Evli Kadınlardan Yorum Bekliyorum Özellikle

3. Cümleye Amin.

Ben evli değilim
Bu arada eski konunuzdan sizin de normal olmadığınızı düşünüyorum. Para için telefonda cinsellik konuşan, arkadaşının da böyle bir teklif yapmasına şaşırmasa gerek. Maden evli değilsiniz o zaman bu iş için aday sizsiniz demektir yazık ki böyle bir şeyi rahatlıkla size konuşabiliyorsa değeriniz hiç yok

Tabiki hep o şırfıntılarkn suçu çünkü sapık kocasının sucu ne ki
Kesinlikle kocasının suçu çok. O adamı rezil edip donuna kadar alsın ama kadından da almak istiyor işte.

Neyse bu durumda belkide ilerleyen zamanlarda en az üzüleceği şey bu olacak yani iş dava açmaya gittiğimde zaten anne babasının derdine düşecek.

Sadakat yemini eden kocası
Kadın daha kabul bile etmemiş birşey yaşanmamış kocasına öfkesini başkalarından çıkarmasın
Adam sapık
Ya adama yorum yapmıyorum diyorum ya denk geldikçe konuşuyorum sevgiliyken çok üzmüştü ve sanırsam ordan bi öfkem var. Saklaması yalanı çok ki evliliklerinin de başında vardı.

Saçmalamayın lütfen açıkladım hepsini...
Arkadaşım böyle birşeyi kabul etmiyor sinirden öyle demiş.

Cok sinirlendim ama tamam kabul demis yani
Ya konuda gecen es sizin esiniz.
Ya agziniz aranmis tepkiniz olculmus.
Yada gelmis kafa buluyorsunuz.

Hic biri degilse ahlaki degerlerinizi gozden gecirin.
Bu tarz iliskilerin yasaniyor olmasi
Normal oldugu anlamina gelmez.

Amin.

Evliyim, yorumum öffff.
Buraya konu açacak kadar niye dert oldu size?
Teklif size mi? Hayır.
Sizin derdiniz mi? Hayır.
Çözüm mercii siz misiniz? Hayır.
Hatta bir adım daha ilerletiyorum, taraflar razıysa bu sorun mudur? Hayır.
Taraflar razı değilse bu sorunu çözecek kişi ne yapacağını biliyor mu? Evet.

Siz nasıl karşılıyordunuz ki bu durumu buradaki yorumlara göre ona akıl vermeyi düşünüyorsunuz
İnancı ve fantezileri kabul ediyorsa kocasının teklifini kabul eder veya ona göre de etmez
İsterseniz anket açın oradaki oy oranına göre akıl verin bence çok mantıklı

"O an sinirden eşinden gelen grup seks teklifini kabul etmek..." Bence sinirden kabul etmek yerine sinirden eşine haddini bildirmeliydi.Bi' de sorsun eşine madem grup seks yapmak istiyor erkek getirsinler bir tane kadın yerine.Grup seks bahane eşi gözlerinin önünde aldatmak şahane.Boşasın o adamı ya.Düşünsenize gelmişler 60 yaşına , geriye dönüp anıları yad ediyorlar , o da ne gençlik anıları grup seks.Çok iğrenç.

Ayrıca arkadaşınızla bu konuları konuşmanıza da bi'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…