- 11 Mart 2023
- 20
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi Sevdaselim
-
Besssssbekar olduğum için kendimi dışlanmış hissettim.Pazardan başka yere gitmiyor musunuz? Her yerde vakumlu insan da var, bakımsız da. Yeni farketmiş gibi yazmışsınız da.
Bir de neden evli bayanlar?
Fotoğrafınızı atar mısınız merak ettimMerhaba Arkadaşlar,
Ben çok kokoş biriyim, spor şık diyelim,pazara bile giderken mutlaka makyaj yapar, güzel giyinirim, ama pazarda çok salaş kişiler görüyorum, Acaba abartı mı benim bu, çarşı, pazar, ya da herhangi bir yere giderken bu halim, sizlerde böyle misiniz?
Bize gore mi tarz belirleyeceksiniz?Merhaba Arkadaşlar,
Ben çok kokoş biriyim, spor şık diyelim,pazara bile giderken mutlaka makyaj yapar, güzel giyinirim, ama pazarda çok salaş kişiler görüyorum, Acaba abartı mı benim bu, çarşı, pazar, ya da herhangi bir yere giderken bu halim, sizlerde böyle misiniz?
Çok özür dilerim, başlık yanlış oldu aslında.. Sormak istediğim soruya bekar arkadaşlarımda bir yaklaşımda bulunabilirBesssssbekar olduğum için kendimi dışlanmış hissettim.
Konuyu biraz daha açarsanız anlaşılır olur, örneğin pazara giderken kokoş giyimden kastınız nedir ? Pullu payetli kıyafetler ve stilettoyla pazara gitmekten mi bahsediyorsunuz yoksa etek bluz vb bir tarzdan mı?Çok özür dilerim, başlık yanlış oldu aslında.. Sormak istediğim soruya bekar arkadaşlarımda bir yaklaşımda bulunabilirbayan heryerde bayan
Ben bekarım anlamamMerhaba Arkadaşlar,
Ben de çok kokoşumdur ama işe giderken. Evde cingen gibiyim markete giderken de cingen gibiyim.Çok özür dilerim, başlık yanlış oldu aslında.. Sormak istediğim soruya bekar arkadaşlarımda bir yaklaşımda bulunabilirbayan heryerde bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?