Var böyle sapıkça fantaziler..
Eşini bir başkası ile bile isteye paylaşan kişi kadın erkek farketmez
gözümde pek değeri yok insan olarak.
Bir de bunların anne baba olanları varmış ki en korkunç kısmı o bence.. :S
Sen geç duymuşsun bu arada, swingerden haberin olsa buna şaşırmazdın :)
Allah hidayet versin uzak etsin.
Dikkat edin üçüncü teklifi size gelmesin,32 yaşındayım kimse böyle bi özelini açmadı bana aynı konu konuşulsa bu beni mi zarflıyor derdim,arkadaşınızın size,sizin de kendi arkadaşınıza anlatmanız hiç uygun değil bariz dedikodu yapıyorsunuz ki mevzu da sakat yaniMerhaba Arkadaşlar...
Bir konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorun.
Çok samimi bir arkadaşım var 6yıldır da evli. Herşeyimizi paylaşırız çokta rahat konuşuruz açıkçası.
Hani kocasıyla olan problemleri de rahatlıkla anlatır. (Kocasını çocukluktan tanırım fakat çok samimi değiliz hani denk geldikçe hal hatır sorma) Bu arada anlamışsınızdır ilişkinin geçmişi evlilikten daha fazla. Neyse konuşurken kocasına yetememekten ve düşkünlüğünden yakınırdı bazen (açıkçası bu en basit sorunu diye pek üzerinde durmazdık)
En son konuşmamızda üç kişi yaşamak istiyor muhabbeti yaptı (bu arada kardeş gibiyiz ondan bu rahatlık) ve bu olayı birini bulalım bizim eve gelsin yiyelim içelim sonra salonda başlayıp yatak odasına gidelim şeklinde yapmış. Arkadaşım da kabul etmiş. (Ama o an sinirden)
Sonra ben bu konuyu başka bir erkek arkadaşımla konuştum nasıl bir teklif bu gibisinden. O da bizim yadırgadıgımızı fakat çoğu insanın bu tarz fantazileri oldugunu söyledi.
Garipsedim açıkçası hani fantazi dünyası olabilir fakat artık çiftler evli bekar olsalar neyse. Ya merak ettiğimiz iki konu var.
1) Arkadaşım gibi teklif alan var mı?
2)Tepkisini nasıl koydu?
Ben verdiğim akılı yazacağım yorumlarınızdan sonra. Benimde hatam olabilir yorumda açıkçası onu da yorumlamanızı isteyeceğim. Zaman ayırdıgınız için teşekkürler.
Arkadaşımın aklındaki plan farklı ve çok mantıklı. Açıklayacagım yorumlardan sonra.Tövbestafurullah.
Lanet olsun onlara. Arkadaşın boşanmak yerine sinirden kabul mu etmiş?
Mide Konya ovası!
Tövbeler olsunİş yerinde 1 yıllık evlenip boşanmış bir kadın var onunla yapmak istiyorum muhabbeti yapmış.
Dedikodu?Dikkat edin üçüncü teklifi size gelmesin,32 yaşındayım kimse böyle bi özelini açmadı bana aynı konu konuşulsa bu beni mi zarflıyor derdim,arkadaşınızın size,sizin de kendi arkadaşınıza anlatmanız hiç uygun değil bariz dedikodu yapıyorsunuz ki mevzu da sakat yani
Zamanında eş değişimini reddetmiş.Tövbeler olsun
Madem 3 kişi olmak istiyor 3.kişi erkek olsun neden kadın oluyor ki? Madem olay bu kadar iğrenç arkadaşınız da bunu deseydi mahlukata.
Olmaması iyi mi kötü mü bilemedim. Yani düşündüm de benim son erkek arkadaşım ordan katil olur çıkardı kaldi ki eş daha farklı bir boyut.Grup ve eş değiştirme:)))
Bunlar moda mıdır nedir?
2yıl önce tatile gittiğimizde...
Bir çift bana dik dik bakıyordu...
Eşim bunu farketmedi...
Çift dediğim evli veya sevgili tam bilemiyorum medeni durumlarını...
Adam kadına ‘ben bu kadını beğendim,kocasıda sana cazip geliyorsa git konuş’kadınla demiş...
Bu kadın geldi böyle böyle dedi...ben şok tabi...
Bide benim yanımda 1 yaşında kızım var...
Ben de bikiniyleyim adam heryerimi inceliyor uzaktan uzaktan...
Eşimde havuz barda o ara yoktu yanımda...