• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadınlar bakımlı mısınız?

Merhaba Arkadaşlar,
Ben çok kokoş biriyim, spor şık diyelim,pazara bile giderken mutlaka makyaj yapar, güzel giyinirim, ama pazarda çok salaş kişiler görüyorum, Acaba abartı mı benim bu, çarşı, pazar, ya da herhangi bir yere giderken bu halim, sizlerde böyle misiniz?
Fotoğrafınızı atar mısınız merak ettim

Merhaba Arkadaşlar,
Ben çok kokoş biriyim, spor şık diyelim,pazara bile giderken mutlaka makyaj yapar, güzel giyinirim, ama pazarda çok salaş kişiler görüyorum, Acaba abartı mı benim bu, çarşı, pazar, ya da herhangi bir yere giderken bu halim, sizlerde böyle misiniz?
Bize gore mi tarz belirleyeceksiniz?

Cevap: hayir degilim, kokosum

Çok özür dilerim, başlık yanlış oldu aslında.. Sormak istediğim soruya bekar arkadaşlarımda bir yaklaşımda bulunabilir❤️bayan heryerde bayan🥰
Konuyu biraz daha açarsanız anlaşılır olur, örneğin pazara giderken kokoş giyimden kastınız nedir ? Pullu payetli kıyafetler ve stilettoyla pazara gitmekten mi bahsediyorsunuz yoksa etek bluz vb bir tarzdan mı?
Salaş dedikleriniz benim gibiler galiba😬 hava sıcaksa şort-atlet ayakta flip flop, soğuksa eşofman-sweat ayakta spor ayakkabı✌️

Merhaba Arkadaşlar,
Ben bekarım anlamam

Çok özür dilerim, başlık yanlış oldu aslında.. Sormak istediğim soruya bekar arkadaşlarımda bir yaklaşımda bulunabilir❤️bayan heryerde bayan🥰
Ben de çok kokoşumdur ama işe giderken. Evde cingen gibiyim markete giderken de cingen gibiyim.

Back