Merhaba Arkadaşlar...
Bir konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorun.
Çok samimi bir arkadaşım var 6yıldır da evli. Herşeyimizi paylaşırız çokta rahat konuşuruz açıkçası.
Hani kocasıyla olan problemleri de rahatlıkla anlatır. (Kocasını çocukluktan tanırım fakat çok samimi değiliz hani denk geldikçe hal hatır sorma) Bu arada anlamışsınızdır ilişkinin geçmişi evlilikten daha fazla. Neyse konuşurken kocasına yetememekten ve düşkünlüğünden yakınırdı bazen (açıkçası bu en basit sorunu diye pek üzerinde durmazdık)
En son konuşmamızda üç kişi yaşamak istiyor muhabbeti yaptı (bu arada kardeş gibiyiz ondan bu rahatlık) ve bu olayı birini bulalım bizim eve gelsin yiyelim içelim sonra salonda başlayıp yatak odasına gidelim şeklinde yapmış. Arkadaşım da kabul etmiş. (Ama o an sinirden)
Sonra ben bu konuyu başka bir erkek arkadaşımla konuştum nasıl bir teklif bu gibisinden. O da bizim yadırgadıgımızı fakat çoğu insanın bu tarz fantazileri oldugunu söyledi.
Garipsedim açıkçası hani fantazi dünyası olabilir fakat artık çiftler evli bekar olsalar neyse. Ya merak ettiğimiz iki konu var.
1) Arkadaşım gibi teklif alan var mı?
2)Tepkisini nasıl koydu?
Ben verdiğim akılı yazacağım yorumlarınızdan sonra. Benimde hatam olabilir yorumda açıkçası onu da yorumlamanızı isteyeceğim. Zaman ayırdıgınız için teşekkürler.