nasıl bir teklif bu gibisinden. O da bizim yadırgadıgımızı fakat çoğu insanın bu tarz fantazileri oldugunu söyledi.
Garipsedim açıkçası hani fantazi dünyası olabilir fakat artık çiftler evli bekar olsalar neyse. Ya merak ettiğimiz iki konu var.
1) Arkadaşım gibi teklif alan var mı?
2)Tepkisini nasıl koydu?
Ben verdiğim akılı yazacağım yorumlarınızdan sonra. Benimde hatam olabilir yorumda açıkçası onu da yorumlamanızı isteyeceğim. Zaman ayırdıgınız için teşekkürler.
Arkadaşımın aile ve yetişme tarzı kesinlikle bunu kaldırmaz. Boşanır yine de yaşamaz. Sadece tek çekindiği banvası çok sıcak bakmamıştı evliliğe (alkol çok alıyor gece geç geliyor diye) ondan çekiniyor. Bide evlendikten sonra çok üzüldü. Hani boşanma olayınıBen bunun teklif edilebilmesine şaşırıyorum. Sinirle camı çerçeveyi indirirsin, ağzını burnunu kırarsın, yedi düvele rezil edersin ama kabul etmezsin. İkisi gayet uygun birbirine bence. Sizin yapacağınız bir şey yok.
Ne demek kadından ona ne? Evli bir erkekle birlikte olmayı kabul etmiş? Davasında haklı buluyorum kendisini.Çok saçma
Kadından ona ne ?