Evli Kadınlardan Yorum Bekliyorum Özellikle

arkadaşının eşi pek akıllıymış.
3.kişi neden kadın olsunmuş?

Olmaması iyi mi kötü mü bilemedim. Yani düşündüm de benim son erkek arkadaşım ordan katil olur çıkardı kaldi ki eş daha farklı bir boyut.

Eşime eve geldiğimizde bahsettim...
Nasıl yaaa diyor?:)))
Şaka yapıyorum sandı:)))

Sanırım 3. Kişi sizi düşünüyorlar siz ne tepki verdiniz?
Saçmalamayın lütfen açıkladım hepsini...
Arkadaşım böyle birşeyi kabul etmiyor sinirden öyle demiş.

Böyle bir konuyu size açacak kadar ileri gidilmişse devamı öyledir diye düşünüyorum kimse kolay kolay boşanmayı düşünmediği sapık kocasının bu ahlaksız teklifini ne dostuna ne de başkasına anlatsın.Size anlattıktan sonra kocası sizi gördüğünde siz rahatsız olursunuz(adamın aklından siz geçersiniz)

Allahım bu ne sapkinliktir be ne rezalettir bu ne ahlaksizliktir sen ıslah eyle yarabbim
Ilk etapta nasıl olurda arkadaşınız tamam diyip sonra yan ciziyo bu isin sakasimi olur yahu
Bu ara moda galib yurdisinda çok fazla yapılıyormuş ve Turkiyede yaygınlaşmaya baslamis swinger mi her ne zıkkımsa

herseyi gectim de o arkadasin olacak kadının kocası yakindir sana goz dikmesi vak olmaz deme boyle igrenc mide bulandirici birseyi dusunen sana da rahatlikla goz diker demedi deme

boyle seyleri normallestirmeyelim bunun sapiklik oldugunu mide bulandirici oldugunu bilelim
kimse boyle bir teklif icin bizden yüz bulamaz zaten biz insaniz hayvan degiliz duygularimiz var

He bizde hep bu muhabbetleri yaparız zaten şakamısınız acaba

O zaman şöyle konuşmaya devam edeyim fikir asıl burda başlıyor.

Şimdi bunu duyar duymaz ben şey dedim eğer böyle bir teklif yaptıysa aklında biri vardır hatta belki konuşmuştur bile.
Bunun üzerine dün akşam telefonunu kurcalayıp whatsapp geçmişini çekmiş. Adam o bahsettiğim dul bayana fantazi dolu cümleler yazmış. Ama kadın ilk yazmamış sonra iki gün sonra normal işle ilgili bişey sormuş.
Şimdi arkadaşım diyecek ki sen kimle ne istiyorsan yaşa ama ben bunu görmeye hazır değilim. Eğer eşi kabul ederse muhtemelen gidecektir. Bunu fotograflayıp ayrılırken kocasına ve aynı zamanda kadına da maddi manevi dava açmak istiyor.

Gençlik heyecanıyla komünizmi savunduğum yıllarda herkes bana ahlaksız dinsiz imansız senden bi halt olmaz diyordu. Halbuki tek söylediğim herkes her şeyi paylaşsın,herkes eşit ve adil olsun'du...
Lakin orada bile paylaşmanın bir sınırı vardı...
Yârin yanağından gayrı her şey'di,kastettiğimiz.
Değerler mi ekşidi ,ekşi şeyleri mi değer edindi bu toplum anlamıyorum.
Tek diyeceğim

Canım herşey çok normal bir çerçevede ilerliyor da 3. Kişi olarak seni düşünmeleri mi abes olurdu?
Hanımefendi adamın 3. Şahıs konusundaki fikirlerini yazmıştım başta.

burda yapan varsa bile biz yapıyoruz eşimle diyecek hali yok heralde tahmininizden fazla var bu çiftlerden
Arkadaşının eşi yol yapıyor daha sonra 3.kişiyi erkeğe çevirmek isticektir. Karısının başka erkekle seviştiğini görme fantazisi diye birşey var
Hep tatminsizlikten Allah şaşırtmasın ne diyelim

Iğrenç böyle teklif olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…