Evli kadınlar bakımlı mısınız?

Merhaba Arkadaşlar,
Ben çok kokoş biriyim, spor şık diyelim,pazara bile giderken mutlaka makyaj yapar, güzel giyinirim, ama pazarda çok salaş kişiler görüyorum, Acaba abartı mı benim bu, çarşı, pazar, ya da herhangi bir yere giderken bu halim, sizlerde böyle misiniz?
Pazara gitmedigim icin suslenmiyorum. Ama insanlarin giyim kusamindan sizene? Evlerine yiyecek ekmegi zor aliyo insanlar. insanlarin makyaj malzemesi almasini mi bekliosunuz?

Konuyu biraz daha açarsanız anlaşılır olur, örneğin pazara giderken kokoş giyimden kastınız nedir ? Pullu payetli kıyafetler ve stilettoyla pazara gitmekten mi bahsediyorsunuz yoksa etek bluz vb bir tarzdan mı?
Salaş dedikleriniz benim gibiler galiba😬 hava sıcaksa şort-atlet ayakta flip flop, soğuksa eşofman-sweat ayakta spor ayakkabı✌️
Aslında pazar şöyle.. Gittiğim heryer yani en basiti pazarda bile demek istedim, mutlaka hafif bir makyaj olur, giyim konusu PAYET topuklu değil 😁spor giyiniyorum, topuklu pek kullanmam..eşortmanda da mutlaka saç baş düzeltirim.. Pazar konusu küçük bir örnek, heryerde böyleyim, spora da giderken hazırlanıyorım😁

Pazara gitmedigim icin suslenmiyorum. Ama insanlarin giyim kusamindan sizene? Evlerine yiyecek ekmegi zor aliyo insanlar. insanlarin makyaj malzemesi almasini mi bekliosunuz?
Konuyu manuple etmeyin, orda kendimle ilgili bir soru soruyorum, insanlar neden böyle giyiniyor diye bir cümle kurmadım... Okursanız iyice, orda ben mi abartıyor oluyorum diye sormuşum

Konuyu manuple etmeyin, orda kendimle ilgili bir soru soruyorum, insanlar neden böyle giyiniyor diye bir cümle kurmadım... Okursanız iyice, orda ben mi abartıyor oluyorum diye sormuşum
Niye abartıyo olasınız ki nasıl iyi hissediyosanız öyle olmalısınız. Nitekim düğüne gider gibi gitmiyormuşsunuz(

Burada benim yaştaki kadınlar pazara gelirken bile baya bakımlı geliyor. Önceden saçı yukarıda toplar giderdim görünce kendimi cingen gibi hissettim şimdi giderken saçımı düzleştirip hafif makyaj yakıp öyle gidiyorum 🙈

Sen de pasaklısın hissediyorum.
Bi kere iş yerinden birisi dışarda görüp şok geçirmişti. 🤣
Allah seni inandırsın koca kadınım annem dısarı cıkarken azcık makyaj yap diye kavga ediyor arada benle😂😂 haklı sebeplerim var işsizim.. sen gbi işe giderken bakmlılardanım 😁🥴

Burada benim yaştaki kadınlar pazara gelirken bile baya bakımlı geliyor. Önceden saçı yukarıda toplar giderdim görünce kendimi cingen gibi hissettim şimdi giderken saçımı düzleştirip hafif makyaj yakıp öyle gidiyorum
Deniz olan yerde yaşıyorsunuz mutlaka,

Aslında pazar şöyle.. Gittiğim heryer yani en basiti pazarda bile demek istedim, mutlaka hafif bir makyaj olur, giyim konusu PAYET topuklu değil 😁spor giyiniyorum, topuklu pek kullanmam..eşortmanda da mutlaka saç baş düzeltirim.. Pazar konusu küçük bir örnek, heryerde böyleyim, spora da giderken hazırlanıyorım😁
Anladım, saç baş hepimiz düzeltiyoruz ama gittiğim her yer için makyaj yapmam, makyajla aram yoktur arada sırada canım isterse bir rimel bir göz kalemi kullanırım o kadar.
Her daim spor giyiniyorum zira rahatlığı seviyorum, yaz kombinlerim genel olarak şu tarz.

Eklentiler

• 9EE117E0-EEFD-4A3D-8F75-AB4D2C5A473B.jpeg
    9EE117E0-EEFD-4A3D-8F75-AB4D2C5A473B.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 57
  • EA8D4BC3-08AA-46D9-B2E7-20D592438AE7.jpeg
    EA8D4BC3-08AA-46D9-B2E7-20D592438AE7.jpeg
    46,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 8E13C9AD-238B-4650-AA13-028ED82BC117.jpeg
    8E13C9AD-238B-4650-AA13-028ED82BC117.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 59
Deniz olan yerde ki bayanlar çok daha bakımlı oluyor bunu ayırmak olarak düşünmeyin, sahil kenarı olan yerin atmosferi başka oluyor,makyaj olmasa bile, güneş gözlüğü, şık eşortman takımları vs cool bir hava...

Anladım, saç baş hepimiz düzeltiyoruz ama gittiğim her yer için makyaj yapmam, makyajla aram yoktur arada sırada canım isterse bir rimel bir göz kalemi kullanırım o kadar.
Her daim spor giyiniyorum zira rahatlığı seviyorum, yaz kombinlerim genel olarak şu tarz.
Eeeeee eee bence çok şıksınız,bazen saç bazen kıyafet de tek başına çok hoş durur.. Makyaj bazen alışkanlıl, alışınca insan vazgeçemiyor

Back