Evli Kadınlardan Yorum Bekliyorum Özellikle

Merak ettim bnde okuyum bi.

Allahim evlerden irak..
Ya bu insanlarin cidden ar damari catlamis.
Allahim saptirma azdirma, iyyy icim kalkti resmen.
Pislik herif.
3. Cümleye Amin.
Ben evli değilim

kadın mı nikahlı arkadaşınızla?

Yok arkadaşım yaşamak değil boşanmak istiyor zaten. Yazdım devamını. Birde 3. Kişi adamın iş yerinden dul biri.

Eski konusu kapanmış karıştırmayacakmışız
Hanımefendi rica etti ben yorum yaptığımda

Kadinin davasi kadinla degil ahlaksiz kocasiyla olmali sizde nedense cok sogukkanlisiniz ve normalmis gibi anlatiyorsunuz,cok ilginç...
2 günlük olay bu sogukkanlı değilim. Sadece bu olaydan sonra ablamla konuştum aman o eskidendi kimin kiminle ilişkisi var neler duyuyorum tarzı cümleler kullandı. Şaşırdım cidden ve bir kez daha evlilikten sogudum.

Böyle bi konuya nasıl giriliyor ya? Oturup survivor izlerken ben üçüncü istiyorum mu diyo? Burda başlar yatak odasından çıkarız aşamasına gelene kadar nasıl kan dökülmüyo? Nerden geliyo bu rahatlık? Karşıdan o ışığı almadan adamın bitarafı yemez diye düşünüyorum bi yandan. Bi yandan diyelim ki bi cesaret testesteron hormonuna sığındı söyledi. Onun o beyninin pekmezi nasıl akıtılmıyor? Neresinden baksam soru işaretleri

Sadakat yemini eden kocası
Kadın daha kabul bile etmemiş birşey yaşanmamış kocasına öfkesini başkalarından çıkarmasın
Adam sapık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…