- 12 Mart 2018
- 461
- 600
Bu arada eski konunuzdan sizin de normal olmadığınızı düşünüyorum. Para için telefonda cinsellik konuşan, arkadaşının da böyle bir teklif yapmasına şaşırmasa gerek. Maden evli değilsiniz o zaman bu iş için aday sizsiniz demektir yazık ki böyle bir şeyi rahatlıkla size konuşabiliyorsa değeriniz hiç yok3. Cümleye Amin.
Ben evli değilim
Kesinlikle kocasının suçu çok. O adamı rezil edip donuna kadar alsın ama kadından da almak istiyor işte.Tabiki hep o şırfıntılarkn suçu çünkü sapık kocasının sucu ne ki
Bana daha çok nabiz ölçuyorsunuz gibi geliyor?2 günlük olay bu sogukkanlı değilim. Sadece bu olaydan sonra ablamla konuştum aman o eskidendi kimin kiminle ilişkisi var neler duyuyorum tarzı cümleler kullandı. Şaşırdım cidden ve bir kez daha evlilikten sogudum.
Ya adama yorum yapmıyorum diyorum ya denk geldikçe konuşuyorum sevgiliyken çok üzmüştü ve sanırsam ordan bi öfkem var. Saklaması yalanı çok ki evliliklerinin de başında vardı.Sadakat yemini eden kocası
Kadın daha kabul bile etmemiş birşey yaşanmamış kocasına öfkesini başkalarından çıkarmasın
Adam sapık
Ne nabzı hanım efendi bakın sorum farklı diyorum ki aldatma durumunda boşanmalarda 3. Şahısta suçlu duruma düşer mi?Bana daha çok nabiz ölçuyorsunuz gibi geliyor?
Saçmalamayın lütfen açıkladım hepsini...
Arkadaşım böyle birşeyi kabul etmiyor sinirden öyle demiş.
Amin.Ne kadar tuhaf bir toplum olduk..çocuklarımız adına çok tedirginim..bir tarafta sapıklar,diğer tarafta rujlu bıyıklı adamları baştacı yapanlar..ne yana dönsek ahlaksızlık. Rabbim evlatlarımızı bu ahlaksızlıklardan korusun..
Sorunuz yeni!ilk konu bu degildi, neyse kendi pisliginizde boğulun....Ne nabzı hanım efendi bakın sorum farklı diyorum ki aldatma durumunda boşanmalarda 3. Şahısta suçlu duruma düşer mi?