- 11 Mart 2023
- 20
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi Sevdaselim
-
Trabzon hiç bulunmadım ama demek ki çok bakımlılar... Gelişmiş bir yerHayır Trabzon dayım
Bilmem, şıklık deyince böyle kalem etekler, bluzlar, stilettolar geliyor aklıma, benim tarzım da rahat illa saçı şekillendirmene gerek olmayan, ayağına bazen spor ayakkabı bazen flip flop geçireceğin salaş bir tarz gibi geliyor, makyaj tabii kişiden kişiye değişir de ben sıkılıyorum makyajdan, ruj sürsem 15 dakika durmaz dudağımda, allıklar pudralarEeeeee eee bence çok şıksınız,bazen saç bazen kıyafet de tek başına çok hoş durur.. Makyaj bazen alışkanlıl, alışınca insan vazgeçemiyor
Tarzınız zaten iddalı, fotoğraflara göre yorum yapıyorum... Bence salaş bir saç, sandalet tamamBilmem, şıklık deyince böyle kalem etekler, bluzlar, stilettolar geliyor aklıma, benim tarzım da rahat illa saçı şekillendirmene gerek olmayan, ayağına bazen spor ayakkabı bazen flip flop geçireceğin salaş bir tarz gibi geliyor, makyaj tabii kişiden kişiye değişir de ben sıkılıyorum makyajdan, ruj sürsem 15 dakika durmaz dudağımda, allıklar pudralarmakyaj ürünleri yabancı madde gibi, onlar bana ben onlara katlanamıyoruz
Ruh hali evet çok doğru....Canım şöyle söyleyim moduma göre makyaj yaoar moduma gore giyinirim. Yani sen nasıl rahat ediyorsan o şekilde.
Bence sorun deyil günlük banyonu yap temizliyine dikkat et nasıl rahatsan öyle yapEvli bayanlar cevap verin Allah'ınız aşkına .
Topuklu olan şeylerin üzerinde durmak zor :))) hayat boyu tarzım aynıydı o yüzden zaten ben kalem etekler bluzlar topuklular giyemiyorum, kendimi rahat hissetmiyorum, sanki aynada başka birine bakıyor gibi oluyorum :)Tarzınız zaten iddalı, fotoğraflara göre yorum yapıyorum... Bence salaş bir saç, sandalet tamamyeterli... Yani kalem etek, stiletto yerine göre tabi ki, ama stiletto çok rahatsız edici bir ayakkabı, iş hayatı dışında, çok şık spor ayakkabılar var artık, bir çok şeyle kombinleniyor
Aslında nasıl mutluysan öyle olmalıTopuklu olan şeylerin üzerinde durmak zor :))) hayat boyu tarzım aynıydı o yüzden zaten ben kalem etekler bluzlar topuklular giyemiyorum, kendimi rahat hissetmiyorum, sanki aynada başka birine bakıyor gibi oluyorum :)
Makyaj da öyle, bugün makyaj yaptım dediğimde sürdüğüm rimelle göz kalemi
Çalışmıyorum belki o yüzden de içinde sıkıldığım mutsuz olduğum kıyafetleri giymek zorunda kalmıyorum, bazen sandalet bile fazla gelir yalın ayak gezerim o kadar rahatım:))
Ben de Dul bekar olduğum için ponçik kalbim kırıldı.Besssssbekar olduğum için kendimi dışlanmış hissettim.
Pasaklı bir giyim diye kimseyi afişe etmedik, ülkeniz nerde bilmiyorum ama sanırım sizde bu ülkenin vatandaşısınız,Size salas gelen giyim tarzi bana gore kesin cok normal gundelik giyimdir
Iyiki benim yasadigim ulkede degilsiniz. Bu ne Boyle pasakli,salas tarz derdiniz
Ponçik kalbiniz bizi affederse, yorum bekliyorumBen de Dul bekar olduğum için ponçik kalbim kırıldı.
Bakımlısınız, bakım sadece makyaj değil zaten, asıl onun altı önemliNemlendirici gibi doğal bakım ürünleri dışında makyaj malzemesi vs hiçbir şey kullanmıyorum. Ama her gün ellerime vücuduma bakım yapmayı severim. Güzel kokayım, temiz olayım, tenim yumuş yumuş olsun yeter ki. Hiç üşenmem. Evde bile uyumlu giyinmeye özen gösteririm. Bekarken de böyleydim
Vakumlu insan ne be dedim bi 2 saniye kadarPazardan başka yere gitmiyor musunuz? Her yerde vakumlu insan da var, bakımsız da. Yeni farketmiş gibi yazmışsınız da.
Bir de neden evli bayanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?